Şimdi Ara

Kara kuvvetleri Astsubay MYO adayları. [Yeni gelişmeler ilk mesajda editlendi.] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
9.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinbedavayav

lys için yeterli puan alamazsam sorun olmaz değil mi ?

Lys de belirlene taban puanı alamazsanız sıralamaya girmeye hak kazanamıyorsunuz ister mülakatı sağlığı geçseniz bile. Rütbeyle beraber lisans diploması alıyorsunuz mezun olunca bundan sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

quote:

Lys de belirlene taban puanı alamazsanız sıralamaya girmeye hak kazanamıyorsunuz ister mülakatı sağlığı geçseniz bile. Rütbeyle beraber lisans diploması alıyorsunuz mezun olunca bundan sanırım.

Hocam ben seneye YGS sınavına gireceğim.Sırasıyla hangi adımları izlemeliyom?

Jandarma astsubay düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

quote:

Hocam ben seneye YGS sınavına gireceğim.Sırasıyla hangi adımları izlemeliyom?

Jandarma astsubay düşünüyorum..

Ygs'ye çalışıp 350-400 arası bir puan yapmaya bakın. Şayet okula giriş için hesaplanan ortalamaya en büyük etki ygs puanı.

Spora çalışmak için 2-3 ay vücut geliştirin salona yazılıp. Sonra da o spor sınavının hareketlerini belirli bir süre içinde yapmaya bakın antrenmanlarınızda.

Sözlü mülakat için ise hoşunuza giden kitapları okuyun kendinizi ifade etme biçimi açısından. Hem de bakış açınızı daha iyi yansıtmak bağımında.

Haberleri takip edin güncel meselelerden haberiniz olsun. (Bakanlarımız, elçilerimiz, yerli üretim savunma sanayimiz...)

Türk ve dünya tarihi, coğrafya temel bilgileri...

Sağlık taramasında sizin bir şey yapmanıza gerek yok Allah nasıl yarattıysa öyle giriyorsunuz oraya orası Allah'a kalmış inşallah girerseniz geçersiniz.

Hakkımızda hayırlısı.

• Hocam bu meslek lisesi anadolu lisesi ayrımı hala geçerli mi bir bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili
  • O olay kalktı bu sene tüm liselerden mezun olanlar gerekli şartları taşıdığı takdirde girebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şanlıordu Ş kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla08 -- 25 Nisan 2017; 20:38:26 >
  • Hocam bişey sorucam gözümde şöyle bir sıkıntı var netliğinde problem yok ama miyop astigmat varmış sağda 1.0 solta 0.75 bu sıkıntı çııkarrmı kara harpta veya astsubay myoda veya herhangi birinde

• quote:

Orijinalden alıntı: askerı35

Hocam bişey sorucam gözümde şöyle bir sıkıntı var netliğinde problem yok ama miyop astigmat varmış sağda 1.0 solta 0.75 bu sıkıntı çııkarrmı kara harpta veya astsubay myoda veya herhangi birinde

1.0 sıkıntı olur çünkü insan gözünün genel hattı 0,25 çok az ve nadir insanların gözü 0,00'dır.

0'a yakın olmalı onlarda ve en hassas dikkat ettiği hususta göz.
  • Deme be gardaşım elenirmiyim dersin bazıları 2.0 altı dçsıkıntı değil diyor

• quote:

Deme be gardaşım elenirmiyim dersin bazıları 2.0 altı dçsıkıntı değil diyor

Ön sağlıkta netlikte sıkınıt olmuyor ama genel sağlıkta doktor mikroskopla bakıyor ve ordaki karakterleri hızlıca okutturuyor.

Valla forumda daha tecrübeli olan varsa bilgilendirmesini ben de isterim tecrübe çok önemli ben de siz de faydalanmış olursunuz.
  • http://www.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/basin/SYY.pdf

Kardeşim şimdi 36. Maddeyi okurmusun 1 derece ve altı öğrenci olmaya engel değil yazıyor doğrumu anlamışım

• quote:

http://www.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/basin/SYY.pdf

Kardeşim şimdi 36. Maddeyi okurmusun 1 derece ve altı öğrenci olmaya engel değil yazıyor doğrumu anlamışım

Baktım da tsk jandarma ve sahil güvenlikten bahsetmiş. Ben şayet araştırmaya fazla girmedim göz derecesini özel hastanede muayene olmuştum göz bozukluğum var mı diye sınava girmeden önce.
  • Kardeş öğrencilere diyorda ben şunu anlamadım bir yakınıma okuttum dediki iki gözün arasındaki fark 1 i geçmeyecek yani sol 1.25 sağ 1.0 aradaki fark 0.25 bu 1 i geçmeyecek dedi ama tam anlamadım fikrinolan varsa söylelesin

• Hocam bir soru soracaktım.

Ben büyük olasılıkla mülakat tarihlerinden önce burundan septuö deviasyon (burun kemik eğriliği) ameliyatı olacağım da bu bu mülakatlarda elenme sebebi olur mu ?

Birde duyduğuma bu yıl itibariyle ön sağlık kalktı diyorlar en başa fiziki yeterlilik sonra genel sağlık en son sözlü mülakat var diyorlar doğru mu bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinbzk06

Hocam bir soru soracaktım.

Ben büyük olasılıkla mülakat tarihlerinden önce burundan septuö deviasyon (burun kemik eğriliği) ameliyatı olacağım da bu bu mülakatlarda elenme sebebi olur mu ?

Birde duyduğuma bu yıl itibariyle ön sağlık kalktı diyorlar en başa fiziki yeterlilik sonra genel sağlık en son sözlü mülakat var diyorlar doğru mu bu ?

Ameliyat izinin nasıl olacağı hakkında fikrim olmadığı için ne söylesem yalan olur.

Bu yıl ki sınavları hakkında hiçbir şey bilmiyorum takip etmediğim için.
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Dış tarafta bir iz olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinbzk06

Dış tarafta bir iz olmayacak

Dıştan belli olmazsa sorun olacağını sanmam.
  • Hocam benim ameliyat izin var karnımda şimdi bu dışardan belli oluyor fondotenle kapatsam ışıkta belli olmayanla elle falan kontrol ediyolarmı

• quote:

Hocam benim ameliyat izin var karnımda şimdi bu dışardan belli oluyor fondotenle kapatsam ışıkta belli olmayanla elle falan kontrol ediyolarmı

Benim zamanimda elle kontrol etmediydi doktor, sadece tepeden tirnaga hizlica bakip gecti.

• Tamam sağolasın kardeş

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.