Şimdi Ara

Kara kuvvetleri Astsubay MYO adayları. [Yeni gelişmeler ilk mesajda editlendi.] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
9.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doktor gözlük verdi aldık ama gözlüklüde gözlüksüzde aynı görüyorum anlamadım gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerı35

Doktor gözlük verdi aldık ama gözlüklüde gözlüksüzde aynı görüyorum anlamadım gitti

İlginç.
  • Bu askeriyeye gireriz inşallah bu gözlerle be kardeşim bir istediğimiz var oda olur inşallah

• quote:

Bu askeriyeye gireriz inşallah bu gözlerle be kardeşim bir istediğimiz var oda olur inşallah

İnşallah girersin kardeşim gururun gururumdur mutluluğun mutluluğumdur.
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde kardeşim sağolasın.

• Kardeşim aklıma bir soru geldi ameliyat izi var demiştim sana hatırlıyosan fondotenle kapattım farketmediler herşeyi geçtik okula kayıt yaptırdık ee bunlsr hiçmi görmücek karnımı ameliyat izini ozaman nolucak :D

• quote:

Kardeşim aklıma bir soru geldi ameliyat izi var demiştim sana hatırlıyosan fondotenle kapattım farketmediler herşeyi geçtik okula kayıt yaptırdık ee bunlsr hiçmi görmücek karnımı ameliyat izini ozaman nolucak :D

İz derin mi ben sana kendi izlerimi pm atayım ona göre özelden cevap atayım.
  • Kardeş sende söylemiştim ışık kapatıyorsa kapat diyede sonradan aklıma geldi elde ve koldaki yanıkla bişey olmaz gibime geliyor ama karnımdaki ameliyat izi ile ayaktaki sıkıntı çıkarırmı emin olamıyorum kapattık diyelim hadi geçtik kaydolduk bunlar hiçmi görmücekler diyelimki gördüler neler olucak kardeş atmazlar dimi 😂😂 Diğer izler 5. Sayfada kardeş yüklenmedi bir türlü
     Kara kuvvetleri Astsubay MYO adayları. [Yeni gelişmeler ilk mesajda editlendi.]

İzler 5. Sayfada kardeş yükleyemedim hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerı35 -- 30 Nisan 2017; 18:18:58 >

• quote:

Kardeş sende söylemiştim ışık kapatıyorsa kapat diyede sonradan aklıma geldi elde ve koldaki yanıkla bişey olmaz gibime geliyor ama karnımdaki ameliyat izi ile ayaktaki sıkıntı çıkarırmı emin olamıyorum kapattık diyelim hadi geçtik kaydolduk bunlar hiçmi görmücekler diyelimki gördüler neler olucak kardeş atmazlar dimi 😂😂 Diğer izler 5. Sayfada kardeş yüklenmedi bir türlü
     Kara kuvvetleri Astsubay MYO adayları. [Yeni gelişmeler ilk mesajda editlendi.]

İzler 5. Sayfada kardeş yükleyemedim hepsini

Askeriyenin yönetmeliğinde sonradan fark edilirse okuldan ilişği kesilip işlem başlatma ile ilgili madde var.

Bence siz biraz dürüstlükten yana olun

• Ozaman riske etmeye gerek yok çok sağolasın

• Birde bu yönetmeliğin linkini atarmısın bir okuyayım

• quote:

Birde bu yönetmeliğin linkini atarmısın bir okuyayım

Hocam mevzuata baktım benim dediğim karar 2008 e ait arattım koduyla beraber bu sayfadaki konular çıktı gerçi biraz eski ama siz bi okuyun isterseniz.
    http://ilknurtemel.av.tr/tag/ayim-karari/

Edit: Kod bu (818 S. K. m. 41, 49) (1602 S. K. m. 35, 42, 86) (2709 S. K. m. 125)

AYİM kaldırıldı artık yeni anayasa kapsamında bu da ek bilgi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 30 Nisan 2017; 20:4:25 >
  • Tamam çok teşekkür ederim kardeşim

• Dostum mülakattaki atılan basketbol topu ne kadar ağırlığında? Ona göre antrenman yapıcam da. Bir de puanlama sistemi aynıysa sizin zamanımızda kaç puanla alıyorlardı? Fyt den bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinbedavayav

Dostum mülakattaki atılan basketbol topu ne kadar ağırlığında? Ona göre antrenman yapıcam da. Bir de puanlama sistemi aynıysa sizin zamanımızda kaç puanla alıyorlardı? Fyt den bahsediyorum.

Normal bir basketbol topu ağırlığında idi.

Geçme puanı 70
  • Hocam bu spor müşakatlarıyla ilgili sorum olacak mesela basketbol topu nasıl fırlatılıyor, uzun atlama nasıl yapılıyor bunlarla ilgili bir bilgin varmı atma şekilleriyle ilgili yani basketbol topu kolaymı 16 m atılabilirmi diğer sporlarla ilgili vs vs 😬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerı35 -- 9 Mayıs 2017; 14:13:0 >
  • quote:

Hocam bu spor müşakatlarıyla ilgili sorum olacak mesela basketbol topu nasıl fırlatılıyor, uzun atlama nasıl yapılıyor bunlarla ilgili bir bilgin varmı atma şekilleriyle ilgili yani basketbol topu kolaymı 16 m atılabilirmi diğer sporlarla ilgili vs vs 😬

- Basketbol topu diz üstünde eline topu alıyorsun 2 atış hakkın var. Arkaya doğru açılıp hızlıca ileri mesafeye doğru atman gerekiyor.

- Uzun atlamada topuklarını kaldırıyorsun yukarı aşağı hafiften yaylanıp kollarını sallıyorsun kendini hazır hissettiğinde ileri doğru atlıyorsun. Tam atlarken ellerini geriden ileri doğru salla ki mesafen uzun olsun.

- Bizim grupta 12-16 metre arasıydı basketbol topu fırlatma fazla çıkmıyor öyle uzun mesafe atan.

- Mekik ayağında partnerin ağırlık uyguluyor sen çekmeye başlıyorsun fakat şunu unutma ellerin ensede birleşik olup kalktığında dirseklerin dizini geçecek tam yatış tam kalkış kısacası.

- 400 metre koşusu için bu konudaki mesajlarımı inceleyebilirsiniz.https://forum.donanimhaber.com/400-metreyi-nasil-kosabilirim-yapamiyorum--126009006-2

- Barfiks kollarını çok geniş de tutma çok dar da tutma aradaki açıklık normal olsun. Bu da mekik gibi tam çekiş tam bırakma yoksa başındaki komutan saymıyor. :D

Aklıma gelenler bunlar.

• Kardeşim cevapların için teşekkürler yalnız basketbol topu olayını anlamadım dizin üstünde geriye doğru açılıyosun derken birde nasıl atıyosun yani kaleci gibi tek elle sallıyomusun yoksa çift elle enseye kadar topu çekip ordan mı atıyosun

Birde uzun atlama olayı ayaklarının üstünemi gelmen lazım yine yoksa atlayınca ayakları uzatsakda olur mu
    Basket topu 16 metre atılırmı yani kolaymı okadar birde koşu 400m 1 dakika içinde koşulabilirmi zormu yani malum puan 190 olunca mülakatları yüksek tutmak gerek :D

Uzun lafın kısası mülakatta kaç yaparsam asile girerim 90 falan idealmi asile sokar mı(ygs5 190)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerı35 -- 10 Mayıs 2017; 1:52:53 >
  • Birde dedinya barfiksi komutan sayıyor diye mekiği arkadaş sayıyornoda tam çık azsa sayıyormu yani o konu nasıl oluyor
    Kardeş mekik için eller ensede demiştin biyerde duymuştum eller önce çapraz omuzlarda duruyor destek almamak için demişlerdi sen ensede olduğuna eminmisin ona göre çalışalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerı35 -- 10 Mayıs 2017; 2:1:19 >
  • quote:

Birde dedinya barfiksi komutan sayıyor diye mekiği arkadaş sayıyornoda tam çık azsa sayıyormu yani o konu nasıl oluyor
    Kardeş mekik için eller ensede demiştin biyerde duymuştum eller önce çapraz omuzlarda duruyor destek almamak için demişlerdi sen ensede olduğuna eminmisin ona göre çalışalım :D

Mekiğin sayılması tam çekersen yani dirsekler dizi geçerse geçerli oluyor geçmezse boşa sallamış oluyorsun.

Valla baba ben de zamanında öyle biliyordum o mekik çekeceğimiz anda grup olarak bir şok moduna girdik dedik başa gelen çekilir koyduk elimizi enseye çektik mekiğmizi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.