Şimdi Ara

KARA SEVDA - Burak Özçivit & Neslihan Atagül | 2.SEZON (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
10.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her zaman cuma sabah 11-12 gibi çıkıyordu
    Bu arada uzun zamandır bir dizinin fragmanlarını beklemiyordum. Bu haftaki bölüm çok heyecanlı olucak bence
    Edit:Hala çıkmadı akşam çıkacak galiba. O kadar bekledik birde kötü bir fragman çıkarsa
    Edit2:Fragman çıktı sonundahttps://youtu.be/TGilNu8BtB4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 2 Nisan 2016; 19:18:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İmkansız aşk teması tiksindirine kadar devam ediyor haliyle burada da... Her dizide aynı şey... Bir türlü buluşamazlar, araya sürekli engeller girer v.s. v.s.

Tabi arada eski Brezilya dizilerinden kalma entrikalar, işte durun siz kardeşsiniz geyikleri...

Son bölümle dizi AB'de 5.liğe düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

İmkansız aşk teması tiksindirine kadar devam ediyor haliyle burada da... Her dizide aynı şey... Bir türlü buluşamazlar, araya sürekli engeller girer v.s. v.s.

Tabi arada eski Brezilya dizilerinden kalma entrikalar, işte durun siz kardeşsiniz geyikleri...

Son bölümle dizi AB'de 5.liğe düşmüş.

İyide dizinin adı kara sevda zaten konusu bu ama bende Kemal-Nihan sahnelerinden sıkıldım
    Dizide çok güzel gidiyor. Geçen hafta survivor vardı o yüzden düştü bu hafta yok

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

rtuk denilen kurumun ne işe yaradığı belli değil zaten. Diziler toplumun ahlakını bozuyorsa bir sürü dizinin yayindan kalkması lazım yasak ilişkiler aşk ucgenleri entrika cinayet vs bu konuyu islemeyen kaç dizi var ki?

• Aptal flashbackler ve gereksiz ask sahneleri olmasa cok guzel bir dizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölüm bomba gibi olucak diyorlar beklemedeyiz
    Edit:Gerçekten de öyle oldu. Son sahnede oha dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 7 Nisan 2016; 6:49:28 >
  • Bu dizi forumda hakettiği kadar ilgi görmüyor. Dizinin adından-anakonusundan İlk bölümlerinden dolayı çoğu kişi klişe,tipik türk dizisi sanıyor ama öyle değil işte. Gerçi bende diziye önyargımdan dolayı sonradan başlamıştım. Poyraz varken bu mu izlenir diyordum ama şimdi reklam aralarını ve özetlerini bile izliyorum.
    Bu diziyi herkese öneririm benim gibi önyargılı olmayın ve ilk bölümlerinde diziyi bırakmayın. Gerçi ilk bölümleride güzel kötü değil

• Yeni bölüm beklemedeyim. Yine mükemmel bir bölüm olacağına eminim
    Edit:Yine yanılmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 13 Nisan 2016; 23:59:01 >
  • Bu saçma aşk dizisini izleyen var mı hala ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Bu saçma aşk dizisini izleyen var mı hala ya

Saçma aşk dizisi
    Tanım:Sadece ilk bölümü izleyip dizi değerlendiren zeki türk insanı

• Of çocuklarla uğraşamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Poyraz Karayel'i bırakma aşamasına gelsem de o efsanevi ilk sezon için izliyorum yeni bi dizi arıyordum birkaç kişi tavsiye etti ilk başta vıcık vıcık aşk dizisi zannederken bol ters köşeli 15.bölümden sonra falan resmen çıta atladı dizi kesinlikle kaliteli bir dizi.

Türk Televizyon tarihinde en sevdiğim kötü adam Behzat Ç. dizisinden Ercüment Çözerdi daha sonra Poyraz Karayel de Mümtaz derken şimdi de Kaan Urgancıoğlunun canlandırdığı Emir Kozcuoğlu karakteri oldu kendisini taa yıllar önce Karaoğlanda izlemiştim ara ara bazı dizilerde denk geliyordum a.ş.k dizisinde mesela ama bu dizide resmen kendini buldu çok çok iyi bir oyuncu Burak Özçivit'in bile karizma sıfırlanıyor adamın karşısında çok güzel dizi herkese tavsiye ederim.

Çarşamba günleri her hafta sıkıcı denilmesine rağmen Diriliş denen vasat dizi halen daha nasıl bu diziyi geçiyor anlamıyorum..

Diriliş denen dizi nasıl bu kadar reyting alıyor onu bende anlamıyorum
    İlk bölümler klişeydi. Bir çok izleyici ilk bölümler yüzünden kaçtı ve tipik türk dizisi diye önyargıları oluştu.
    Zaten reytingler gayet iyi. Ortalama 7 reyting alıyor. Çarşamba günleri 2.oluyor. Haftalık Reytinglerde de 4.oluyor genellikle. Starın da şuan en çok izlenen dizisi. Reyting konusunda sıkıntı yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 17 Nisan 2016; 11:01:34 >

• Son bölüm gerçekten çok kötüydü ilk defa izlerken sıkıldım

• Güzel bir dizi, ilk bölümleri pek izlemezdim ama sonradan sarmaya başladı. Bakalım hadtaya neler olacak dizide.

• 28.bölümle birlikte diziyi izlemeyi bırakıyorum.

İmkansız aşk imkansız aşk imkansız aşk, iyice sıktı artık... Aynı şeyleri döndürüp duruyorlar 2,5 saat boyunca.

Son derece mantıksız takıntılı zengin güçlü adam, güçlü adamdan hamile kalan kız kardeş, kızın kardeşini sevgilisi sanma v.s. gibi her bölüm onlarca klişe...

İzleyenlere kolay gelsin.
  • quote:

28.bölümle birlikte diziyi izlemeyi bırakıyorum.

İmkansız aşk imkansız aşk imkansız aşk, iyice sıktı artık... Aynı şeyleri döndürüp duruyorlar 2,5 saat boyunca.

Son derece mantıksız takıntılı zengin güçlü adam, güçlü adamdan hamile kalan kız kardeş, kızın kardeşini sevgilisi sanma v.s. gibi her bölüm onlarca klişe...

27 ve 28 dışında hangi bölümlerde sıkıldınız merak ettim. Evet son 2 bölüm gerçekten kötüydü ama önceki bölümler(14-26) gayet iyiydi,tempolu ve heyecanlıydı. Dizinin konuru imkansız aşk ne bekliyorsun. Zaten dizinin sezon finaline 1.5 aydan kısa bir süre kalmış ben olsam sezon sonuna kadar izlemeye devam ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

quote:

27 ve 28 dışında hangi bölümlerde sıkıldınız merak ettim. Evet son 2 bölüm gerçekten kötüydü ama önceki bölümler(14-26) gayet iyiydi,tempolu ve heyecanlıydı. Dizinin konuru imkansız aşk ne bekliyorsun. Zaten dizinin sezon finaline 1.5 aydan kısa bir süre kalmış ben olsam sezon sonuna kadar izlemeye devam ederim

Aslında tek bu diziye has bir durum değil, güncel Türk dizilerinin hepsinde imkansız aşk bayıyor, süreler de çok uzun olunca bomboş sahneler falan...

Mesela geçen senelerde Karadayı dizisini izliyordum, başlarda çok güzeldi, sonradan aynı imkansız aşk tiksindirdi, bir buluşurlar bir küserler v.s. kavuşamazlar... Bir de orda her ay birileri hapse girer çıkardı, çocuk oyuncağına çevirmişlerdi, ikinci sezonda bırakmıştım diziyi, bir daha merak bile etmedim.
    Paramparça dizisi mesela... İlk 5 bölüm falan harikaydı, müthiş akıyordu dizi, sonra o da mantara bağladı... Baktım aynı şeyleri sürekli döndürüyorlar... İkinci sezon başında bıraktım.

Eskiden Ezel, Kuzey Güney, Behzat Ç, Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu, ilk 90 bölümlük Kurtlar Vadisi, ilk Muhteşem Yüzyıl v.s. gibi dizilerde aldığım keyfi şimdi hiçbir dizide alamıyorum, tamam bunlarda da imkansız aşk temaları, baydığı şeyler olmuştu ama senaryoyu ve kurguyu öyle güzel ilerletiyorlardı ki çok daha gerçekçi, çok daha ilgi çekici oluyordu. Tabi oyuncu kadroları, oyuncu performansları falan çok daha iyiydi bu dizilerde.

Yani tabi herkesin zevkleri farklı ama ben artık Türk dizilerini bu halleriyle izleyemiyorum, daha doğrusu katlanamıyorum, başlarda ilk 10 bölüm falan güzel oluyor, sonra hepsi aynı terane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 30 Nisan 2016; 10:10:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

quote:

Aslında tek bu diziye has bir durum değil, güncel Türk dizilerinin hepsinde imkansız aşk bayıyor, süreler de çok uzun olunca bomboş sahneler falan...

Mesela geçen senelerde Karadayı dizisini izliyordum, başlarda çok güzeldi, sonradan aynı imkansız aşk tiksindirdi, bir buluşurlar bir küserler v.s. kavuşamazlar... Bir de orda her ay birileri hapse girer çıkardı, çocuk oyuncağına çevirmişlerdi, ikinci sezonda bırakmıştım diziyi, bir daha merak bile etmedim.
    Paramparça dizisi mesela... İlk 5 bölüm falan harikaydı, müthiş akıyordu dizi, sonra o da mantara bağladı... Baktım aynı şeyleri sürekli döndürüyorlar... İkinci sezon başında bıraktım.

Eskiden Ezel, Kuzey Güney, Behzat Ç, Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu, ilk 90 bölümlük Kurtlar Vadisi, ilk Muhteşem Yüzyıl v.s. gibi dizilerde aldığım keyfi şimdi hiçbir dizide alamıyorum, tamam bunlarda da imkansız aşk temaları, baydığı şeyler olmuştu ama senaryoyu ve kurguyu öyle güzel ilerletiyorlardı ki çok daha gerçekçi, çok daha ilgi çekici oluyordu. Tabi oyuncu kadroları, oyuncu performansları falan çok daha iyiydi bu dizilerde.

Yani tabi herkesin zevkleri farklı ama ben artık Türk dizilerini bu halleriyle izleyemiyorum, daha doğrusu katlanamıyorum, başlarda ilk 10 bölüm falan güzel oluyor, sonra hepsi aynı terane.

Sana kesinlikle Poyraz Karayel'i tavsiye ederim bu sezon biraz düşüş olsa da ilk sezonu efsanedir kesinlikle.

• Neyseki bu bolum fazla sıkıcı degildi. Ask,umitsizlik,ayrilmalar falan baya bi germisti izleyenleri son bolumlerde.

• La birakin bu sacma sapan diziyi Poyraz Karayel İzleyin Hepsi manyak bunlarin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.