Şimdi Ara

KARA SEVDA - Burak Özçivit & Neslihan Atagül | 2.SEZON (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
10.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi çok güzel. Kiralık Aşkla birlikte favori dizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

28.bölümle birlikte diziyi izlemeyi bırakıyorum.

İmkansız aşk imkansız aşk imkansız aşk, iyice sıktı artık... Aynı şeyleri döndürüp duruyorlar 2,5 saat boyunca.

Son derece mantıksız takıntılı zengin güçlü adam, güçlü adamdan hamile kalan kız kardeş, kızın kardeşini sevgilisi sanma v.s. gibi her bölüm onlarca klişe...

İzleyenlere kolay gelsin.

27 ve 28 dışında hangi bölümlerde sıkıldınız merak ettim. Evet son 2 bölüm gerçekten kötüydü ama önceki bölümler(14-26) gayet iyiydi,tempolu ve heyecanlıydı. Dizinin konuru imkansız aşk ne bekliyorsun. Zaten dizinin sezon finaline 1.5 aydan kısa bir süre kalmış ben olsam sezon sonuna kadar izlemeye devam ederim

Aslında tek bu diziye has bir durum değil, güncel Türk dizilerinin hepsinde imkansız aşk bayıyor, süreler de çok uzun olunca bomboş sahneler falan...

Mesela geçen senelerde Karadayı dizisini izliyordum, başlarda çok güzeldi, sonradan aynı imkansız aşk tiksindirdi, bir buluşurlar bir küserler v.s. kavuşamazlar... Bir de orda her ay birileri hapse girer çıkardı, çocuk oyuncağına çevirmişlerdi, ikinci sezonda bırakmıştım diziyi, bir daha merak bile etmedim.
    Paramparça dizisi mesela... İlk 5 bölüm falan harikaydı, müthiş akıyordu dizi, sonra o da mantara bağladı... Baktım aynı şeyleri sürekli döndürüyorlar... İkinci sezon başında bıraktım.

Eskiden Ezel, Kuzey Güney, Behzat Ç, Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu, ilk 90 bölümlük Kurtlar Vadisi, ilk Muhteşem Yüzyıl v.s. gibi dizilerde aldığım keyfi şimdi hiçbir dizide alamıyorum, tamam bunlarda da imkansız aşk temaları, baydığı şeyler olmuştu ama senaryoyu ve kurguyu öyle güzel ilerletiyorlardı ki çok daha gerçekçi, çok daha ilgi çekici oluyordu. Tabi oyuncu kadroları, oyuncu performansları falan çok daha iyiydi bu dizilerde.

Yani tabi herkesin zevkleri farklı ama ben artık Türk dizilerini bu halleriyle izleyemiyorum, daha doğrusu katlanamıyorum, başlarda ilk 10 bölüm falan güzel oluyor, sonra hepsi aynı terane.

Hocam Poyraz Karayel 1.sezonu izleyin pişman olmucaksınız Yaprak Dökümü ve Aşk-ı Memnu dışında saydıklarınızı ben de izledim, onların kalitesine şuanda ulaşabilecek tek dizi Poyraz Karayel.

2.sezonda 1.sezona göre düşüş var,yinede izlettiriyor kendisini. 1.sezon ise efsanedir

• Bu bolum bu kez iyiydi.

• Bu kemal çevresinde ki guzellikleri görmüyor!Nihan kim senle evlenmek istemiyor anlamiyormusun?Asu çok güzel yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 dan sonra iki üç bölüm biraz saçmaladılar ama son bölüm iyiydi.Fragmanlara bakılırsa bu bölümde iyi olucak gibi

• Dünkü bölüm güzeldi ama eskisi gibi değil. Eskiden olaylar hemen açığa kavuşur yeni olaylar çıkardı. Şimdi kaç bölümdür aynı şeyler oluyor. Sezon finaline saklıyorlar galiba. Ayrıca 2.sezon da diziye yeni karakterler girmeli.

• 2 gün önce izlemeye başladim. 14.bölümdeyim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

2 gün önce izlemeye başladim. 14.bölümdeyim bakalım.

2 günde 14 bölüm
    Bütün gün dizi mi izliyorsun naptın
    Bu kadar hızlı izleme bence. Hemen bitirince dizinin zevki çıkmıyor

• quote:

quote:

2 günde 14 bölüm

Hocam 2 gündur okul yok. Valla izliyorum ama yavaş yavaş sıkmaya basladı.

• quote:

quote:

quote:

2 günde 14 bölüm

Hocam 2 gündur okul yok. Valla izliyorum ama yavaş yavaş sıkmaya basladı.

Dizinin en iyi bölümleri 14-27 arasındaki bölümler
    Nasıl sıkmaya başladı

• 13'ü bitirdim. 14 ü daha izlemedim. Bakacagiz.

• quote:

13'ü bitirdim. 14 ü daha izlemedim. Bakacagiz.

14.bölüm dizinin en iyi bölümlerinden

• 31.Bölümü şimdi izledim. Bölüm iyiydi hoştu ama hep aynı olaylar aynı şeyler yaşanıyor. Kısır döngüye döndü dizi. Eskiden çok hızlı ilerliyor çok tempolu ilerliyor derdim şimdi yavaş ilerlemeyi bırakın yerinde sayıyor dizi. Nihan rehin alınıyor Emir ve Kemal onu kurtarmaya çalışıyor. Kurtaran kişi tabikide Kemal oluyor. Zeynep kaç bölümdür bebeğim bebeğim diye Emire ağlıyor. Tufan da sıktı artık her işin arkasından o çıkıyor. Fehime yine salakliklar yapıyor. Çok gururlu,namuslu bir ailelermiş gibi kimseyi kendi ailelerine layık görmüyorlar. Ulan senin kızın evli bir adamı,abisinin düşmanını, ayartmaya çalışan onunla yatan birisi. Keza Kemal de evli bir kadınla birlikte. Tarık desen katil. Tabi senin dünyadan haberin yok sen hala bu kız bizim ailemize yakışmaz demeye devam et
    Evet içimdekileride döktüğüme göre artık diziyi bırakabilirim. Belki sezon finalini izlerim 3 bölüm kalmış zaten.
    Elveda Kara Sevda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smart Boy -- 21 Mayıs 2016; 16:43:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smart Boy

31.Bölümü şimdi izledim. Bölüm iyiydi hoştu ama hep aynı olaylar aynı şeyler yaşanıyor. Kısır döngüye döndü dizi. Eskiden çok hızlı ilerliyor çok tempolu ilerliyor derdim şimdi yavaş ilerlemeyi bırakın yerinde sayıyor dizi. Nihan rehin alınıyor Emir ve Kemal onu kurtarmaya çalışıyor. Kurtaran kişi tabikide Kemal oluyor. Zeynep kaç bölümdür bebeğim bebeğim diye Emire ağlıyor. Tufan da sıktı artık her işin arkasından o çıkıyor. Fehime yine salakliklar yapıyor. Çok gururlu,namuslu bir ailelermiş gibi kimseyi kendi ailelerine layık görmüyorlar. Ulan senin kızın evli bir adamı,abisinin düşmanını, ayartmaya çalışan onunla yatan birisi. Keza Kemal de evli bir kadınla birlikte. Tarık desen katil. Tabi senin dünyadan haberin yok sen hala bu kız bizim ailemize yakışmaz demeye devam et
    Evet içimdekileride döktüğüme göre artık diziyi bırakabilirim. Belki sezon finalini izlerim 3 bölüm kalmış zaten.
    Elveda Kara Sevda...

İyide dediğin şeyler 3-4 bölümdür oluyor. Görende dizide hep aynı şeyler oluyor sanacak
    Sezon finaline kalmış şurada 3 bölüm. Tüm bombaları sezon finalinde patlatıp ikinci sezona da bomba gibi girmek varken neden tüm bombaları şimdi patlatıp sönük bir sezon finaliyle 2.sezona kötü başlasınlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Smart Boy

31.Bölümü şimdi izledim. Bölüm iyiydi hoştu ama hep aynı olaylar aynı şeyler yaşanıyor. Kısır döngüye döndü dizi. Eskiden çok hızlı ilerliyor çok tempolu ilerliyor derdim şimdi yavaş ilerlemeyi bırakın yerinde sayıyor dizi. Nihan rehin alınıyor Emir ve Kemal onu kurtarmaya çalışıyor. Kurtaran kişi tabikide Kemal oluyor. Zeynep kaç bölümdür bebeğim bebeğim diye Emire ağlıyor. Tufan da sıktı artık her işin arkasından o çıkıyor. Fehime yine salakliklar yapıyor. Çok gururlu,namuslu bir ailelermiş gibi kimseyi kendi ailelerine layık görmüyorlar. Ulan senin kızın evli bir adamı,abisinin düşmanını, ayartmaya çalışan onunla yatan birisi. Keza Kemal de evli bir kadınla birlikte. Tarık desen katil. Tabi senin dünyadan haberin yok sen hala bu kız bizim ailemize yakışmaz demeye devam et
    Elveda Kara Sevda...

İyide dediğin şeyler 3-4 bölümdür oluyor. Görende dizide hep aynı şeyler oluyor sanacak
    Sezon finaline kalmış şurada 3 bölüm. Tüm bombaları sezon finalinde patlatıp ikinci sezona da bomba gibi girmek varken neden tüm bombaları şimdi patlatıp sönük bir sezon finaliyle 2.sezona kötü başlasınlar

Dediklerimin İleriki bölümlerde de olacağı çok belli. Klasik Ay Yapım dizisinde işte. Bir yapımın tüm dizilerinin mi kaderi aynı olur ya Çok güzel başla,ilk sezonun sonlarına doğru biraz boz,ikinci sezonda da dizinin içine et. Bu dizi içinde aynısı olucak
    Edit:Yazdıktan sonra aklıma geldi. Aşk-ı Memnu ve Ezelin 2.sezonları iyiydi. Bir kaç istisna Ay Yapım diziside varmış demekki
    Gerçi Ezel de ikinci sezonda biraz bozmuştu ama yine iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smart Boy -- 21 Mayıs 2016; 17:18:43 >

• quote:

Fragmanları çök kötü yapıyorlar
    Halbuki Ay Yapım dizilerinin fragmanları hep güzel olurdu. Nerde Aşk-ı Memnunun, Yaprak Dökümünün, Ezelin fragmanları nerde Kara Sevdanın fragmanları

2.Fragman güzel olmuş beğendim
    https://youtu.be/fU6z6fBu94g
    Bu arada izlenmicem artık dedim ama sezon finaline kadar şans verebilirim az kaldı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smart Boy -- 25 Mayıs 2016; 23:49:45 >

• Oturup 5 dakika bu dizinin bir bölümünü izlersen, ayaklarım tabak olsun.Allahına reyting ve prim yok.Yeter ustumuzden kazandıklarınız.

• Vildan Zeynep'e tokat atınca içimin yağları eridi
    Bu Ozan ne kadar salak birisi. Hala anlayamadı Zeynepin kendisini sevmediğini
    Nihan-Emir-Kemal diyalogları da iyice sıktı yeter artık hep aynı sohbetler. Diziyi bırakırsam bu sahneler yüzünden bırakıcam

Benden size bir bomba Vildan sezon finalinde Zeynep-Emir ilişkisini öğrencek ve Zeynep'in bebeğini düşürtcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smart Boy -- 25 Mayıs 2016; 21:46:42 >

• Emir kardeşinin Asu olduğunu sezon finalinde öğrenir diyordum

Son bölümlerin aksine çok iyi ve heyecanlı bir bölümdü baya şaşırttı

• Nihanın şu kardeş sevgisi artık çok oldu. Senin kardeşin sen kemalle kaçtığında seni hemen ihbar etti emire, 5 senedir sevmediğin birisiyle evli olmana mahkum etti ama sen hala kardeşim kardeşim diyorsun.

Kemal desen hala nihana kafayı takmış durumda. Son bölümde biraz soğuk gözükse de nihan geri dönse yine koşa koşa ona gidecek. Resmen gururunu ayaklar altına alıyor.

Dizi de bazı olaylar insanın sinirini bozuyor. Şu diziyi emir ve onun uslüp ve laf sokuşu için izliyorum. Tam bir idol

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.