Şimdi Ara

Kara Şimşek Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80'li yıllara damga vuran Kara Şimşek' satıldı. Aracın sahibi aktör David Hasselhoff, Kitt'i 150 bin dolara bir Türk'e sattığını açıkladı.

Kara Şimşek Satıldı

Kara Şimşek Satıldı

1980'lerin kült dizisi "Kara Şimşek"in konuşan, ateş eden yapay zekâlı siyah spor arabası 'Kitt' satıldı. Ünlü aktör David Hasselhoff'un, dizideki adıyla "Michael Knight"ın kullandığı 1982 model Pontiac Trans Am 150 bin dolara yeni sahibine gitti. ABD'deki Starlight Children's Vakfı'na yardım etmek amacıyla bazı şahsi eşyalarını açık artırma ile satmaya karar veren Hasselhorf, Kara Şimşek'in de vitrinde olduğunu belirtti.

FİYATI 150 BİN DOLAR
    Nisanda aracın satın alındığını dile getiren Hasselhoff, "Kara Şimşek'in pozitif anlamda bu kadar çok kişiyi etkilediğine inanamıyorum. Kitt'i 150 bin dolara Türkiye'den birine sattım" diye konuştu ancak yeni sahibinin alıcısının adını söylemedi. Türkiye'de de beğeniyle izlenen, hatta bazı firmaların reklamlarına da konu olan Kara Şimşek dizisi 1980 ila 1986 arasında yayımlanmıştı.

MODİFİYE AKIMINI BAŞLATTI
    Türkiye'de 90 bölüm halinde yayımlanan ünlü dizi 2008'de tekrar uyarlanmıştı. Kitt, tüm dünyada modifiye akımını başlatmıştı. Aracın stop ışıkları Türkiye'de hemen hemen her tip otomobile monte ediliyor. Aracın farklı versiyonları reklamlara da konu olmuştu.
    Kaynak: SABAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 7 Haziran 2014; 10:12:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Yukarı

Yukari?

• Bu kadar ikonik bi araç için çok iyi bi fiyat bence. Vitesi çok iyiymiş bu arada
  • O nasil ictir mübarek

• Alan kişi ile yaşlarımız benzerdir sanırım
  • Çocukken ne izlerdim , haftasonları trt de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçi gerçek mi ?
  • Belaltı boyalı galiba ..
  • Cem Yılmaz almış olabilir diye düşündüm reklamlarında benzer bir arabayla çıkmıştı zamanında
  • İç hacmine bak maşallah.
  • Şimdi böyle araba üreten firma çıksa, o araba gerçekten satar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alana da satana da hayirli olmasini diler, tüm forum camiasina sevgi ve saygılarimi iletirim.

• Hemen tüp takacaktır. Belki buraya konu açar, brc mi prins mi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Hemen tüp takacaktır. Belki buraya konu açar, brc mi prins mi diye.

Aynı seyleri yazacaktım..

• Ucuz gitmiş sanki
  • Çok yakar bu ya
  • yalan habere benziyor 2 ci el ve yaşlı bir aracı tr sokmak imkansız gibi almıyorlar içeri. delorean getirecekti bir ara bir zengin getiremedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 8 Haziran 2014; 18:12:33 >
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    25 yaş üzeri araçlar klasik olarak getirilebiliyor ayrıca aracı bir Türk'ün alması demek Türkiye'ye getireceği anlamına gelmiyor olabilir
  • alan Türk ilk olarak lpg takılırmı diye araştırmaya başlamıştır kesin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.