Şimdi Ara

Karabasan hangi anlarda gelir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana bir kere olmuştu . Kötü bir durum.
    Hiçbir yere hareket edemiyorsun , konuşamıyorsun . Ben bağırmaya çalıştım sesim çıkmıyor . Elimi , kolumu , bacağımı kaldıramıyorum .
    Kimse gelmiyor . Bir anda gözünü açıyorsun 5 dakika felan olup geçiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

Bana bir kere olmuştu . Kötü bir durum.
    Hiçbir yere hareket edemiyorsun , konuşamıyorsun . Ben bağırmaya çalıştım sesim çıkmıyor . Elimi , kolumu , bacağımı kaldıramıyorum .

ben gözümüde açamıyodum, bi kaç kere açıp kapatmaya çalıştıktan sonra açılıyordu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tantum Verde

quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

Bana bir kere olmuştu . Kötü bir durum.

ben gözümüde açamıyodum, bi kaç kere açıp kapatmaya çalıştıktan sonra açılıyordu :D

Aynen öyle bir şeyler oluyor hocam . Allah yaşatmasın . Zor bir durum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

karabasan yoktur REM uykusundayken ters bi durum olup bilincin yerine geldiği halde beynin hala uyuduğunu düşündüğü zaman uyku felci olur, normalde REM uykusunda olan bi insanda kaslar felçli durumdadır, rüya gören birinin kolunu havaya kaldırırsan felçli kol gibi geri düşer. bu yüzden etrafı görebildiğin halde kıpırdayamaz ve konuşamazsın. bir şey yapmadan 1-2 dakika bekleyince düzeliyor ama korkuya kapılıp hareket etmek için kendini çok zorlarsan bikaç gün başını ağrıtabilir.

Arkadaşımın evine misafirliğe gittiğimde arkadaşımın sesine uyandım . Yatakta kas katı kesilmiş bir vaziyette kendi boğazını sıkıyordu sım sıkı uyandırdığımda bir kaç dakika kendine gelemedi sonradan anlattı üzerine bir ağırlık çöküp boğazının sıkıldığını hissetmiş oda boğazını sıkan şeyi engellemek için onu zapdetmeye çalışıyormuş kendi boğazını sıkmış cidden çok kötü sonuçlar doğurabilir ölebilirsin .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.