Şimdi Ara

Karabasan hangi anlarda gelir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan hem merak ediyorum hemde gelir falan diye tırsıyorum ha . Aramızda karabasan gelen arkadaşlar varsa bi anlatsın nasıl bir durum ? Birde hangi durumlarda gelmesi yüksek

• benim bildiğim karabasan , yatakda iken üzerine bir agırlık çöktürür o zaman gelir falan diye duydum.. Bana çok oldu ama görmüyorsun zaten o yüzden kafana takma
  • bana denize basan gelmişti
  • karabasan : uyku felci
  • Karabasanın bilimsel açıklaması kan dolaşımınIN insan vücudunda yavaşlaması sonucu vücudun ağırlaşmasıdır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevelopR -- 11 Eylül 2013; 8:53:14 >
  • kaara baasma iz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GARDAŞIM AVATARINI YÜRÜTMÜŞLER

@Dünyanın en mütevazı insanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

GARDAŞIM AVATARINI YÜRÜTMÜŞLER

@Dünyanın en mütevazı insanı

+1
  • Basarkene ışığı açarsan sana altın taç veriyormuş, 40 gün hizmet edip öldürüyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boor -- 11 Eylül 2013; 9:03:54 >
  • karabasan yoktur REM uykusundayken ters bi durum olup bilincin yerine geldiği halde beynin hala uyuduğunu düşündüğü zaman uyku felci olur, normalde REM uykusunda olan bi insanda kaslar felçli durumdadır, rüya gören birinin kolunu havaya kaldırırsan felçli kol gibi geri düşer. bu yüzden etrafı görebildiğin halde kıpırdayamaz ve konuşamazsın. bir şey yapmadan 1-2 dakika bekleyince düzeliyor ama korkuya kapılıp hareket etmek için kendini çok zorlarsan bikaç gün başını ağrıtabilir.
  • cin oluyor genelde bana bir aralar çok olurdu, okuyunca geçerdi,

konuşmalarını felanda duyduğum oldu.

bazen karabasana benzer sağlık durumuda olabiliyor.

ben bir keresinde iştah şurubu içmiştim o gece olmuştu, rüyamda bisküviler felan beni kovalıyordu o derece :)

yani cin lerden olan karabasan ayrıdır, sağlık sıkıntısından olan ayrıdır.
  • Karabasan diye birşey yoktur Kur'an-ı Kerim de karabasan diye birşey geçmiyor.Belki cinler yapıyor olabilir.Uykuda bulaşmayı severler çünkü.
  • Bana da geliyor arada sakın panikleme. Durum şu uyanmak istiyorsun ama uyanamıyorsun gozlerini açamıyorsun ama bilincin yerinde karabasan geldiğini anlıyorsun. Bi ayetel kürsi okuyorum o sırada kendimi zorlayarak uyanmaya çalışıyorum genelde kazanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odadaki eşyalar tes di yani sağda olması gereken soldaydıgaribime gitmişti kalkmaya çalıştım hafif kalktım bağırdım ama ses çıkmadı sonra uyandım.
  • Mesaisi 22-05 arası onun.
  • Kar olduğu anlarda gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Kar olduğu anlarda gelir

bunu yazmak için gelmiştim
  • saçma şuana kadar bana hiç olmadı o cin olayları da saçma.
  • Kar yağdığı zaman gelir çünkü adı üstünde karabasan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.