Şimdi Ara

Uyku nasıl gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saat 8'de direksiyon sınavım var. normalde 7 gibi uyuduğum için gece uyumaya çalıştım ama olmadı. şimdi uykusuz bir şekilde sınava girecem, umarım arabayı bir yere vurmam. üstelik direksiyon sınavına gireceklerin sayısı fazla olduğu için öğlen saat 13'e kadar uzayacakmış.

bu arada gece nette ''uyku nasıl gelir'' diye biraz araştırma yaptım. mastürbasyon yap, duvara 5 dk boyunca boş boş bak vs.. gibi öneriler vardı ama hiç biri işe yaramadı

peki sizin yöntemleriniz neler? varsa sağlam bir yöntem aklımda bulunsun da böyle günler için lazım olur.

• turk dızılerı ızle bol entrikalı oloanlarından
  • bilgisayar fanına gözlerini yaklaştır o sıcak hava seni kendinden geçirecek. 10dk beklemen yeterli sonra gözlerini kapat kafanın ustune yastığı koy ek olarak yere gazete serip üzerinde koşabilirsen daha çabuk uyku geldiği söyleniyor.
  • ayran iç süt iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

bilgisayar fanına gözlerini yaklaştır o sıcak hava seni kendinden geçirecek. 10dk beklemen yeterli sonra gözlerini kapat kafanın ustune yastığı koy ek olarak yere gazete serip üzerinde koşabilirsen daha çabuk uyku geldiği söyleniyor.

çok mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde motor direksiyon sınavım var dün 5 de gittim işe gece 4 de geldim hala uyumadım :)

• Ben küçükken arabanın sallantısıyla uyuyakalırdım hala daha uykum varsa uykuyu getiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyoItachi

ayran iç süt iç

hocam 5 kutu ayranı dik kafaya fondip şeklinde 15 dakika sonra koy kafanı yastığa gerisi gelecektir %100 tecrübeyle sabittir
  • ve olan oldu; kırmızı ışıkta geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çürük Kemik

ve olan oldu; kırmızı ışıkta geçtim

Geçemedin mi sınavdan kardes

• çok soktun çek Ç kullanıcısına yanıt
    geçemedik dostum
  • Ayran İç,Yoğurt ye Daha Sonra Al Eline Bir Kitap Gir Yatağa Başla Okumaya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

geçemedik dostum

kırmızı ışıkta geçmek puan kırar sadece tek yanlışın kırmızı ışıkta geçmekse sınavı geçersin
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    sistem değişti. artık en ufak hatada bile kalıyorsun. arabayı 1 kez stop ettir onda bile kaldın demektir. malesef tam benim zamana denk geldi.
  • quote:

sistem değişti. artık en ufak hatada bile kalıyorsun. arabayı 1 kez stop ettir onda bile kaldın demektir. malesef tam benim zamana denk geldi.

hahhahaha iyi olmuş

şaka şaka kıyamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.