Şimdi Ara

KARABASAN la aranız nasıl? ilginç anılar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl önceydi sanırsam. gece saat 02:30 sularıydı, uykuda olduğum sırada üzerimde insanın uygulayabileceği bir ağırlık, her iki kolumu da yatağa bastırarak yukarıya kaldırmamı engelleyen iki el tutuyordu. boynumda ve ensemde nefesini çok rahat bir şekilde hissedebiliyordum. uykudaydım ama bunları çok iyi hissedebilecek kadar da uyanık gibiydim. çok iyi hatırlıyorum çünkü o anları. yaklaşık 1-2 dakika sürdü, o nefesi üzerimde olduğunu düşündükçe daha hala tüylerim ürperiyor. bu olay esnasında konuşmak istiyorum bağırmak istiyorum ama nafile gıkımı çıkaramadım. bi şey bana engel oldu. ertesi sabah paylaşamadım ama akşam hanımla konuştuğumda büyük ihtimalle KARABASAN basmıştır dedi. vallahi bi defa daha yaşamak istemem.

sizin de var mı buna benzer bir anınız ?

• karıbasan hiç gelmiyor bana, uyku felci geçiriyom sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARALI KÜRT

karıbasan hiç gelmiyor bana, uyku felci geçiriyom sadece.
    1-2 hafta önce idi güneş doğmuş öğlen vakti elim gözlerimin hemen üstünde işte hafif görebiliyorum odayı, bir varlık gördüm simsiyah ama gözlerim uyku ile uyanma arasında, yorgunum ellerini karnımda gezdirmeye başlayıp karnımı parçalamaya başladı bir şeyler hissediyordum daha sonra konuşmaya başladı çok garip inanılmaz iğrenç bir sesi vardı. Din hakkında konuşuyordu tam olarak ne diyordu unuttum sonra dedim şu elimi kaldırsam da gözlerine baksam acaba kırmızı mı gözler diye sonra bir anda uyandım etrafıma baktım ama kimse yoktu.

Birde kitlendim tabii gözüm tek bir noktaya bakıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balıkesirin Çılgın Eşeği

o nasıl bişey ? uyurken felçli uyandıktan sonra normal mi oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: wexcalibur

quote:

Alıntıları Göster
    19 yıldır karşılaşmadık

• quote:

Orijinalden alıntı: Traue

19 yıldır karşılaşmadık

Alıntıları Göster
    Karabasan diye bir şey yok. Uyku felci o. Araştırın bakın. Bende 4 senedir var.
  • Peki bu insanlarin enselerinde hissettikleri nefesin aciklamasi ney?

meraktan soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Junbergov -- 13 Temmuz 2012; 18:48:57 >
  • quote:

quote:

senin karabasan dediğin şey aslında uyku felci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

quote:

senin karabasan dediğin şey aslında uyku felci.

Alıntıları Göster
    17yıldır yaşıyorum daha hiç tanışamadık ne uyku felci nede başka bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Alıntıları Göster
    quote:

Arkadaslar olaya hem batil hemde bilimsel yonden baktiginizda ortada bir felc vakasi var , uyku felci olsa ne olur karabassalar ne olur , sonuc itibari ile hareket edemiyor ve ses cikaramiyosunuz.

Peki bu durumda neler yapilabilir bence bunu tartismamiz gerekir,

Elimden geldigince sizlere yardimci olamaya calisicam....

Oleyse ilk secenege bi bakalim

1- Doktora gidin.

2- Spor yapin.

3- Bilgisayar karsisinda fazla vakit gecirmeyin.

4- Uyku kacirici kafeinli iceceklerden sakinin.

5- Korku filmleri izlemeyin.

6- Karninizi tika basa doldurup uykuya dalmayin.

7- Strese girmemeye calisin.

8- Komedi filmlerini izlemeye daha cok vakit ayirin.

9- Beyninizi dinlendiren hafif tempolu muzikler dinleyin.

10-Yagli etler yerine biraz sebze yemeye ozen gosterin.

Simdide 2. secenegi ele alalim dielimki bi varlik gecenin bi saati geliyor ve bize kara basiyor , derhal yapmaniz gerekenleri sayiyorum ,

1- Kesinlikle gormezden gelin , orali bile olmayin uyuyomus gibi yapin, bi sure sora bu isten bi zevk alamicak ve sıkılıp gidecektir.

2- Icinizden en sevdiginiz sarkiyi soleyin

3- Sevdiginiz kisinin de o anda ayni duruma maruz kaldigini dusunup sinir ve cesaret kazanabilirsiniz.

4- Bildiginiz butun gizli kufurleri sayin icinizden, belki duyuyodur olay farkli bi boyut kazanir.

5- Dua edin de, simdimi aklina geliyo ,bastan etseydin bisi olmazdi belki.

6- Sarimsak filan asin yataginizin uzerine ,filmlerde gordugumuz kadari ile wampirlerde ise yario, karabasanlardada denemekte fayda var , ne bilionuz belki calisiyodur mekanizma.

7- Komikler bolumunde bugune kadar okudugunuz en komik olay neydi onu hatirlamaya calisin. (Genelde ise yarar ama fazla civitmayin)

8- Yukarda saydigim butun maddeler ise yaramiyosa ,karabasanla telepatik bi bag kurmaya calisin , devamli beyninizden onun beynine ,merhamet mesaji gonderin.

9- Yine bi sonuc elde edemediyseniz yine telapatik yoldan bi bag kurun, fakat bu sefer merhamet istemeyin, su mesaji gonderin , benim cinler aleminin yuksek makamlarinda cok tanidigim var , sen ayvayi yedin goccum , seni sikayet etmessem , ayrica medyum memis kankam olur gibi filan.

10- Arkadaslar simdi sizinde farkettiginiz gibi 10. ve en son maddeye geldi sira , 9 madde ise yaramadi ,hala agir agir kara kara basiolar ve siz caresissiniz , neden peki ,cunki hareket edemiyosunuz deilmi, hareket edebilseniz solenenlere gore karabasamiyolar ,hemen birakiyolar yakanizi kacip gidiolar.

Simdi arkadaslar bu sirri herkezle paylasmam ,ilk defa sadece ve sadece **** de acikliyorum sirrimi, iyi ve dikkatli okuyun.

Karabasan geldiginde direk felc eder ,hic biyerinizi kipirdatamassiniz, ses bile cikaramassiniz ,ancak hareket etmenin bi yolu var.

Nasil mi tabikide dusunce gucuyle arkadaslar , dusunce gucumuz felcli deilki gayet duzgun calisiyor.

Peki dusunce gucu ile nasil bir hareket edebiliriz ??????

Dunyanin en hafif olan seyi nedir ?

Dusunce gucu ile bile hareket edecek kadar hafif olan nedir ?

Anlamissinizdir artik herhalde, onuda ben solemiyim

Dusunce gucu ile hareket ettirebildiginiz nereniz varsa oranizi haraket ettirin , dusunup konsantre olup guzel hayaller kurun , hala anlamayanlar icin doktor Haydar Dumen diyebilirim mesela, dusunce gucu ile o ufacik hareket sizin tamami ile serbest kalip , cozulmenize olanak saglicak ve kurtulucaksiniz.

Not: Tamami ile konu bana aittir, hic bir yerden alinti deildir, butun maddeler tek tek ve farkli zamanlarda farkli kisiler tarafindan denenmistir.

Saygilar.............

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-90E80BC2E

Karabasan diye bir şey yok. Uyku felci o. Araştırın bakın. Bende 4 senedir var.

Alıntıları Göster
    Karabasan yoktur ama bir anımı paylaşayım 5.sınıfın sonunda kampa gittik kızılcahamam kampına 3 yatakhane vardır orda ikisi erkek diğeri kız orda yetiştirme yurdunda büyüyenler her yaz gelirler kampa onlardan bir kaçı birlik olmuş tabi yaşları 16-17ydi develerin kız yatakhanesinin camlarını açmışlar içeri kara kedi atıp kızları feryat figan dışarı çıktı gece 3-4 ne görmek isterseniz görebilridiniz o gece ama 5.sınıfa gidiyorudk çok küçüğüz tabi daha o kampta neler yaşadık neler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Karabasan yoktur ama bir anımı paylaşayım 5.sınıfın sonunda kampa gittik kızılcahamam kampına 3 yatakhane vardır orda ikisi erkek diğeri kız orda yetiştirme yurdunda büyüyenler her yaz gelirler kampa onlardan bir kaçı birlik olmuş tabi yaşları 16-17ydi develerin kız yatakhanesinin camlarını açmışlar içeri kara kedi atıp kızları feryat figan dışarı çıktı gece 3-4 ne görmek isterseniz görebilridiniz o gece ama 5.sınıfa gidiyorudk çok küçüğüz tabi daha o kampta neler yaşadık neler :D

Alıntıları Göster
    http://resim.donanimhaber.com/m_62799185/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62806792

• Karabasan bana geçen gece geleceğini rüyamda bildirmişti. Dün akşam bende yatmadan çay demledim herkes bir bardak su bırakıp yatiyordu bende bi kıyak yapayım dedim. Geldi kulağıma fisildiyarak korkutmadan uyandırdı beni. oturduk dertlestik birlikte çay ictik. Çok yakındı bana toplumun kendisini çok yanlış tanıdığını, bunun onur kırıcı bir davranış olduğundan bahsetti. Dışardan ses geldi çıkıp baktı ben kedidir kedi dedim başka karabasanmis meğer. Odadaki kurekle ağzına vurdu bende boynuna pilot kalem sapladım pekmezi haliya aktı. Annemde uyandı tamam vurmayin öldü dedi. Halidaki kanı görünce çok kızdı - emin onu dedi. sonra kafasını kırıp çöpe attık. Karabasan kötü oldu gitmek istedi annem helebi otur yeğen bi caykap gel oğlum dedi. Oturduk birlikte çay ictik sabah ezaninda mesaisi bittiği icin gitmek zorundayım dedi o gitti bizde yattık. Buda böyle bir animdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcat -- 14 Temmuz 2012; 1:14:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Aynen,18 olduk bişey yok ortalıkta. Hatta arkadaş alıntı yapmış çözümü, ordaki 10 şeyden 7sini yapıp yattığım oldu.Ama yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xcat

Karabasan bana geçen gece geleceğini rüyamda bildirmişti. Dün akşam bende yatmadan çay demledim herkes bir bardak su bırakıp yatiyordu bende bi kıyak yapayım dedim. Geldi kulağıma fisildiyarak korkutmadan uyandırdı beni. oturduk dertlestik birlikte çay ictik. Çok yakındı bana toplumun kendisini çok yanlış tanıdığını, bunun onur kırıcı bir davranış olduğundan bahsetti. Dışardan ses geldi çıkıp baktı ben kedidir kedi dedim başka karabasanmis meğer. Odadaki kurekle ağzına vurdu bende boynuna pilot kalem sapladım pekmezi haliya aktı. Annemde uyandı tamam vurmaya öldü dedi. Halidaki kanı görünce çok kızdı - emin onu dedi. sonra kafasını kırıp çöpe attık. Karabasan kötü oldu gitmek istedi annem helebi otur yeğen bi caykap gel oğlum dedi. Oturduk birlikte çay ictik sabah ezaninda mesaisi bittiği ecin gitmek zorundayım dedi o zaman gitti bizde yattık. Buda böyle bir animdir.

çok fena güldüm yaa konuya gelirsek 18,senedir fln yaşıyorum karabasan neyin görmedim kuzenlerim fln hatta çok korkutmaya calişirlardı beni ama olmadı aslında korku ile alakalı herhalde ben korku filimlerinden korkmam gülerim aksıne

• quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

Karabasan bana geçen gece geleceğini rüyamda bildirmişti. Dün akşam bende yatmadan çay demledim herkes bir bardak su bırakıp yatiyordu bende bi kıyak yapayım dedim. Geldi kulağıma fisildiyarak korkutmadan uyandırdı beni. oturduk dertlestik birlikte çay ictik. Çok yakındı bana toplumun kendisini çok yanlış tanıdığını, bunun onur kırıcı bir davranış olduğundan bahsetti. Dışardan ses geldi çıkıp baktı ben kedidir kedi dedim başka karabasanmis meğer. Odadaki kurekle ağzına vurdu bende boynuna pilot kalem sapladım pekmezi haliya aktı. Annemde uyandı tamam vurmaya öldü dedi. Halidaki kanı görünce çok kızdı - emin onu dedi. sonra kafasını kırıp çöpe attık. Karabasan kötü oldu gitmek istedi annem helebi otur yeğen bi caykap gel oğlum dedi. Oturduk birlikte çay ictik sabah ezaninda mesaisi bittiği ecin gitmek zorundayım dedi o zaman gitti bizde yattık. Buda böyle bir animdir.

çok fena güldüm yaa konuya gelirsek 18,senedir fln yaşıyorum karabasan neyin görmedim kuzenlerim fln hatta çok korkutmaya calişirlardı beni ama olmadı aslında korku ile alakalı herhalde ben korku filimlerinden korkmam gülerim aksıne

Alıntıları Göster
    Evde tekim korkuttunuz lan beni

• quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

Alıntıları Göster
    bende de olur arada.
    araştırdım bende zamanında arkadaşlar gibi :
    en önemli etkeninin her zaman uyuduğundan farklı saatte uyuduğunda (mesela öğlen) yada her zaman uyuduğun yerden farklı yerde uyursan oluyor.
    araştırmadan önce bilmiyordumm tabi bu değişikliklerin etkilerini bi düşüneyim dedim ;
    3-5 kere olmuştu toplamda.
    1 kere öğle vakti annemlerin yatakta uzanırken ,
    1 kere yurtta akşamüstü arkadaşımın yatağında uzanırken
    birkaç kere de gene farklı saatte uyurken
    başıma gelmişdi

ilkinde korkmuştum ama sonradan alıştım.hatta bu tuhaf ama biraz da eğlenceli bence.o hareket etmek isteyip edememek yokmu tam adrenalin

• quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

bende de olur arada.
    en önemli etkeninin her zaman uyuduğundan farklı saatte uyuduğunda (mesela öğlen) yada her zaman uyuduğun yerden farklı yerde uyursan oluyor.
    araştırmadan önce bilmiyordumm tabi bu değişikliklerin etkilerini bi düşüneyim dedim ;
    başıma gelmişdi

ilkinde korkmuştum ama sonradan alıştım.hatta bu tuhaf ama biraz da eğlenceli bence.o hareket etmek isteyip edememek yokmu tam adrenalin

hocam peki o cisimi görebiliyormusun çok anlattılar fln da hiç başıma gelmedi şahşen pek istemem ama insan merak ediyor tam olarak nasıl oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

quote:

bende de olur arada.
    başıma gelmişdi

hocam peki o cisimi görebiliyormusun çok anlattılar fln da hiç başıma gelmedi şahşen pek istemem ama insan merak ediyor tam olarak nasıl oluyor

hocam bildiğin felç gibi işte.elini uzatmaya çalışıyorsun yada dönmeye çalışıyorsun ama yapamıyorsun.kaskatı kesiliyorsun.
    nefes falan olayı yok.
    ama nefessiz gelmesinin sebebi şu olabilir : solunum kasları istemli ve istemsiz iki şekilde çalışıyor.sen istediğinde derin nefes alıyorsun mesela bu istemli hareket.felç gibi olduğundan dolayı nefesin de otomatik normal formunda seyrediyor , müdahale edemiyorsun.bu yüzden de millet nefes darlığı çektiğini sanıyor o sırada. :) korkacak birşey yok 1 dakika sürmez.30 saniyede açılıyorsun genelde..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75

quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

quote:

bende de olur arada.
    başıma gelmişdi

hocam bildiğin felç gibi işte.elini uzatmaya çalışıyorsun yada dönmeye çalışıyorsun ama yapamıyorsun.kaskatı kesiliyorsun.
    nefes falan olayı yok.
    ama nefessiz gelmesinin sebebi şu olabilir : solunum kasları istemli ve istemsiz iki şekilde çalışıyor.sen istediğinde derin nefes alıyorsun mesela bu istemli hareket.felç gibi olduğundan dolayı nefesin de otomatik normal formunda seyrediyor , müdahale edemiyorsun.bu yüzden de millet nefes darlığı çektiğini sanıyor o sırada. :) korkacak birşey yok 1 dakika sürmez.30 saniyede açılıyorsun genelde..

Alıntıları Göster
    Geçen gece uyku felci oldum. Kendiliğinden geçti rüya gibi bişey zaten kasmamak gerek.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.