Şimdi Ara

KARABASAN la aranız nasıl? ilginç anılar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webaslan

quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

bende de olur arada.
    araştırdım bende zamanında arkadaşlar gibi :
    en önemli etkeninin her zaman uyuduğundan farklı saatte uyuduğunda (mesela öğlen) yada her zaman uyuduğun yerden farklı yerde uyursan oluyor.
    araştırmadan önce bilmiyordumm tabi bu değişikliklerin etkilerini bi düşüneyim dedim ;
    3-5 kere olmuştu toplamda.
    1 kere öğle vakti annemlerin yatakta uzanırken ,
    1 kere yurtta akşamüstü arkadaşımın yatağında uzanırken
    birkaç kere de gene farklı saatte uyurken
    başıma gelmişdi

ilkinde korkmuştum ama sonradan alıştım.hatta bu tuhaf ama biraz da eğlenceli bence.o hareket etmek isteyip edememek yokmu tam adrenalin

hocam peki o cisimi görebiliyormusun çok anlattılar fln da hiç başıma gelmedi şahşen pek istemem ama insan merak ediyor tam olarak nasıl oluyor

hocam bildiğin felç gibi işte.elini uzatmaya çalışıyorsun yada dönmeye çalışıyorsun ama yapamıyorsun.kaskatı kesiliyorsun.
    nefes falan olayı yok.
    ama nefessiz gelmesinin sebebi şu olabilir : solunum kasları istemli ve istemsiz iki şekilde çalışıyor.sen istediğinde derin nefes alıyorsun mesela bu istemli hareket.felç gibi olduğundan dolayı nefesin de otomatik normal formunda seyrediyor , müdahale edemiyorsun.bu yüzden de millet nefes darlığı çektiğini sanıyor o sırada. :) korkacak birşey yok 1 dakika sürmez.30 saniyede açılıyorsun genelde..

millet başka başka şeyler anlatıyor bakalım hayırlısı hocam sonuçta kötü bir şey ne demişler insanın başına ne gelirse ya yapraktan ya meraktan

• quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Arkadaslar olaya hem batil hemde bilimsel yonden baktiginizda ortada bir felc vakasi var , uyku felci olsa ne olur karabassalar ne olur , sonuc itibari ile hareket edemiyor ve ses cikaramiyosunuz.

Peki bu durumda neler yapilabilir bence bunu tartismamiz gerekir,

Elimden geldigince sizlere yardimci olamaya calisicam....

Oleyse ilk secenege bi bakalim

1- Doktora gidin.

2- Spor yapin.

3- Bilgisayar karsisinda fazla vakit gecirmeyin.

4- Uyku kacirici kafeinli iceceklerden sakinin.

5- Korku filmleri izlemeyin.

6- Karninizi tika basa doldurup uykuya dalmayin.

7- Strese girmemeye calisin.

8- Komedi filmlerini izlemeye daha cok vakit ayirin.

9- Beyninizi dinlendiren hafif tempolu muzikler dinleyin.

10-Yagli etler yerine biraz sebze yemeye ozen gosterin.

Simdide 2. secenegi ele alalim dielimki bi varlik gecenin bi saati geliyor ve bize kara basiyor , derhal yapmaniz gerekenleri sayiyorum ,

1- Kesinlikle gormezden gelin , orali bile olmayin uyuyomus gibi yapin, bi sure sora bu isten bi zevk alamicak ve sıkılıp gidecektir.

2- Icinizden en sevdiginiz sarkiyi soleyin

3- Sevdiginiz kisinin de o anda ayni duruma maruz kaldigini dusunup sinir ve cesaret kazanabilirsiniz.

4- Bildiginiz butun gizli kufurleri sayin icinizden, belki duyuyodur olay farkli bi boyut kazanir.

5- Dua edin de, simdimi aklina geliyo ,bastan etseydin bisi olmazdi belki.

6- Sarimsak filan asin yataginizin uzerine ,filmlerde gordugumuz kadari ile wampirlerde ise yario, karabasanlardada denemekte fayda var , ne bilionuz belki calisiyodur mekanizma.

7- Komikler bolumunde bugune kadar okudugunuz en komik olay neydi onu hatirlamaya calisin. (Genelde ise yarar ama fazla civitmayin)

8- Yukarda saydigim butun maddeler ise yaramiyosa ,karabasanla telepatik bi bag kurmaya calisin , devamli beyninizden onun beynine ,merhamet mesaji gonderin.

9- Yine bi sonuc elde edemediyseniz yine telapatik yoldan bi bag kurun, fakat bu sefer merhamet istemeyin, su mesaji gonderin , benim cinler aleminin yuksek makamlarinda cok tanidigim var , sen ayvayi yedin goccum , seni sikayet etmessem , ayrica medyum memis kankam olur gibi filan.

10- Arkadaslar simdi sizinde farkettiginiz gibi 10. ve en son maddeye geldi sira , 9 madde ise yaramadi ,hala agir agir kara kara basiolar ve siz caresissiniz , neden peki ,cunki hareket edemiyosunuz deilmi, hareket edebilseniz solenenlere gore karabasamiyolar ,hemen birakiyolar yakanizi kacip gidiolar.

Simdi arkadaslar bu sirri herkezle paylasmam ,ilk defa sadece ve sadece **** de acikliyorum sirrimi, iyi ve dikkatli okuyun.

Karabasan geldiginde direk felc eder ,hic biyerinizi kipirdatamassiniz, ses bile cikaramassiniz ,ancak hareket etmenin bi yolu var.

Nasil mi tabikide dusunce gucuyle arkadaslar , dusunce gucumuz felcli deilki gayet duzgun calisiyor.

Peki dusunce gucu ile nasil bir hareket edebiliriz ??????

Dunyanin en hafif olan seyi nedir ?

Dusunce gucu ile bile hareket edecek kadar hafif olan nedir ?

Anlamissinizdir artik herhalde, onuda ben solemiyim

Dusunce gucu ile hareket ettirebildiginiz nereniz varsa oranizi haraket ettirin , dusunup konsantre olup guzel hayaller kurun , hala anlamayanlar icin doktor Haydar Dumen diyebilirim mesela, dusunce gucu ile o ufacik hareket sizin tamami ile serbest kalip , cozulmenize olanak saglicak ve kurtulucaksiniz.

Not: Tamami ile konu bana aittir, hic bir yerden alinti deildir, butun maddeler tek tek ve farkli zamanlarda farkli kisiler tarafindan denenmistir.

Saygilar.............

Beyin gucu olayini ben tesadufen keşfettim hicbiryerimi hareket etiremiyordum heryerim çok ağirdi sonra ne olduysa oldu butun gucumu beynimde topladim normalde bunu yapmaniz çok zor sonrada butun enerjimi dişariya verdim ve yorgan uzerimden firladi uyaniktim zaten sonra biraz araştirdim nasil firladi diye uyurken beynimizin %100 nu kullanabilirmişiz galiba bende kullandim gercek hayata denediğimde hic okadar enerji toplayamadim.

Kesinlike csb falan değildir başima gelen bir olay bu yani direk 10.yontemi deneyin elinizi kolunuzu sallamaktan daha kolay oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kollarına kalkmasın diye iki el bastırıyomuş ne şakirt adamlarsınız ya..
  • uyku felci ile uzaktan yakınddan alakası yok. yaşadığımı ben biliyorum. bunlar şaka da değil. nefesi hissediyorsun. bileklerinden bir elin seni kavradığını hissediyorsun. hepsi net. kıpırdayamıyorsun ama olanları hissediyorsun. bu öylece geçiştirilrecek bir şey değl
  • quote:

Orijinalden alıntı: messwinchester

Karabasan diye bir şey yok. Uyku felci o. Araştırın bakın. Bende 4 senedir var.

karabasan var. İnsanın hayal gücünün ürettiği bir tür zihinsel varlık daha çok. Genelde depresyon durumlarında görülüyor.

• 6 yildir cinler musallat, dogustan beri de iblis musallat her gece ugrasiyom var mi otesi?

Not: ateistler kumda oynasin. Sovyet rusyanin bile bu konuda ciddi calismalari olmustur

• arkadaşlar yapılcak en iyi yol sinirlenmektir. Biraz da coşunca hiçbir halt olmuyor. Benim sinirli halime denk geldi içimden sövdüm. Hışımla kalkınca hiçbir şey olmadı. Benim odamın kapısı bile kendiliğinden kapandı düşünün artık. Zihinsel bi boşluk gibi zaten karabasan.

• quote:

Orijinalden alıntı: wexcalibur

uyku felci ile uzaktan yakınddan alakası yok. yaşadığımı ben biliyorum. bunlar şaka da değil. nefesi hissediyorsun. bileklerinden bir elin seni kavradığını hissediyorsun. hepsi net. kıpırdayamıyorsun ama olanları hissediyorsun. bu öylece geçiştirilrecek bir şey değl

• quote:

Orijinalden alıntı: hasann98

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Arkadaslar olaya hem batil hemde bilimsel yonden baktiginizda ortada bir felc vakasi var , uyku felci olsa ne olur karabassalar ne olur , sonuc itibari ile hareket edemiyor ve ses cikaramiyosunuz.

Peki bu durumda neler yapilabilir bence bunu tartismamiz gerekir,

Elimden geldigince sizlere yardimci olamaya calisicam....

Oleyse ilk secenege bi bakalim

1- Doktora gidin.

2- Spor yapin.

3- Bilgisayar karsisinda fazla vakit gecirmeyin.

4- Uyku kacirici kafeinli iceceklerden sakinin.

5- Korku filmleri izlemeyin.

6- Karninizi tika basa doldurup uykuya dalmayin.

7- Strese girmemeye calisin.

8- Komedi filmlerini izlemeye daha cok vakit ayirin.

9- Beyninizi dinlendiren hafif tempolu muzikler dinleyin.

10-Yagli etler yerine biraz sebze yemeye ozen gosterin.

Simdide 2. secenegi ele alalim dielimki bi varlik gecenin bi saati geliyor ve bize kara basiyor , derhal yapmaniz gerekenleri sayiyorum ,

1- Kesinlikle gormezden gelin , orali bile olmayin uyuyomus gibi yapin, bi sure sora bu isten bi zevk alamicak ve sıkılıp gidecektir.

2- Icinizden en sevdiginiz sarkiyi soleyin

3- Sevdiginiz kisinin de o anda ayni duruma maruz kaldigini dusunup sinir ve cesaret kazanabilirsiniz.

4- Bildiginiz butun gizli kufurleri sayin icinizden, belki duyuyodur olay farkli bi boyut kazanir.

5- Dua edin de, simdimi aklina geliyo ,bastan etseydin bisi olmazdi belki.

6- Sarimsak filan asin yataginizin uzerine ,filmlerde gordugumuz kadari ile wampirlerde ise yario, karabasanlardada denemekte fayda var , ne bilionuz belki calisiyodur mekanizma.

7- Komikler bolumunde bugune kadar okudugunuz en komik olay neydi onu hatirlamaya calisin. (Genelde ise yarar ama fazla civitmayin)

8- Yukarda saydigim butun maddeler ise yaramiyosa ,karabasanla telepatik bi bag kurmaya calisin , devamli beyninizden onun beynine ,merhamet mesaji gonderin.

9- Yine bi sonuc elde edemediyseniz yine telapatik yoldan bi bag kurun, fakat bu sefer merhamet istemeyin, su mesaji gonderin , benim cinler aleminin yuksek makamlarinda cok tanidigim var , sen ayvayi yedin goccum , seni sikayet etmessem , ayrica medyum memis kankam olur gibi filan.

10- Arkadaslar simdi sizinde farkettiginiz gibi 10. ve en son maddeye geldi sira , 9 madde ise yaramadi ,hala agir agir kara kara basiolar ve siz caresissiniz , neden peki ,cunki hareket edemiyosunuz deilmi, hareket edebilseniz solenenlere gore karabasamiyolar ,hemen birakiyolar yakanizi kacip gidiolar.

Simdi arkadaslar bu sirri herkezle paylasmam ,ilk defa sadece ve sadece **** de acikliyorum sirrimi, iyi ve dikkatli okuyun.

Karabasan geldiginde direk felc eder ,hic biyerinizi kipirdatamassiniz, ses bile cikaramassiniz ,ancak hareket etmenin bi yolu var.

Nasil mi tabikide dusunce gucuyle arkadaslar , dusunce gucumuz felcli deilki gayet duzgun calisiyor.

Peki dusunce gucu ile nasil bir hareket edebiliriz ??????

Dunyanin en hafif olan seyi nedir ?

Dusunce gucu ile bile hareket edecek kadar hafif olan nedir ?

Anlamissinizdir artik herhalde, onuda ben solemiyim

Dusunce gucu ile hareket ettirebildiginiz nereniz varsa oranizi haraket ettirin , dusunup konsantre olup guzel hayaller kurun , hala anlamayanlar icin doktor Haydar Dumen diyebilirim mesela, dusunce gucu ile o ufacik hareket sizin tamami ile serbest kalip , cozulmenize olanak saglicak ve kurtulucaksiniz.

Not: Tamami ile konu bana aittir, hic bir yerden alinti deildir, butun maddeler tek tek ve farkli zamanlarda farkli kisiler tarafindan denenmistir.

Saygilar.............

Beyin gucu olayini ben tesadufen keşfettim hicbiryerimi hareket etiremiyordum heryerim çok ağirdi sonra ne olduysa oldu butun gucumu beynimde topladim normalde bunu yapmaniz çok zor sonrada butun enerjimi dişariya verdim ve yorgan uzerimden firladi uyaniktim zaten sonra biraz araştirdim nasil firladi diye uyurken beynimizin %100 nu kullanabilirmişiz galiba bende kullandim gercek hayata denediğimde hic okadar enerji toplayamadim.

Kesinlike csb falan değildir başima gelen bir olay bu yani direk 10.yontemi deneyin elinizi kolunuzu sallamaktan daha kolay oluyor.

O zaman sen de Haydar Dümen'in enerjisini kullanmışsındır

• Karabasanlarin ayaklari usumez mi?

• Bir keresinde uyurken rüyamda odamda dolaşan kara kedi gördüm. Geldi benim üstüme yattı ittirmeye ve kalkmaya çalışıyordum ama hareket edemiyordum. Devamında nasıl kurtuldum hatırlamıyorum
  • ben ne zaman yüzüm tavana bakacak şekilde uyursam hemen geliyor.o yüzden o şekilde uyumuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sren_one

Karabasanlarin ayaklari usumez mi?

nasıl bir dolaşım sistemiyse artık üşümüyor demek ki
  • Daha hic rastlamadım.Gel zanzi tanısalım xdxd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audaz -- 14 Temmuz 2012; 13:45:51 >
  • belki inanmayacaksınız ama haftada en az 1 kere düzenli olarak arkadaş banada uğruyor ama kendisini hiç görmedim kalkmamı engelliyor bildiğiniz tüm duaları edin inanın saniyesinde gidiyor uyanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkvtx -- 14 Temmuz 2012; 13:50:57 >
  • belkı bı cogunuz ınanmaz ama bana her aksam ard arda 3 sene oluyordu.
    9-12 yas arası ck oldu sonra bu her hafta bı kez olur ama nasıl oldugunu cozdum
    bı keresı abımın dukkanında 10-11 kere sevkıyata gıttım cook calıstım eve geldım cok yorgun yattım gece 3 gıbı uykum acıldı tekrar yatmaya calıstıgımda oldu ara verınce oluyo
    boyle yuksek bı yerden dusuyormusum hava sesını kulagımda duyuyorum boyle carpıntı yapıyor buyuk bı ses gelıyo fln kotu bırsey yanı.
  • 1 kere geldi felçli insanlarla empati kurmamı sağladı nasıl bir şey olduğunu anladım değişik bi deneyimdi bir dahada olmadı.
  • Beyler bayanlar kaç senedir forumu takip ediyorum ve kaç senedir bu karabasan denen saçma illeti yaşamaktaydım 20 yaşından beri neydeyse şuan 30 yaşındayım ve kurtuldum diyebilirim saat farketmiyordu akşam sabah gece hergün görüyordum nerdeyse yaşadıklarımı bir ben birde Allah bilir kız başıma çok kötü şeylere denk geldim. Karanlıkta tek yatmak benim için kabus gibiydi gerçi yanımda birileri varken de oluyordu neyse yaklaşık 1 sene önce hocaya gittim akrabalarımda da vardı daha anlatamadığım çok şey var, şuan hocanın verdiği muskayı takıyorum ve artık görmüyorum eskiden hergün görürdüm şimdi çok nadir ayda 1 kez bilemedim 2 kez bazen ayda hiç olmadığıda oluyor. Bunun çaresi ne inan bilmiyorum ama taktığım muskanın faydasını çok gördüm birde dua bileceksiniz o uyku felci esnasında okuduğum dua sayesinde hemen uyanabilmiştim. Çok çektim o kadar çokki benim gibi olanlar dalga falan geçmesin ben zamanında çok geçtim ama malesef yaşanıyor size tavsiyem iyi bi hoca bulmanız zaten o siz söylemeden ne yaşadığınızı direk söylüyor, ben bu muska ve dua sayesinde kurtuldum Allah herkese yardım etsin.

• Bagrmak istemek ama bagiramamak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.