her ikisi de birer yeşil başlı kuş olup uçar giderler. Günümüzde hâlâ yaşayan, bu yeşil ve büyük başlı kuşlara “Yusufçuk” adı verilmiş olup, birbirleri ile karşılaştıkları zaman:
“Yuuusuuf....”
“Guuuuuk....”
.. böyle bi hikaye vardı.. bunu arkadaşa anlattım.. Bazılarınız bilir guguuug gug.. diye öten bi kus var.. yusufçuk kuşu işte o.. Neyse biz 2 saat önce arkadasla dama çıktık.. bugünkü olayları anlatıyoduk konusuyoduk.. moralim bozuktu benimde.. neyse, yanımıza o kuştan kondu.. benimde aklıma geldi.. bu hikayeyi anlattım buna.. Neyse tam hikaye bitti bu kuş ötmeye başladı.. Bizim arkadaşta yusufçuk kim dedi.. Aradan 1-2 saniye geçmeden, kuştan "" yusufçuk benim. yusufçuk benim.. " diye ses geldi.. ikimizde duyduk.. Aşağı kaçtık.. Arkadasları filan aradık, karabasandır dediler.. Acaba ne olabilir.. bende düşündüm şimdi bizi dinleyen birimi var ama imkansız.. gecenin 2 si filan.. sessiz konuşuyoruz zaten..sigara içiyorduk.. kimsede yok sokakta, + arkadasımın evindeyiz, ailesi tatilde.. Kimse duymuş olamaz.. ne olabilir.? sadece ben duysam , veya o duysa neyse.. yanılmış olabiliriz diyecem de.. göz göze geldik ve kaçtık. Şuan arkadaş ta yanımda pskolojisi bozuldu sanırım önerileriniz nedir
barmen arkadaşın içtiğinden alabilir miyim xD ?
ehuehu LoL.
Olmamış daha çalışman gerek.
Ek bilgi ==> o guguk guk diyen baykuştur. Yusufçuk bir böcek türüdür.
Hadi bakam yatağa
uslu bir çocuk olursan belkide...... ..... .........
Akıllı olursan seni parka götürürüm
Bize yalan söylediğini itiraf edersen sana dondurma alcam. (:
Uslu olursan seni inşaata götürürüm.
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
Uslu olursan seni inşaata götürürüm.
bi alemsiniz yaa
gukguuggug diye öten güvercin değil miydi ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme