Şimdi Ara

Karabasan olayına çözüm! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
8.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zırtapoz git Kuran-ı Kerim'i al oku kafir herif dinsiz imansıııız ... Onu da bulamazsan git Milli Eğitim'in "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 8.sınıf" kitabını al oku ççççççççç
    quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: TheBigMysterious

Hırbo herifler bildiklerinizin hepsi yanlış ... Bir arkadaşımız dua etmekten bahsetti bir tek o doğru . . . Karabasan canını direk gelip almıyor ki .. AYRICA ONUN ADI KARABASAN DEĞİL "AZRAİL"DİR . . . ! ! ! Onu Allah yollar,ve ömrünüzün sonu gelmişse yollar . . . Sizin de tek yapmanız gereken "Allah"ın yolundan(iyi yoldan) ayrılmamak,dua etmek . . . Hepsi bu . . . Bu sizin "Karabasan" dediğiniz şeyin çözümü değil tabii ki çünkü "Karabasan" diye birşey yoktur . . . Canınızı alan ise "Azrail"dir . . .

bizim din hocamıza sormuştuk, hocam karabasan var mıdır diye, inkar ederseniz günaha girersiniz, çünkü kur'an 'da var demişti
    bi de karabasana sivri bişi batırınca kaçar diyolardı ama hiç iğneyler yatmadım

• quote:

Zırtapoz git Kuran-ı Kerim'i al oku kafir herif dinsiz imansıııız ... Onu da bulamazsan git Milli Eğitim'in "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 8.sınıf" kitabını al oku ççççççççç
    quote:

quote:

Hırbo herifler bildiklerinizin hepsi yanlış ... Bir arkadaşımız dua etmekten bahsetti bir tek o doğru . . . Karabasan canını direk gelip almıyor ki .. AYRICA ONUN ADI KARABASAN DEĞİL "AZRAİL"DİR . . . ! ! ! Onu Allah yollar,ve ömrünüzün sonu gelmişse yollar . . . Sizin de tek yapmanız gereken "Allah"ın yolundan(iyi yoldan) ayrılmamak,dua etmek . . . Hepsi bu . . . Bu sizin "Karabasan" dediğiniz şeyin çözümü değil tabii ki çünkü "Karabasan" diye birşey yoktur . . . Canınızı alan ise "Azrail"dir . . .

bizim din hocamıza sormuştuk, hocam karabasan var mıdır diye, inkar ederseniz günaha girersiniz, çünkü kur'an 'da var demişti

bana mıydı lan o saydıkların!

• quote:

Orjinalden alıntı: .Kara.

Bu benim yöntem,yüz üstü yattımmı gelmiyo gelenler bilir hep sırtüstü vaziyettte gelir

hee yat yüz üstü de gör .... Her şekil gelebilir kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisinGson -- 8 Haziran 2005, 21:50:20 >
  • Benim bildiğim yüzüstü yatarak uyumak ve sol tarafa doğru dönerek uyumak caiz değildir.
  • yatma pozisyonuyla ne alakası var kafanızdan silin karabasını gelmez.
  • quote:

Zırtapoz git Kuran-ı Kerim'i al oku kafir herif dinsiz imansıııız ... Onu da bulamazsan git Milli Eğitim'in "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 8.sınıf" kitabını al oku ççççççççç
    quote:

quote:

çok kıymetli gerizekalı arkadaşım . dikkat çekmeye çalışıyosan bunu bi zahmet dini kullanmadan yap ok?

• quote:

Bu benim yöntem,yüz üstü yattımmı gelmiyo gelenler bilir hep sırtüstü vaziyettte gelir

o zamandan üstten basar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

bende bısı buldu sandım ya.karabasan geldıgı zaman senın pozısyonuna mı bakıyo.deve kusu gıbı kafanı sakla belkı kurtulursun.hey allah'ım ya.kardesım bundan kurtulus yok.Ayrıyetten karabasan oldurmuyo.gelıp acı cektırıp gıdıo.bunun ne oldugunu cozen yok.ama bıldıgım tek sey

yatakta ekmek kırıntısı oldugunda , kuran-ı kerim daha ustunde bı yerde uyudugunda geldıgı.bunlar dogru veya yanlıs bılemıcem.

yannış emin ol!serpiorum bu akşam nekadar kırıntı mırıntı varsa.inanmayın böle şeylere yaw,bilimsel bi açıklaması var burda yazmışlardı dier karbasan topiclerinden birinde
  • quote:

bizim hocada dediydiki iğne batırınca senin emrine giriomuş hatta şöle bi örnek verdi:
    eskiden onların köyünde biri batırmış karabasana iğneyi. sabah olunca da tarladaki taşları temizletmiş.

• Bir kere olayın bilinç altı ile hiç bir alakası yok... Bana bu olay çok olmuştu... Sırtüstü uyurken gözlerim açılırdı, hareket edemezdim, ses çıkartamazdım... Beeeyle mal gibi kalırdım... O zamanlar Karabasan'ın sadece komik bir MS-Dos uygulaması olduğunu sanardım... Ama öğrendim ki bu olaya karabasan diyorlarmış... Gerçi hiç beni tatmin etmemişti bu cevap... Daha sonra bunun sadece UYKU FELCİ'nden başka birşey olmadığını öğrendim...

Artık bu durum meydana gelince ilk olarak ister istemez balık gibi çırpınıyorum... Baktım olmuyor, "amaaan, salla gitsin" deyip gözlerimi kapatıyorum...
  • karabasan geldiğini sandığınızda aslında uyumakta oluyorsunuz. herşey gerçekmiş gibi oluyor ama siz hala uyuyorsunuzdur. bu beynin uyarı mekanizmasıyla ilgili birşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtQuaRe

quote:

bizim hocada dediydiki iğne batırınca senin emrine giriomuş hatta şöle bi örnek verdi:
    eskiden onların köyünde biri batırmış karabasana iğneyi. sabah olunca da tarladaki taşları temizletmiş.

öyle ise ben banka soydururum
    nasıl olsa karşısında duracak adam tanımadım şu ana kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: efulim

.kara. sakın topiği baltaladım diye düşünme ama çok sıkıldım ben bu muhabbetten!! kaç defa dedik psikolojik!! bana niye olmuyor !! öyle birşeye inanmıyorum!! hiçde olmadı!! ve olmaycak!!

dinleyin beyler!! bilim dergisinde okumuştum!!

beyin neyi görmek istiyorsa onu görürmüş!! yani sen gece aklına julia robers getir!! iyice inan buna!! inan bana belli zamandan sonra görürüsün!!

+10000000 bana da hiç olmadı bunlar psikolojik tamamen
  • valla banada olmadı ben hep sırt üstü yatarım yada sağıma yüz üstü ve ve sol tarafa yatmak kalbi zorlar harbiden merak ettim şu karabasanı nası bişey çevremdekilerdede hiç olmuyo olsa söylerler neden oluyomuş fakat bi ara cinlere kafayı takdıydım uyuamıyodum küçükkenne bi cin gibi bişey gördüm uyurken kafayı yiycektim mor şapkalı gıllik bişey anne diye bağırdım annem -babam geldi ışığı yakınca gitti o günden beri görmedim
  • Ya küçükken korkuturlardı ama hiç gelmedi.....Gelmezde heralde bu saatten sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: steareth

Ya küçükken korkuturlardı ama hiç gelmedi.....Gelmezde heralde bu saatten sonra

sabahın köründe n'işi var karabasanın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AtQuaRe

quote:

öyle ise ben banka soydururum
    nasıl olsa karşısında duracak adam tanımadım şu ana kadar

ilk zamanlar bende düşündüm banka soydurmayı ama karabasan gelmiyodu ki. sonra iğneyle yatsam mazaallah bi yerime falan girer. karabasana batırcam die kendime batırırım. töbe töbe

• quote:

kesinlikle katılıyorum.bu bir varsayım değil gerçek.mesela çoğu karabasan olayında kişinin boğazı sıkılır veya kişi kendi kendini boğar zor nefes alır ama kendi elini görmez o durumda yani başkasın sıkıyor zanneder ama yüzüstü yattığında hiç bir şekilde gelmez
  • Ben çok Deli yatarim gece takla bilem atarim çözüm yoq sanirim bana
  • arkadaslar cenabet yatarsaniz gelir.Yatmayin cünüp cünüp allah allah...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.