Şimdi Ara

Karabasan olayına çözüm! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
8.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: highwayman

arkadaslar cenabet yatarsaniz gelir.Yatmayin cünüp cünüp allah allah...

muahaha, koptum ya

• quote:

Orjinalden alıntı: highwayman

arkadaslar cenabet yatarsaniz gelir.Yatmayin cünüp cünüp allah allah...

yaw ben kaç defa cenabet yattım banamısın demiyo.hiç gelmedi daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtQuaRe

quote:

Orjinalden alıntı: Basar

bizim din hocamıza sormuştuk, hocam karabasan var mıdır diye, inkar ederseniz günaha girersiniz, çünkü kur'an 'da var demişti
    bi de karabasana sivri bişi batırınca kaçar diyolardı ama hiç iğneyler yatmadım

bizim hocada dediydiki iğne batırınca senin emrine giriomuş hatta şöle bi örnek verdi:
    eskiden onların köyünde biri batırmış karabasana iğneyi. sabah olunca da tarladaki taşları temizletmiş.

koptuuumm inanmayın böyle şeylere yaw.yok tarla temizletmiş falan.kardeşim gerçek olun biraz.

• olayda biraz matrix var
  • Karabasan denen şeyi zaman zaman duymama rağmen ne merak ettim, ne de araştırdım.

Beeele saçma şeylere inananlar warmı bu devirde haaaalaaa yaw !

Yukarıdaki bazı tarflere bakarsak ucundan accık " Kötü Rüya " yada " Kabus " gibi gözüküyo..

Bu ise eğer çözümü çok basit, benim de yaptığım gibi, kabus görüyorum herhalde dersin ve hemen UYANIRSIN ! işte hepsi bu yaw..!

Korktuğunuz şeye bakın !

Accık uyanık olun be yaw..! Ne karasabanı, ak sabanı ??!! Yook eeele şeyler !

Beeele saçma şeelere inanırsanız " ÖCÜLER KAPAR ! " sizi walla...

Şimdi de " Öcüler" le ilgili bi topic açın bakem, hadi, hadi.. işiniz gücünüz yokmu sizin bakem..??

Milleti korku ile yaşatmaktan medet umanlar arttı bu sıralar..

Bunları da yapanlar belli.. Malum " Tarikat Yolcuları " !!

Amman dikkat ! Siz, siz olun koruyla morkuyla geçmesin ömrünüz, doğru yoldan saptırır bu adamlar sizi, hepten korkuya Gark olur bi da da gözünüzü " Akıl Hastanesinde " açar, hayat boyu takılır kalırsınız oralarda..

• vallahi karabasan varmıdır yokmudur onun tartışmasını yapmayacağım ama çok kişi var diyor geliyor diyor.

Ben sadece geçenlerde çok böyle şeyleri düşünüp uyudum ve gece kabus görüp uyandım.Ondan sonra bir daha böyle konuları düşünmedim şimdi bir şey yok :)
  • Beyler hemen yok öyle bişey uydurmayın diye tepki göstermeyin. Böyle bir olay var ama olayı çarpıtmamak lazım bu karabasan denilen olay beynin uyanmasına rağmen impuls iletiminin yawaş olmasından kaynaklanan bi durum. Uyanıyorsunuz fakat felçli gibisiniz hiç bir ekleminiz göz kapaklarınız dahi oynamıyor. Belirli bir süre sonra metabolizma düzene giriyor tamamen uyanıyorsunuz. Ekmek kırıntısı felan hurafe. Öle siyah cübbeli bir insan yanınıza felanda oturmuyor .korkup saklanma durumunuzda yok zaten felçlisiniz. Sırt üstü yatma ile alakalı olabilir omurilikten dolayı...
  • bir Allahın kulu çıkıpta şunu bir açıklasın!!

NEDEN HEP KARABASANA İNANAN KİŞİLERE OLUYORDA!! BEN GİBİ İNANMAYANLARA BİRŞEY OLMUYOR!!

• quote:

Orjinalden alıntı: efulim

bir Allahın kulu çıkıpta şunu bir açıklasın!!

NEDEN HEP KARABASANA İNANAN KİŞİLERE OLUYORDA!! BEN GİBİ İNANMAYANLARA BİRŞEY OLMUYOR!!

Hoca inanlara oluyor diye bişey yok olunca zaten sende inanan biri oluyosun :P

• ya bende azıcık ucundan inanıyom allahtan banada olmuyyo ya.kaç gündür sabahlıyom tırsmaktan zati
  • Bana hayatımda sadece 1 kez oldu oda boşluğuma geldi.Arkadaşlar bunun çözümü ne biliyormusunuz söyleyim:
    (Maddi boyut)
    En başta sağ omzunuz üzerinde uyumaya çalışın hem daharahat edersiniz kalbinizde yorulmaz.
    (Manevi boyutu)
    Asla Cünup bir şekilde yatmayın
    Ve her sabah uyandığında 10-15 dk ve yatarken 10-15 dk cevşen okuyun
    Ve son olarakta Allaha tevekkül edin halinizi...
  • yorum yazanlar zahmet olmazsa birde yaşınızı yazın merak ettim!! hay Allahım ya!! cünüp olmakla ne alaksı var?

o zaman USA,AVRUPAYI KARABASaNLAR BASARDI!!!

kimseyi hedef aldığım yok!! ama bilimden uzak olmayın kardeşler!!
  • evet cenabetle ilgisi yok.ben nerdeyse her gece cenabet yatarım hiç uğramadı hayatımda mesela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay16

evet cenabetle ilgisi yok.ben nerdeyse her gece cenabet yatarım hiç uğramadı hayatımda mesela.

Her gece? hayırlısı.
  • 2-3 yıldır cünübüm, islama inanmıyorum, Gök Tanrı'ya inanıyorum. Bana gelmiyor. Çocukken ve müslümanken, müslümanlar bu tarz şeyleri sürekli anlattığında psikolojik olarak etkilenip yaşıyordum. Karabasan denilen şeyi 10 yıl önce de bilim biliyordu. Hortlattık mission complete.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.