< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Karaborsacıların kurduğu bot, Mercedes'in online satış sistemine gölge düşürdü (2. sayfa)
-
-
Millette Almasın Almak Zorundalar Mı? Bunlara Fırsat Veren Bizleriz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mercedes'in Türk dolandırıcılarla imtihanı.
-
Bu sistem bu haliyle çok eksik. İllaki sistemde olan aracı almak mı şart? Ben konfigurasyon oluşturup onun bekleme takvimini beklemek istiyorum mesela. Online satış bu şekilde mantıklı.
-
IP lerinden bulup ALAYINI İDAM ETSİNLER bu OrrrrrrrrrrrganizeÇetecilerin 11 yeter artık stokçusunuda galericisini de siiiiiiiiiii *** nerde devlet nerde adalet!? İDAM EDİLSİN HEPSİ !!!!!!!!!
-
Online’dan daha önce araç alan kişiye araç satmasınlar. Çözümü bu kadar basit.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an için en makul çözüm 2. elde ithalatı serbest bırakmak. Tabi ki vergisini almak koşuluyla.
-
Çalışanlarının kendine ait o kadar limitli kartı mı var? Ya da hesabına o kadar para girişi aniden olunca alakasız birinin vergi dairesindekilerin takibine giriyor direkt, çözümü basit şeyleri büyütüyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ülkemizde para olsun her türlü dolandrıcılığı yaparlar bunlara büyük cezalar ve meslekten men etmek gerek.
-
Araba fiyatları yükselmeye devam edecektir.
2025'den önce fiyatları düşürmeye yönelik hiç bir polisiye önlem işe yaramayacaktır.
İstersen araba alanları hapise at, hapisten bile işlem yaparlar.
-
Bu işin tek çözümü üretim arzını köklemek olacaktır. Diğer çözümler geçici şeyler
-
Bu ülkede kan emici galeriler, para göz showroomlar ve piyasayı allakbullak eden sarı siteler kapanmadıkça, devlet tarafından sopalanmadıkça milletin araba çilesi bit-mez !!! Çözüm bu üçünden kurtulmak. Arabayı yatırım aracı yapan sistemden bir an önce kurtulması lazım hükümetin. Bu dolandırıcılıktır, bu kul hakkıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 2018 Mercedes CLA aracım var, kaç defa koluman'a gittim. Aracımızı değiştirmek istiyoruz dedim. Araç yok bahanesi, online satış bahanesiyle sürekli oyaladılar. Beter olsunlar ticaret bakanı müşaviri arkadaşım direk ilettim.
-
Sahte müşteri olayı kurnazlığı
-
Botlara karşı önlem düzgün bir captcha ile halledilir. geliştirme test etme canlıya alma süresi max 1 haftadır. Dediğin gibi dertleri başka.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X