Şimdi Ara

Karabük'ten Samsun'a nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 3 hafta sonra inşallah samsuna gitmeyi planlıyorum 1 gece kalıcam orada ama soyle bir sorun var. Karabükte öğrenciyim ben ve burada otobüs seferleri sıkıntılı samsuna metro ve ulusoy gidiyor onlarda ya gece 1 de oluyor yada akşam 5 te. İki sefer var sadece benim istediğim mesela sabah 10 11 gibi orda olayım gece de kalırım iki gün doya doya benim olur. Başka yerden aktarma yapıp böyle gidebilirmiyim tavsıyeniz varmı? Burdan ankaraya git ordan git falan derseniz olmaz malum öğrenciyim tuzlu olur :)

• bisiklet yada koşarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 8 Aralık 2012; 1:13:30 >
  • hocam anlatıcam tamamen bedavaya samsuna ulaşmanın kesin yolu fakat harfiyen uygulaman lazım.

şimdi bir demir döküm kova gibi birşey bul içine 1 kütük ve biraz kömür at. 1 bardak benzin ile onları yak. ateşin üzerini dumanı toplayacak şekilde kapat ve bir boru yardımı ile dumanı yaklaşık 5-10 dakika kendinden geçene kadar solu. öncesinde 112ye soba zehirlenmesi ihbarında bulun. gözlerini açtığında samsun tıp fakültesinde olursun ama %100 çalışmıyor demedin deme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.