Şimdi Ara

Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği yazanlar ; (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuffyus

Hocam merhaba şu an Karabük bilgisayarda okuyorsunuz galiba.

Benim sıralamam 216 bin Karabük bilgisayar ikinci öğretimi tercihlere yazmayı düşünüyorum. Seneye hazırlık okurken kırık obp ile tekrar hazırlanıp daha iyi bir yer kazanmak istiyorum yani burda sadece hazırlığı okumayı düşünüyorum ama eğitimi iyiyse belki devam edebilirim okulun akademik kadrosu iyi gibi duruyor sizin fikrinizi merak ettim memnun musunuz okuldan ? 5 yıl boyunca okunur mu ? Yoksa sınava tekrar hazırlanmaya değer mi ?

Son mesajlarınıza baktım yatay geçiş yapmayı düşünüyormuşsunuz. Okuldan memnun olmadığınız için mi yoksa başka bir sebepten mi ?
    Merhaba yusuf.
    İngilizce Bilg. Mühendisligi programında okuyorum 2.sınıfa gectim suan. Yatay geçiş yapmak istememin sebebi memleketime uzak olmasından dolayı. Hazırlık veren üniversiteler 26 tane zaten ve birçoğu ilk 60 k da olan üniversiteler. Onun haricinde Erciyes, Yalova ve Karabük İngilizce hazırlık sunuyor.
    Karabükte hazırlığa başlamadan önce seviye tespit sınavı yapılıyor ve seviyen tespit ediliyor. Ben 1.5 puanla hazırlıktan muaf olamamıştım ama ilk iki sınavı geçtiğim için b1 den başlayıp 1.5 ayda bitirmiştim.
    Valla sıralama kötü falan diye aldanmayın Bilgisayar Mühendisliği eğitimi Karabük'te zordur. Köpek gibi çalıştığım halde 2,80 ortalama yapabildim. Çan eğrisinin olmaması dezavantaj bana göre.
    Ankara'da yaşıyorsan sıkıntı olacağını sanmıyorum ama maddi olarak küçük bir şehir olmasına rağmen zorlayabiliyor, pahalı bir şehir. Ben Bursa'da yaşıyorum dolayısıyla tek dersten kalıp bütlere gitmek gelmek vs çok uğraştırıcı ve maddi açıdan yük olabiliyor.
    Bilgisayar Mühendisliğinde hocalar zorlarlar. Şunu söyleyebilirim, bir üniversitenin puanının kötü olması eğitiminin basit ve kalitesiz olacağı anlamına gelmiyor kesinlikle. Eğitimi zordur.

Şehir hakkında merak edenler için;

Karabük küçük bir şehir ve esnafları, insanları genel olarak yabancıları sevmiyorlar. Büyük bir şehirden geliyorsanız terminaline girdiğiniz anda anlarsınız Minicik bir terminali var.
    Engebeli bir şehir bu yüzden bisiklet sürmeyi seviyorsanız vs. işiniz zordur. Mühendislik Fakültesi girişe en uzak fakülte o yüzden dolmuşlar ile ulaşım sağlanıyor. İkinci öğretimlerin diğer bir dezavantajı dolmuş saatleri olabiliyor. Dolmuş bulamayabiliyorlar bazen.
    Kyk yurdu hakkında pek fazla bilgim yok malesef ama özel yurtlar vs oldukça fazla üniversite çevresinde.

• hasan1146 kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu sağolun. Son 1 sorum daha olucak. İkinci öğretim okuyunca hazırlık da ikinci öğretim mi oluyor yoksa normal mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuffyus

Hocam verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu sağolun. Son 1 sorum daha olucak. İkinci öğretim okuyunca hazırlık da ikinci öğretim mi oluyor yoksa normal mi ?
    İkinci öğretim gibi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.