Şimdi Ara

Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği yazanlar ;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir grup oluşturayım isterseniz arkadaşlar. Yazanlar varsa , buradan konuşabiliriz.

• lys matta kaç yaptınız hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfa1918

lys matta kaç yaptınız hocam?

40 netim var hocam , karabükten iyi yerler geliyor da yaşadığım yere yakın bir de erasmus programları çok hoşuma gitti. ingiltere , almanya gibi büyük ülkeler var. benim için bu çok önemli bi etkendi
  • ikinci öğretim yazdım belki gelir belki gelmez
  • hasan1146 kullanıcısına yanıt
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 13:33:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeaserTR

grup kurarsan haber verirsin ben yazdım, bu arada o ülkeler var mıydı ya ben polonya portekiz falan gördüm galiba

anlaşmalarda bazı üniversitelerin başlangıç ve bitiş tarihleri var , ingiltere 2021 de bitiyor gene bizim zaman yetiyor
  • 166 k yım bilgisayar İngilizceyi birinci sıraya yazdım 146k gelir mi sizce? Zaten o gelmezse normal bilgisayarı 5. sıraya yazdım 162k bence o gelecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • olm bu forumda ben yazınca herkes susuyor düşman mısınız bana awwwk
  • quote:

Orijinalden alıntı: karlmaxi

olm bu forumda ben yazınca herkes susuyor düşman mısınız bana awwwk

kusura bakma dostum dışarıdaydım da , valla bence normali gelir gibi. yanılmıyorsam 162 den geriydi sıralaması. ingilizce konusunda fikrim yok ama diğeride %30 ingilizce minimum.
  • Yazdim da gelme ihtimali var mı var aslında ama hayırlısı
  • uppp
  • Ben yazdım grup kuralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komünistadam

Ben yazdım grup kuralım

Numaraları gönderin hocam açarım bi wp grubu :D
  • Bende yazdım okulda cok suriyeli var haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtaysegul

Bende yazdım okulda cok suriyeli var haberin olsun

yapacak bir şey yok , her yerde var artık. gerçekten okumaya gidenler de vardır belki.
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 13:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeaserTR

ne yaptınız bana karabük geldi

Karabük Bilg. Mühendisliği İngilizce geldi hocam Hadi hayırlısı , mesaj atın whatsapp grubu kurayım
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 13:33:35 >
    Hocam merhaba şu an Karabük bilgisayarda okuyorsunuz galiba.

Benim sıralamam 216 bin Karabük bilgisayar ikinci öğretimi tercihlere yazmayı düşünüyorum. Seneye hazırlık okurken kırık obp ile tekrar hazırlanıp daha iyi bir yer kazanmak istiyorum yani burda sadece hazırlığı okumayı düşünüyorum ama eğitimi iyiyse belki devam edebilirim okulun akademik kadrosu iyi gibi duruyor sizin fikrinizi merak ettim memnun musunuz okuldan ? 5 yıl boyunca okunur mu ? Yoksa sınava tekrar hazırlanmaya değer mi ?

Son mesajlarınıza baktım yatay geçiş yapmayı düşünüyormuşsunuz. Okuldan memnun olmadığınız için mi yoksa başka bir sebepten mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.