Şimdi Ara

Karabük Üniversitesi Genel Bilgi Konusu- İlklerin Üniversitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
544
Cevap
7
Favori
28.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jaywalker78

Bende karabükte yaşayan birisi olarak yorum yapayım karabükte sosyal hayat 0 birkere buraya gelirseniz gezmeyi fln unutun sosyal açıdan çok kötü bir şehir kampüsü iğrenç üniversitenin bana sorarsınız eğer üniversitede sosyal hayat da istiyorsanız karabük size uygun bir şehir değil.

Ben sizin gibi düşünmüyorum.Karabük elbette bir istanbul ankara izmir değil ama sosyal hayat 0 demek yanlış olur.
  • teknoloji fakültesi imalat yada enerji sistemleri müh. nasıldır hocam muhakkak kulağınıza birşeyler gelmiştir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Bilgisayar mühendisliği bölümü nasıldır?
    Yurt odalarında internet var mı? (Wi-fi, Ethernet)

Karabükte mühendis bölümleri olarak bilgisayar iyidir.Bu sene ücretsiz internet geldi yurda.Fiber ama nedense bazı odalarda çok hızlıyken benim bulunduğum odada google bile girmiyor .Bu arada yurdum yarı özelde denilen kyk bağlı bir yüksek ücretli yurt.Kapasitesi 1500.Bir blok kız öğrenciler 3 blok erkeklere ait.Bunun dışında esentepede ve hemen üniversitenin yanındada kyk yurdu mevcut.Üniversitenin içine 800 kişilik bir yurt ihalesi yapıldı ama inşaatı daha başlamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

quote:

Bende karabükte yaşayan birisi olarak yorum yapayım karabükte sosyal hayat 0 birkere buraya gelirseniz gezmeyi fln unutun sosyal açıdan çok kötü bir şehir kampüsü iğrenç üniversitenin bana sorarsınız eğer üniversitede sosyal hayat da istiyorsanız karabük size uygun bir şehir değil.

Ben sizin gibi düşünmüyorum.Karabük elbette bir istanbul ankara izmir değil ama sosyal hayat 0 demek yanlış olur.

18 senedir burdayım safrabolu hariç hiç bir yer yok ben burdan gitmek için gün sayıyorum kampüs çok iğrenç diğer üniversitelere bakarak izmir istanbul gibi bir yerden buraya gelen bir insanın yaşayacağı hayal kırıklığınıda belirtmelisiniz bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

tıp fakültesi hakkında bilgin varmı, önerir misin ?

Tıp Fakültesinin binası var ama nedense bu senede açılmadı boş boş duruyor.Yenişehir tarafında çok güzel büyük bir eğitim ve araştırma hastahanesi yapılıyor.%90 oranında bitti.Öğrenciler şu an Bülent Ecevit Üniversitesinde eğitim görüyor.Bence seneye karabükte eğitim almaya başlanır.

Bu, tıp için gelme demek sanırım :). İlginç zaten tıp 20 öğrenci alıyormuş. Herhalde işler tam oturmadı, bilgilendirmen için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0rr0nur -- 6 Temmuz 2013; 23:34:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre455

teknoloji fakültesi imalat yada enerji sistemleri müh. nasıldır hocam muhakkak kulağınıza birşeyler gelmiştir??

Teknoloji fakültesi köklü.Karaelmas zamanında teknik eğitimdi yeni yasayla teknolojiye çevrildi.Okuyan arkadaşlarım var.Laboratuarları Teknoloji ve Mühendislik ortak kullanıyor zaten.Hocaların çoğu ankara kökenli üniversitelerden gelmedir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

bende karabük üniversitesi elektrik-elektronik(ingilizce) bölümüne gitmeyi düşünüyorum.üniversitenin eğitimi nasıl ve dersler full ingilizce mi işleniyor ?

Dersler full ingilizce.Eğitimi iyidir.Hocaların çoğu gazi hacettepe ve odtü çıkışlıdır.Laborator olarakda bu sene baya laboratuvar açıldı bilgisayar ve ee'de

anladım hocam teşekkür ederim.ankarada oturuyorum ve yakın olması sebebiyle karabük ü ciddi ciddi düşünüyorum.zaten 2.senem ve bu sene bir yere gideceğim.apartmandaki alt komşumda geçen sene karabük bilgisayara gitti bende gidersem onunla eve çıkarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

18 senedir burdayım safrabolu hariç hiç bir yer yok ben burdan gitmek için gün sayıyorum kampüs çok iğrenç diğer üniversitelere bakarak izmir istanbul gibi bir yerden buraya gelen bir insanın yaşayacağı hayal kırıklığınıda belirtmelisiniz bence.

Kampüsümüz gelişiyor ve giderek güzelleştiğine inanıyorum.Bende istanbulda oturuyorum ve ordan geldim karabük'e.Eğer bizim kampüsü beğenmiyorsanız size tavsiyem istanbul üniversitenin avcılar kampüsüne bakmanız.O zaman anlayabilirsiniz iğrenç olmadığını.

• quote:

quote:

quote:

bende karabük üniversitesi elektrik-elektronik(ingilizce) bölümüne gitmeyi düşünüyorum.üniversitenin eğitimi nasıl ve dersler full ingilizce mi işleniyor ?

Dersler full ingilizce.Eğitimi iyidir.Hocaların çoğu gazi hacettepe ve odtü çıkışlıdır.Laborator olarakda bu sene baya laboratuvar açıldı bilgisayar ve ee'de

anladım hocam teşekkür ederim.ankarada oturuyorum ve yakın olması sebebiyle karabük ü ciddi ciddi düşünüyorum.zaten 2.senem ve bu sene bir yere gideceğim.apartmandaki alt komşumda geçen sene karabük bilgisayara gitti bende gidersem onunla eve çıkarız

Ankara 2.5 saat mesafede ve baya bir kişi var Ankara'dan gelen.06 plakalıı birçok araç görmek mümkün

• quote:

quote:

quote:

tıp fakültesi hakkında bilgin varmı, önerir misin ?

Tıp Fakültesinin binası var ama nedense bu senede açılmadı boş boş duruyor.Yenişehir tarafında çok güzel büyük bir eğitim ve araştırma hastahanesi yapılıyor.%90 oranında bitti.Öğrenciler şu an Bülent Ecevit Üniversitesinde eğitim görüyor.Bence seneye karabükte eğitim almaya başlanır.

Bu, tıp için gelme demek sanırım :). İlginç zaten tıp 20 öğrenci alıyormuş. Herhalde işler tam oturmadı, bilgilendirmen için teşekkürler

Tavsiyem daha oturmuş tıp fakültelerine gitmeniz

• Hocam raylı sistemler müh. (iö) yazmayı düşünüyorum laboratuvar imkanı nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost10

Hocam raylı sistemler müh. (iö) yazmayı düşünüyorum laboratuvar imkanı nasıl

Üniversitenin en çok yatırım yaptığı bölümlerden bir tanesi.Bu sene Ar-Ge binası açıldı.Türkiyede hızlı tren rayları sadece karabükte üretiliyor.Bunun testleri için yabancı ülkelere yollanıyordu.Ar-Ge binasında bu testlerin yapılmasını sağlayacak makineler ve laboratuarlar kuruldu.Hemde rektörün üniversite içinden şehir merkezine ray döşemeyi düşünüyor.Raylar hazırmış.Bunu döşeyecek olan siz Raylı sistemler mühendisi öğrencileri olacak

• Çoğu bölümde zorunlu hazırlık var.Hazırlık sınıfı nasıldır?Başarısız olursak ne olur?Şu hazırlık olayını bi açıklar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: [PATRON]

Çoğu bölümde zorunlu hazırlık var.Hazırlık sınıfı nasıldır?Başarısız olursak ne olur?Şu hazırlık olayını bi açıklar mısınız?

Birinci ve ikinci öğretimler dahil hazırlık sınıfı zorunlu.Hocalar hacettepe ve odtü çıkışlı okutmanlar.10 bin kapasiteli yeni bina açılıyor seneye.Oxford yayınları kullanıyor eğitimde.Bu sene kolaylaştırdırlar hazırlığı eskiden zordu ve çoğu öğrenci kalıyordu.Bunu gören üniversite yönetimi dersleri kolaylaştırdı.Bu sene çok kalan olmadı.
  • yani hocam gitmemi önerirmisin bide hazırlıkla beraber 5 yıl mı oluyo şimdi bu bölüm
  • quote:

yani hocam gitmemi önerirmisin bide hazırlıkla beraber 5 yıl mı oluyo şimdi bu bölüm

Eğer sana uygun meslekse sana öneririm.Rektör iş garantisi veriyor ve çift diploma alıyorsunuz.Hem makine mühendisi hemde raylı sistemler mühendisliği diploması oluyor elinizde
  • quote:

quote:

yani hocam gitmemi önerirmisin bide hazırlıkla beraber 5 yıl mı oluyo şimdi bu bölüm

Eğer sana uygun meslekse sana öneririm.Rektör iş garantisi veriyor ve çift diploma alıyorsunuz.Hem makine mühendisi hemde raylı sistemler mühendisliği diploması oluyor elinizde

hazırlıkla beraber 5 yıl mı yani ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [PATRON]

Çoğu bölümde zorunlu hazırlık var.Hazırlık sınıfı nasıldır?Başarısız olursak ne olur?Şu hazırlık olayını bi açıklar mısınız?

Birinci ve ikinci öğretimler dahil hazırlık sınıfı zorunlu.Hocalar hacettepe ve odtü çıkışlı okutmanlar.10 bin kapasiteli yeni bina açılıyor seneye.Oxford yayınları kullanıyor eğitimde.Bu sene kolaylaştırdırlar hazırlığı eskiden zordu ve çoğu öğrenci kalıyordu.Bunu gören üniversite yönetimi dersleri kolaylaştırdı.Bu sene çok kalan olmadı.

Peki dönem başında girebileceğimiz sınavla hazırlığı geçebiliyor muyuz?Zaten geçememde bilgim olsun diye soruyorum.Ayrıca hazırlıkta hangi dersler veriliyor?

• quote:

quote:

quote:

hazırlıkla beraber 5 yıl mı yani ?

Evet

• [PATRON] kullanıcısına yanıt
    tamam dostum saol bilgiler için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.