Şimdi Ara

Karabük Üniversitesi Genel Bilgi Konusu- İlklerin Üniversitesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
7
Favori
28.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hazırlık haftada 20 saat ise boş zamanımız çok olacak demektir.peki hangi günler kaç saat ders vardı ve ders günleri sınıftan sınıfa değişiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan9455 -- 7 Temmuz 2013; 1:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman_ethem

Dostum ben karabük üniversitesini tercih etmeyi planlıyorum yardımcı olursan çok makbule geçersin!

Sıralamam 144 bin mf4
    135 bin karabük makine i.ö(ingilizce)
    142 bin karabük makine (normal)
    172 metalurji malzeme müh(ingilizce)
    Sence makine ikinci ögretim ingilizce gelir mi ? açıkta kalmak istemiyorum!

Kardeşim İngilizce ikinci öğretimin harç parası fazladır(yaklaşık 2200 civarı)Bunu hesap et.Geçen sene arkadaşımın makine İngilizce iö yetiyordu.Adam şu an Türkçe iöde düşün durumunu.Yani ne olcağı belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

hazırlık haftada 20 saat ise boş zamanımız çok olacak demektir.peki hangi günler kaç saat ders vardı ve ders günleri sınıftan sınıfa değişiyor mu ?

Ders programı sınıftan sınıfa göre değişir.Bizim mesela pazartesi boştu ama perşembe 8 saatti.Böylede olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timon

rektör çalışıyor
    raylı sistemler mühendisliği
    tıp mühendisliği
    ulaştırma mühendisliği
    yakında mühendislik mühendisliği filan açacaklar herhalde

Diğerlerini bilmem ama rektör raylı sistemlerde baya iddaalı.Bu sene çalıştay yaptılar raylı sistemlerle ilgili ve çoğu üniversite rektörü(ytü,ktü gibi) geldiler.Onlarda açmayı düşünüyormuş.
  • tıp muhendisliği hakkında bilgniz var mı acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyethe

tıp muhendisliği hakkında bilgniz var mı acaba ?

Ben açıkcası biyomedikaldan farkını anlıyamadım.
  • Up
  • hocam mesela elektrik-elektronik,makine gibi bölümlerde hocalar gıcıklık yapıp öğrencileri geçirmedikleri oluyor mu ve sınavların gereğinden daha zor olduğu oluyor mu ?
  • Arkadaşım Karabük'te okuyor sosyal hayat yok gibi renksiz zevksiz bir yer sadece okumak için gidiyorsanız gidin yoksa çok büyük hayal kırıklığına uğrarsınız.
  • quote:

hocam mesela elektrik-elektronik,makine gibi bölümlerde hocalar gıcıklık yapıp öğrencileri geçirmedikleri oluyor mu ve sınavların gereğinden daha zor olduğu oluyor mu ?

Hocadan hocaya değişir ama çalışırsan seni bırakma gibi gayretleri olmaz.Mat-1 den baya öğrenci kalmıştı 5 anfi sınava girmişti millet tek hocadan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLifeX

Arkadaşım Karabük'te okuyor sosyal hayat yok gibi renksiz zevksiz bir yer sadece okumak için gidiyorsanız gidin yoksa çok büyük hayal kırıklığına uğrarsınız.

Sırf sosyal hayat var diye daha düşük bölüm okuyup(tekstil müh gibi) sosyal olacağıma(nasıl sosyallıksa artık hergün parti flan olmuyordur herhalde).4 yıl dişimi sıkar adam akıllı bir bölümde okurum.Dediğim gibi sosyal hayatınız tamamen size bağlı eğer aktif biriyseniz hiçbir şekilde sosyallikten şikayet etmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

quote:

hocam mesela elektrik-elektronik,makine gibi bölümlerde hocalar gıcıklık yapıp öğrencileri geçirmedikleri oluyor mu ve sınavların gereğinden daha zor olduğu oluyor mu ?

Hocadan hocaya değişir ama çalışırsan seni bırakma gibi gayretleri olmaz.Mat-1 den baya öğrenci kalmıştı 5 anfi sınava girmişti millet tek hocadan .

hay maşallah

• Arkadaşlar dediğim gibi sosyal hayat heryerde size bağlı eğer siz bilgisayar başında pinekleyeceksiniz İstanbul'da aynı İzmir'de Ankara'da aynı olur.Eğer aktif biri olursanız okul kulüplerinde her türlü sosyal olursunuz.Yurtta bekleyip sosyallik gelip beni bulsun demek olmaz.Öyle arkadaşlarım varki yurda gelmiyorlar adamlar o kadar aktifler cafelerde,toplantılarda,etkinliklerde.Ama tüm gün pc başında film izleyenlerde var yani.
  • quote:

Evet arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi üniversite, şehir ve bölümüm hakkında sorularınızı sorabilirsiniz.

hocam tıp fakültesi için ingilizce hazırlık harcı gibi şeyler duydum.karabuk tıpta hazırlık okudugumuzda harç verecekmiyiz?

bi de yıne tıpta 1 yıl zorunlu hazırlık haricinde eğitim dili nedir?yani 6 yıl ingilizce mi türkçe mi olcak dersler?

teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurnakalb

quote:

Evet arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi üniversite, şehir ve bölümüm hakkında sorularınızı sorabilirsiniz.

hocam tıp fakültesi için ingilizce hazırlık harcı gibi şeyler duydum.karabuk tıpta hazırlık okudugumuzda harç verecekmiyiz?

bi de yıne tıpta 1 yıl zorunlu hazırlık haricinde eğitim dili nedir?yani 6 yıl ingilizce mi türkçe mi olcak dersler?

teşekkürler..

Birinci öğretimse harç yok.İsterse hazırlık olsun.Dersler Türkçe olacak normal tıp eğitiminde.Sizde İngilizce hazırlık sırf iş dünyasında bir dil daha bil diye eklenmiştir.Bu arada tıp öğrencileri Bülent Ecevit üniversitesinde eğitim görecekler.Eğitim ve araştırma hastahanemiz %90 oranında bitti.Tıp fakültesi binasıda hazır.Bu sene gereken ekipmanı ve binanın son rütüşlarını hallederler.Sonraki sene eğitime Karabükte devam edersiniz.

• Makine mühendisliği okuyorum, 3. sınıfa geçtim. Sorunuz varsa, ben de yanıtlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Makine mühendisliği okuyorum, 3. sınıfa geçtim. Sorunuz varsa, ben de yanıtlayabilirim.

@cato16 hocam benden daha üst sınıf.Hocalarla ilgili sorularda benden daha tecrübe olduğunu düşünüyorum
  • Ben metalurji malzeme filan yazıp (ingilizce) okusam, yurtdışına gitme şansım nedir?
    Yani bana bir artısı olacak bu aşikar ama önümü çok açacak mı? ve de neler yapmalıyım yurtdışı için?
  • quote:

quote:

Arkadaşım Karabük'te okuyor sosyal hayat yok gibi renksiz zevksiz bir yer sadece okumak için gidiyorsanız gidin yoksa çok büyük hayal kırıklığına uğrarsınız.

Sırf sosyal hayat var diye daha düşük bölüm okuyup(tekstil müh gibi) sosyal olacağıma(nasıl sosyallıksa artık hergün parti flan olmuyordur herhalde).4 yıl dişimi sıkar adam akıllı bir bölümde okurum.Dediğim gibi sosyal hayatınız tamamen size bağlı eğer aktif biriyseniz hiçbir şekilde sosyallikten şikayet etmezsiniz.

Arkadaşım her şeyin sonunu düşünen kahraman olamaz. Belki gideceğin sosyal bir mekanda ünlü biriyle tanışıp onun yanında çok iyi bir işe gireceksin? Çok heveslisin ama belki mezun olduğun bölümden istediğin işi bulamayacaksın? Sırf ileride zengin olacam diye hayatının en yaşanası günlerini erteleyip sonradan bin pişman olan bir sürü insan tanıyorum ben. O zaman daha da kötü oluyor büyük insanların çocukça haller sergilemesi :D Bu bendeki bir hayat tecrübesi paylaşmak istedim.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım her şeyin sonunu düşünen kahraman olamaz. Belki gideceğin sosyal bir mekanda ünlü biriyle tanışıp onun yanında çok iyi bir işe gireceksin? Çok heveslisin ama belki mezun olduğun bölümden istediğin işi bulamayacaksın? Sırf ileride zengin olacam diye hayatının en yaşanası günlerini erteleyip sonradan bin pişman olan bir sürü insan tanıyorum ben. O zaman daha da kötü oluyor büyük insanların çocukça haller sergilemesi :D Bu bendeki bir hayat tecrübesi paylaşmak istedim.

şu kısmını bir daha açıklarmısın?
    Sırf ileride zengin olacam diye hayatının en yaşanası günlerini erteleyip sonradan bin pişman olan bir sürü insan tanıyorum ben. O zaman daha da kötü oluyor büyük insanların çocukça haller sergilemesi :D Bu bendeki bir hayat tecrübesi paylaşmak istedim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.