Şimdi Ara

Karabük Üniversitesi yazacak olanlar, sorularınızı alabilirim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
7.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bildiğim kadarıyla bir tanesi teknoloji fakültesine ait, diğeri mühendislik. Bölümü okuyan arkadaşlarım var hocalarında falan sıkıntı yaratan pek yok galiba.
  • DADAŞ REİS kullanıcısına yanıt
    %30 ve %100 ingilizce
    2 tane yabancı uyruklu hocanız var (Türkçe hiç bilmiyor)
    geçme notu diğer her bölmdeki gibi 60+
  • bayadm1n B kullanıcısına yanıt
    Sosyal açıdan ilk yıllarına nazaran çok çok iyi. İlk zamanlarda bayağı asosyal biryerdi şu an öğrenci sayısnın artmasıyla birlikte çok daha iyi.
    Karabük halkı ilk başta yadırgasada, her öğrencinin şehre iyi bir para bıraktığının farkına vardı ve gayet olumlu bakmakta
  • Purelight kullanıcısına yanıt
    Eğitim bölüme göre değişiyor, ama genellersek ne iyi ne kötü.
    büyük çoğunlukla teorik olarak verimkte
  • bölüm hakkında detaylı bilgim yok,
    tamamen ingilizce olan bölümlerde bir süre sonra Türkçeye geçiyolar tabi bu ingilizcesi iyi olmayan hocalarında derslerinde.
    Ama ingilizcesi iyi olan hocalar derslerini tamamen ingilizce işliyor. İngilizcesi iyi olanda bir kaç tane anca vardır.
    Sınavlar ise hep ingilizce hazırlanıyor
  • Arkadaşlar bölümler hakkında detaylı bilgim malesef yok,bence bölümler hakında bilgilere internet üzerinden de ulaşabilirsiniz. Daha çok Karabük ve Üiversite hakkındaki sorularınıza yardımcı olmaya çalışayım.
    Birde özelden yazmak yerine burdan sorarsanız eğer sizinle aynı durumda olan başka arkadaşlarda bilgilerden yararlanabilir.
  • geçme notu kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purelight -- 6 Temmuz 2014; 0:43:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki , Karabükte bir öğrenci ortalama ne kadar para ile hayatına devam eder.Sigara alkol falan saymassak
    Birde facebookta üniversiteyi hep kötülüyor orada okuyan öğrenciler mesela yurt sıkıntı ve kiraların çok pahalı olması buna rağmen rektörlük yüksek sayılarda öğrenci alması.Eğitimin laboratuvar ve kütüphanelerin yetersizliğinden hocaların bilgisizliğinden aslında Karabük üni. gelmek istiyordum. Tv de rektörün açıklamalarından sonra fakat internete girişince biraz tedirgin oldum.Özellikle orada okuyan öğrencilerin şikayetlerinden sonra.Tabi bu kadar puana bi ODTÜ İTÜ YTÜ beklemiyorum ama sıralamaya göre en iyisini seçmeyi istiyorum.Cevaplarınız için teşekkürler
  • Purelight kullanıcısına yanıt
    60, büt var fakat yaz okulu yok
  • evde kalırsan eğer 600-700 civarı arası olacağını düşünüyorm, tabi bu fiyat özel yurt yada cemaat vb. gibbi kaldığın yere göre de değişir. Öğrenci sayısının hızlı artmasıyla kiralar ve yurt f,yatlarıda yükseldi tabi. şuan ortalama 3+1 lerin fiyatı 800tl civarında.
    Gereksiz yatırımlar sonucu (stadyum vb.) lab ve kütüphane arka planda kaldı. şuan kütüphanemiz yapılmakta ama. Hocalardan çok tırt olanlarda mevcut tabi iyi hocalarımızda var.
  • Hocam sen hangi bölüm okuyorsun karabükte sence 207 bin sıralama ile daha iyi gidilebilcek şehir , bölüm var mı?
  • elektrik elektronik
    bilgisayar
    makine

kampüste gördüğün görüştüğün insanları ve son sınıfların durumlarına göre şu 3 bölüm hakkında yorum yapman gerekse hangisini daha iyi bulursun?

bir de bir günün nasıl geçiyor neler yapıyorsun boş zamanlarında anlatabilir misin?
    devlet yurdu bulamazsak özel olarak nereyi önerebilirsin? ( okula yakın olması bakımından)
    çebioğlu demiş yukarda birisi orası nedir neyin nesidir?

teşekkürler dostum şimdiden
  • otomotiv müh.hakkında bilgin varmı yazılır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linepower

Kbü Yü yazacaklara tavsiye hiç yazmayın derim ben. İlk gittiğimde sevinçliydim tabi uzaklaşmak istiyordum ama şehirdeki sıkıntıları gördükçe dahada bunaldım.Şuan çevremdeki tüm arkadaşlarım ev arıyor hala bulamadılar açıktalar bu şehirde geçinmek gerçekten büyük sıkıntı, kısacası gelince hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Objektif bir yorum işte. AKP'nin 2005 sonrası AVM gibi açtığı Karabük, Kastamonu, Bartın... gibi "yüksek lise" olarak adlandırılan eğitim kurumlarımızın durumu benzer şekilde. Öğrenci binalara bakar kaydını yaptırır, 2-3 ay sonra pişman olur çünkü işi işten geçmiştir.
    " Bu üniversiteler kimin işine yarar peki " derseniz civar illerde yaşayıp evinden uzağa gitmek istemeyenler için ideal tercihtir.

• teknoloji fakulteleri nasil peki onerir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üniversiteyi gelmeyi düşünen arkadaşlar emeklerinize yazık etmeyin daha eski sistemi altyapısı oturmuş bir üniversiteye gidin benim bu şehirde altıncı ve son senem olacak inşallah geriye dönüp baktığımda sadece pişmanlık var okulun maşallahı var hızlı gelişiyor ama geriye kalan herşey berbat şehir küçük,halk genel olarak paragöz ne koparırsam kardır mantığı var öğrenciye kiralık ev vermiyorlar yaklaşık on gün ev aradık ve bütçemizin üzerinde bir ev tuttuk ulaşım desen trafik olmaz ancak 3-4 ayda bir zamlanır kızlar zaten küçük dağları ben yarattım havasındalar mühendislik fakültesindeki metalurji ve malzemede hocalar kendi kafasında öğrenciyi takmaz sadece teorik eğitim vardır metalurjide lab dersleri yapılır ancak en fazla beş dakika uygulama olarak siz hocanın yaptığını izlersiniz zaten sosyal biriyseniz on günde sıkılırsınız ben çok sosyal olmadığım halde nefret ediyorum anlayacağınız altyapı yok şehirde ve üniversitede daha 7 senelik üniversite 30.000-40.000 arası öğrencisi var ve dahada artacak ama ev yok yurtlar pahalı çebioğlunu soran arkadaşlar içinde 850 tl kira+850 depozito ben yaklaşık 6 ay kaldım en küçük sıkıntıda ürün bedelinden fazlasını depozitodan keserler acımazlar kısacası arkadaşlar yazmayın kendinize yazık edersiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.