Şimdi Ara

Karabük Üniversitesi yazacak olanlar, sorularınızı alabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
7.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karabük Üniversitesi yazacak olanlar, sorularınızı alabilirim. Ayrıca daha hızlı cevap almak için yöneticiliğini yaptığım üniversite sayfasından da sorularınızı sorabilirsiniz.
    www.facebook.com/karabukuniversitesi2007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersdf13 -- 28 Haziran 2014; 21:28:51 >

• mühendislik fakültesiyle ilgili biraz bilgi verebilir misin dostum? Bi de şehirle, insanlarla, kampüsle kira filan biraz bilgi verirsen çok iyi olur teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza364

mühendislik fakültesiyle ilgili biraz bilgi verebilir misin dostum? Bi de şehirle, insanlarla, kampüsle kira filan biraz bilgi verirsen çok iyi olur teşekkürler
    mekatronik yada makine mühendisliği yazmayı düşünüyorum geçme notu galiba 60 mış çan eğrisi yokmuş. ingilizce hazırlık vs. varmış. ne kadar doğru?

ayrıca yurt veya ev durumları nasıl ulaşım vs. biraz bilgilendirebilirmisin şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annie Bot -- 30 Haziran 2014; 5:17:15 >
  • ceza364 C kullanıcısına yanıt
    Okulun en çok öğrencisi olduğu fakülte mühendislik, ama buna rağmen daha çok teorikte işleniyor dersler. Pratik yönünden biraz zayıf.
    Şehir küçük bir şehir olması nedeniyle öğrencilerin gelmesinden bayağı etkinlendi hatta şuan 3 kişiden biri öğrenci. Kiralar falan tabiki arttı. kampüsümüz yeni olmasına rağmen gayet güzel, ve çok hızlı bir şekilde gelişmekte.
  • geçme notu 60 ve çan eğrisi yok evet. Büt var ve yaz okulu yok ama yaz okulu 1-2 sene kalmaz açılacak. Bölümlerin neredeyse hepsinde (müh.lerin hepsinde) ingilizce hazırlık var teknoloji fakültesi bölümlerinde ise bilimsel intibak senesi var.
    devlet yurdu biraz yetersiz fakat özel yurtlar bu eksiği kapamış durumda. Öğrenci sayısının aniden artması sebebiyle kiralar da buna oranla artmış durumda. Küçük bir şehir olduğundan ulaşımda sıkıntı yaşamazsınız.
  • Ftr hakkında bilginiz var mı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikideli13

Ftr hakkında bilginiz var mı hocam
    özel yurtlar var mı peki hocam erkek yurtları yani? bi de kiralar filan ne kadar? geçim ne kadar parayla sağlanır tahminen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yurtlar 4 kişilik 550den aşagı bulamazsınız fetullahcılara gidiyim derseniz 5 kişi 425 diyolar koğuş gibi.kısacası gelmeyin emeklerinize yazık etmeyin.ben ftr okuyorum fizik notlarına baktım mühendislerin lys fizik formullerinden öte bişey göremedim eğitimde zayıf anlıyacagınız.

• ikideli13 kullanıcısına yanıt
    FTR de 1 yıl ingilizce hazırlık var ve şuan en yüksek sınıflar 2. snıf oldular. bazıları hariç bölümler hakkında pek detaylı bilgi veremem malesef.
  • Anladım hocam benim ingilizcem iyi ama gene de hazırlık okumak iyidir.

• ceza364 C kullanıcısına yanıt
    özel yurtlar yeterince açıldı hocam, öğrenci sayısı çok hızlı artmasına rağman şu an karşılamakta. Kiralar ortalama 800 lira civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersdf13

özel yurtlar yeterince açıldı hocam, öğrenci sayısı çok hızlı artmasına rağman şu an karşılamakta. Kiralar ortalama 800 lira civarı
    Konudışı olacak ama Çebioğlu hala o evler için 750 TL kira mı çekiyor. Ben birkaç ay kalmıştım da, pahalı gelmişti açıkçası. Rezidans falan da değil zaten, bir de gold yazmışlar
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    aynen hocam çebide kiralar halen daha 750 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersdf13

aynen hocam çebide kiralar halen daha 750 lira

İlk günlerde biraz sıkıntı yaşamıştım, çünkü arkadaşlar çok havalıydı sanırsın 5 yıldızlı otel işletiyor. dediğim gibi rezidans falan değil orası, havuzlu site sadece.

Bir de şu North Cafe'ye şaşırmıştım, çünkü normal kafe diye ben salaş gidiyordum özellikle haftasonları ama bayağı lüks mekan kategorisine sokup süslenip püslenip gelenler var
  • mekatronik mühendisliği nasıl peki tercih listesine baktım 2 tane örgün var biraz açıklayabilir misiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purelight

mekatronik mühendisliği nasıl peki tercih listesine baktım 2 tane örgün var biraz açıklayabilir misiniz
    elektrik elektronik mühendisliği nasıl eğitimi, sınıf geçmesi vs. hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ REİS

elektrik elektronik mühendisliği nasıl eğitimi, sınıf geçmesi vs. hakkında bilgi verebilirmisiniz ?

Alıntıları Göster
    Hocam sosyal açıdan nasıl ? Karabük halkı üniversiteye nasıl bakıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayadm1n

Hocam sosyal açıdan nasıl ? Karabük halkı üniversiteye nasıl bakıyor ?

Alıntıları Göster
    Kbü Yü yazacaklara tavsiye hiç yazmayın derim ben. İlk gittiğimde sevinçliydim tabi uzaklaşmak istiyordum ama şehirdeki sıkıntıları gördükçe dahada bunaldım.Şuan çevremdeki tüm arkadaşlarım ev arıyor hala bulamadılar açıktalar bu şehirde geçinmek gerçekten büyük sıkıntı, kısacası gelince hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
  • yurtta kalsamda kafii eğitimi nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Purelight

yurtta kalsamda kafii eğitimi nasıl
    Hocam , metalurji ve malzeme mühendisliği ile bilgi verir misin?İngilizce birde Türkçe eğitimi var.Hangisini seçmem daha iyi olur , türkçe 204 binle alıyormuş benim 207 bin ingilizce 214 bin ile alıyor.Türkçe gelir mi sence gelmese de İngilizce nasıl zor mu?İngilizcem pek iyi değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.