Karacadan Mısır Patlatma Makinası veya Pamuk Şeker Makinası Alana istediği 4 üründen 1'i hediye. Ek olarak Waffle makinası alana Smoothie makinası da hediye kampanyası da var. - Ürün 999 TL , İnternette de fiyatlar aynı, yanında hediye ürünlerde 500'den başlıyor 700'e kadar var. - Uygulamasına girip oyna kazanda 6000 puan yaparsanız 100 TL kuponda veriyor 900'e geliyor. - 2 Ürünü 900'e almış oluyorsunuz. (Oyun çok kolay arkadaşlar renk eşleştirme 100 TL kesin kazanıyorsunuz)/ (Oyun mobil uygulamaya girdiğinizde sağ tarafta çıkıyor) Kampanya 11.12.2022'ye kadar geçerli. www.karaca.com Karaca https://www.karaca.com/misir-patlatma-pamuk-seker-makinesi-alana-sececegi-urun-hediyeWaffle makinası alana Smoothie makinası da hediye...... |
Karacada 1 Alana 1 Hediye + 100 TL hediye Çeki
-
-
1 avuç mısır kadar haznesi var.Gereksiz masraf bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mikrodalga veya tencerede yapmak varken neden alalım bunu? Dekoratif kullanım dışında bir espirisi yok gibi görünüyor.
Mikrodalgada tereyağlı mısır denemenizi tavsiye ederim. Bir kaseye isteğinize göre mısır, tereyağı ve tuz koyun. Streçle üstünü kapatıp en yüksek ayarda tüm mısırlar patlayana kadar çalıştırın. Sonra gelin bana teşekkür edin.
-
Mikrodalgada patlatılan mısırın kanserojen olduğunu da okudun mu ?
-
geçen mısır patlatma makinesi 169 tl idi almadım markette
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaynak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen de bu okuduğunu ciddiye aldın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İndirim kodu olan var mı 100 TL'den fazla ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kısacası satamadıklarını bu yolla kakalıyorlar
-
Nerede boş gereksiz makine var hediye diye gönderecekler. Maliyeti kurtarmanın peşindeler anlaşılan. Hadi yanına kahve makinesi, tost makinesi, blender vs verse günlük kullanılan iyi kampanya olurdu
-
bunlardan bi blender aldım, aldığım ilk gün yanık kokusu gelmeye başladı sürahi kapağı kırık çıktı arkadaşım vardı mağazada değiştirttim.
doğru düzgünde buz kıramıyordu rafa kaldırdım. karaca diye aldık rafa kaldırdım orada kendi kendine hız düğmesi bozuldu zaten tek ayar düğmesi var onu da düzgün yapın o derece fason.
cookplus fason ürün arkadaşlar karacanın pek çok şeyi "kalitesiz" fason instagramda şu ürününü aldım bozuk çıktı şu malzemesi şöyle oldu diyen ablalarla dolu.
genç kızlar çeyiz diye aldıp kutudan çıkarmıyorlar yıl aşırıda kullanamıyorlar evlenince anlıyorlar ne nane yediklerini böyle böyle büyüyor bu firmalar.
-
4-5 yıl önce karacadan çay robotu aldım çok memnunum
aynı robotu daha önce arzumdan almıştım 2 yılda bozulmuştu
-
Karaca yemek seti aldık.. İlk kullanımda rengi attı. Mahkeme kararını tanımıyor.. Avukatla icraya verdim.. Asssla bulaşmam
Blender işinde fason olayina tefal dahil.
o yuzden braun tavsiye ederim.
Yukarıdaki yazılanları okuyunca Karaca'nın da Tırt bir firma olduğu anlaşılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şikayet var a karaca yazın okuyun. jumboda karacaya aitmiş yazın okuyun. Bir daha asla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karaca almayın aldırmayın dolandırıcı bir firma.Geçen sene biri ürün aldım yanıda hediyesi vardı.Hediyesinin üzerine yattılar göndermediler.şerefsizlerin önde gideni kendileri
-
Karaca da kalite ve satış sonrası hizmet kötüdür. Bakmayın böyle avm lerde süslü mağazalarına .
Ayrıca bu iki ürünü x markada bir araya geitirp dilerseniz yine 1000TL ye temin edebilirsiniz.
Kısaca bu tarz iki ürünün ederi zaten 1000TL dir. Markalara göre biraz değişmekle birlikte ortalama 1000TL dir. Mesela aşağıya arzum ve korkmaz seti yaptım. Fiyat araştırması yapmadan önüme gelen linkleri koydum.
trendyol.comKORKMAZ Mia Kırmızı Waffle Makinesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/korkmaz/mia-kirmizi-waffle-makinesi-a319-04-p-41918856?boutiqueId=61&merchantId=111692&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_y:home-electronics_z:elektrikli-ev-aletleri_t:pla_performance_max_test&gclid=Cj0KCQiA4uCcBhDdARIsAH5jyUnn-iOACX8yFFltp0KP1swspGp9b-V_vPM3VxpaqKll1UrxGV4Ci30aAnP1EALw_wcB
-
ilginç olan karacanın geçmişte iyi bilinen markaları satın almış olması. homend emsan jumbo gibi. elektrikli bir ürününü almışlığım yok ama orta fiyat seviyeli tavaları korkmaza göre çok hızlı çiziliyor, teflon alacaksam ve tefal alamıyorsam karaca almazdım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1 avuç mısır kadar haznesi var.Gereksiz masraf bence
|
Mikrodalga veya tencerede yapmak varken neden alalım bunu? Dekoratif kullanım dışında bir espirisi yok gibi görünüyor. Mikrodalgada tereyağlı mısır denemenizi tavsiye ederim. Bir kaseye isteğinize göre mısır, tereyağı ve tuz koyun. Streçle üstünü kapatıp en yüksek ayarda tüm mısırlar patlayana kadar çalıştırın. Sonra gelin bana teşekkür edin. |
Kaynak? |
Benzer içerikler
- zoomer batum
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi yorumları
- tcl 65c745 yorumlar
- sinbo espresso makinesi
- nokia 8010
- siber pazartesi
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
- bim yazıcı
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X