Şimdi Ara

Karaciğerinizde Yağlanmamı Var? Buyrun İçeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
27.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bugün kullandığım "Digestor" marka enginar hapı bitti. Toplam 30 adet vardı ve iyi geldi.

Ve taze enginar aradım fakat bulamadım.

Ve Balen firmasından enginar hapı aldım. Ve içinde Devedikeni denilen yararlı bitkinin çekirdek tozuda bulunuyormuş. Bugün buna başladım ve içinde 60 adet var. Fiyatıda çok uygun 25 ytl cik. Günde 2 kere kullanım ile 1 ay gider.

Aldığım yer en az 3 ay kullanmamı tavsiye etti. Ve devedikenide karaciğere çok iyi gelen özellikle sarılık ve hepatit tedavisinde kullanılıyormuş.

Fakat bir uyarıda yaptı.

Safra kesenizde taş varsa Enginar ve Devedikeni sakın kullanmayın dedi

Bakalım bunuda denicem sonuç ne olacak.

Fakat unutmayınki ilk kural kilo vermekte. Ve stresten uzak durmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandemic -- 22 Temmuz 2007; 4:33:44 >
  • Hiç açıklama yok.

Bilgi paylaşın lütfen
  • Bilgiler lütfen
  • nasıl anlıyorlar yağ oranını karaciğerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

nasıl anlıyorlar yağ oranını karaciğerde.

Ultrasonda çıkıyor. Karaciğeriniç tabakasında beyazlıklar yağlanmaya işarettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandemic -- 25 Temmuz 2007; 4:18:56 >
  • Ve ayrıca kanda kolestrol yüksek olması da kötü...
  • Bu arada günümüzün favori hastalığı imiş
  • Çok sessiz
  • evet baya sık görülmeye basladı bu karaciger yaglanması.. en büyük nedeni ise hareketsiz bir yasam ve buna baglı ic organların yagı yakamayıp üstünde biriktirmesi...

size kilo verdirecek ve sizi pek yormayacak bir yöntem denemesi cok da kolay

2 litre suyu kaynatın, kaynadıktan sonra atesi kapatın ve icine 1 corba kasıgı yesil cay atın,
    soguyana kadar demlenmesini bekleyin, soguduktan sonra hergün 1 litre bundan icin (eger icimi hosunuza gitmezse icine icecek tozlarından karıstırıp güzel bi tat elde edebilirsiniz)

1 ay boyunca hergün 1 litre icerseniz ay sonunda metabolizmanız %4-5 oranında hızlanır ki bu hergün yarım saat kosmaya es degerdir böylece kilo vermeye baslarsınız

• Denemek lazım
  • Pandemic kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun şu an ne durumdasınız,enginar haplarının faydasını gördünüz mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *AXI*

benımde karacıgerımde sorun var.
    benım alkolden kaynaklanıyormus
    sımdı azalttım.
    benım sorunum yaglanam degıl karacıgerım zayıflamıs.gızlı sekerde olabılırmıs.testler falan yapılcak sımdı beklıyorum..

ornegın 2 bıradan fazla ıcersem ellerım kabarıyor.sıvılce gıbı.daha sonra kasıntı sonrasında kabuk atıyor.bu surec 2 hafta bazen daha fazla suruyor
    son durum nedir hocam?
  • 173 boy 130 kilo en son 1 buçuk sene önce gittiğimde bayağı bir yağlanma vardı alkol kullanmadım hiç sadece düzensiz beslenme ama 1 buçuk sene önce 110 kiloydum şuan 130 muhtemelen artmıştır bir şey hissetmiyorum.
  • Arkadaşlar, son durumlarınız nasıl. üzerinden 10 yıldan fazla geçmiş, önemli bir konu... belki bu arada tıptaki gelişmeleri deneyimlemiş ve aynı hastalıktan mustarip diğer arkadaşlarımız da tekrar fikirlerini sölyemek isterler. yukarıda da sölyendiği gibi, evet, çağımızın hastalığı. çünkü bilgisayar başında oturup kalıyoruz... lütfen bir kaç katkı koyabilir miyiz? bir de 10 yıl önce mesajlar atan arkadaşları bir dürtebilir miyiz... bize durumu anlatırlarsa seviniriz.

çoook sevgiler... iyi haberler bekliyoruz...
  • Bendede yağlanma çıkmıştı tabi tedavi olmadım karaciğerin keyfini yapamam
  • AMC kullanıcısına yanıt
    kendi keyfim, karaciğerimin keyfinden mühim diyorsun :)
  • xantiago X kullanıcısına yanıt
    Can boğazdan gelir hocam tatlı filan yemeden duramam
  • Bendede büyük ihtimal vardı bu hastalıktan. Sırt kısmımda aşırı sivilcelenme oluyordu. Şekeri bıraktım sadece arada tatlı baklava felan gömüyorum. Yağsız beslenmeye başladım ızgara tavuk makarna vs. Çok şükür şuan bi sıkıntı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tatlım öyle her bulduğun hapı içme karaciğerini daha kötü duruma getirirsin.

Romatizma ilaçları içiyorsan dikkat et ağrı kesici bile içme parol bile içme etkileşim yapabilir ölebilirsin bebeğim aman kendine dikkat et annen gile selamlar
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    hocam makarna falan sorun olmuyor mu ya?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.