Şimdi Ara

Karadayı & Kenan İmirzalıoğlu - 3.Sezon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.770
Cevap
19
Favori
99.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuncular: Kenan İmirzalıoğlu(Mahir Kara), Çetin Tekindor(Nazif Kara), Bergüzar Korel(Feride), Yurdaer Okur(Savcı Turgut), Melike İpek Yalova(Ayten), Rıza Kocaoğlu(Kibrit Yasin), Erkan Avcı(Barut Necdet), Funda Eryiğit(Belgin Türe), Hüseyin Soysalan(Kütük Nail), Reha Özcan(Vehbi Müdür), Fatih Al(Sosyete Yusuf), Kerem Fırtına(Adnan Savcı), Sermet Yeşil(Sarı Cemal), Atsız Karaduman(Dalyan), Erhan Yazıcıoğlu (Bakan Mehmet Saim), Leyla Tuğutlu(Songül Kara), Elif Sönmez(İlknur Kara), Ulaş Tuna Astepe(Orhan Kara), Mehmet Bozdoğan(Yılan Berdan)

Müzik: Toygar Işıklı
    Yapım: AY YAPIM
    Senaryo: Sema Ergenekon, Eylem Canpolat
    Yönetmen: Uluç Bayraktar, Cem Karcı
    Kanal: ATV
    Konu: 1970'lerdeki bir kabadayı hikayesi

3.sezon başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L@STREVENGE -- 20 Ocak 2015; 0:00:39 >

• Allahim sana geliyorum lannnnnnnn gercekmi bu super olum bombaaaaaa

Kenani tvde gormek cok guzel cidden.yanliz su kabadayi imajindan hic kurtilamicak ki iyi bisey bu bence.adam hakkiyla yapiyor bildigin jön.

Yanliz ezelde cok da az olsa gorsekte kivanc-kenan ikilisi hep beraber gormek istemisimdir.

Tuncel kurtiz sener sende iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro çok iyi
  • Arkadaşlar bilgiler geldikçe paylaşmaya devam edicem.Şuana kadar kadro gerçekten harika.Senaryoda umarım öyle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L@STREVENGE -- 8 Ağustos 2012; 12:19:10 >
  • Kadro çok iyi
  • Dönem dizisi çekmeyin bi sezonda be arkadaş nefret ediyorum şu dönem dizilerinden
  • umarım kaliteli bişey çıkar ortaya uluça güveniyoruz da pınar bulut ve kerem deren olsaydı senaryoda daha iyi olurdu dönem dizisi olması dışında herşey iyi gözüküyo
  • yerimi alayım ön sayfadan
  • takipteyiz nasıl bir dizi olacağını merak ederek
  • Rıza Kocaoğlu'nun Kuzey Güney'den ayrılma sebebi de bu yapımdı arkadaşlar bilmeyenler için söyleyeyim. Uluç Bayraktar son döneme damgasını vuracak(ki bence vurdu bile) böyle giderse. Nedense dizinin kötü olacağını hiç ama hiç düşünmüyorum.
  • Dönem dizilerinden fazla hazetmiyorum ancak kadro iyi,izlenebilir bir şey olacaktır.
  • ıste budur..turkıyedekı en buyuk jon kesınlıkle..
  • Kadro çok iyiymiş. Kenan İmirzalıoğlu'yla Çetin Tekindor beğendiğim isimler zaten. Toygar Işıklı'nın müzikleri de kalite katıyor. Yerimizi alalım
  • Pek fazla dizi takip etmem ama Kenan İmirzalıoğlu varsa izleyebilirim.

• Kenan İmirzalıoğlu'nun olması iyi ama ben daha çok Yavuz Bingöl için merak ediyorum. sevdiğim bir şarkıcı ve başarılı bir oyuncu, bakalım rolü nasıl olacak.
  • yavuz bingölün trt de dizisi yok mu ya

bir çocuk sevdim dizisini oldu olacak bunla birleştirselermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 10 Ağustos 2012; 21:56:33 >
  • takipteyim.
  • Berbat olacak bence.

• senaryosu Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon
    lale devri yer gök aşk
  • Gerçekten Bir Çocuk Sevdim'i baya bir takip etmiş sanırım Kerem Çatay.Bülent İnal'a da teklif götürmüş fakat ilginç bir gerekçeyle reddedilmiş. :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.