Şimdi Ara

Karadayı & Kenan İmirzalıoğlu - 3.Sezon (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.770
Cevap
19
Favori
99.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nişanlandığı kız resmen hiç olmamış. Anlamıyorum orjinal farklı birşey yapıyorsun ve bunu yaparken de resmen "çakma" adamlarla yapıyorsun. Neden buna gerek duyulmuş cidden çok garip. Piyasada güzel kız mı bitti de belli birinin çakmasını kullanıyorsun. Çok garip ve acemice. Yakışmamış.
  • Aynen nişanlısı hiç olmamış bencede.
    Savcının odasına gittiğinde direk bıçağı eline alacak dedim aldıda ne kadar saçma şeyler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Aynen nişanlısı hiç olmamış bencede.
    Savcının odasına gittiğinde direk bıçağı eline alacak dedim aldıda ne kadar saçma şeyler var.

Bizim senaryo yazarları bundan bir türlü vazgeçmiyor.Klasik bir sahneydi.Orada biri ölmüş,suç aleti adamın üstünde.Bırak üstünde olmasını yerde olsa hangi normal insan gidip onu eller ?
  • O kız türkan şoraya benziyor cok aramışlarmı acaba?
  • O bıçağı neden çekerler alırlar anlamam bende. Daha yaratıcı şeyler bekliyoruz.
  • Bu sene seyretmeyi düşündğm tek Türk dizisi bu...
  • İlk bölümü izledim gayet güzel beğendim
  • İş yapar bu dizi
  • anasının gözü orda biter mi bölüm.

dramanın dibine vurmuşlar sevdim ben,ezel misali akar bu dizi.

bir de mahir oraya ne sıfatla girdi onu merak ettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 11 Ekim 2012; 12:06:20 >
  • dizi çook hoşuma gitti.kenana bıyık çok gitmiş ya.giydiği takımlar falan ayrı bir karizma olmuş.bu adam nasıl bir efsane yahu
  • müzikler güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi süper ama şu nişanlandığı kız çok itici bergüzar da itici bi tip
  • bence de bergüzar da,nişanlandığı kız da itici.başka birileri olmalıydı.çetin tekindor falan gayet güzel.mahir konuşurken ezel konuşuyor gibi geliyor.Kaçıcan mı lan falan diyor.Tıpkı ezeldeki gibi. sanki biraz daha ağızlı konuşsa daha iyi olabilirmiş.Böyle de güzel ama.bu adam acı hayattan bu yana oyunculukta baya geliştirdi kendini.demeden geçemeyeceğim uzun hikayeyi de gidip mutlaka izleyeceğim de orada da tuğçe kazaz nedir yahu,bir sürü genç yetenek varken bula bula o angut kadını nereden bulmuşlar
  • Dönem dizilerini sevmememden kaynaklı olabilir ilk bölüm pek sarmadı.Şu yer cüceside hiç yakışmamış o role.Başroldeki hatunda itici sırf uzun olduğundan seçilmiş olabilir.Kenan hatrına 3 4 bölüm daha izleyelim..
  • tutar bu
  • ilk bölümü daha yeni izleme şansım oldu, bakalım güzel olabilir
    Bu arada Yavuz Bingöl çıkmasaydı hangi rolde oynıcaktı bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

ilk bölümü daha yeni izleme şansım oldu, bakalım güzel olabilir
    Bu arada Yavuz Bingöl çıkmasaydı hangi rolde oynıcaktı bilen var mı?

Yurdaer Okur'un oynadığı savcı rolünde.
  • Yavuz oynamasın zaten yerine gelen oyuncu daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.