Şimdi Ara

Karadedeler olayı gerçekmi beyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
37.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türk korku filmi amatörlüğü bu filmle de devam etti, çıktığı gün gittim, yine bütün salon güldük, sonunda da herkes küfür etti geldiğine. sadece küçük çocuğun oyunculuğu iyiydi.
    soruna gelince; cin, peri, hayalet ve bilumum öcü böcü tarzı yaratıklar yoktur, olmayacaktır. o yüzden gerçek falan değildir. isterlerse kalkıp belgesel yaptık desinler, "" derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smee

türk korku filmi amatörlüğü bu filmle de devam etti, çıktığı gün gittim, yine bütün salon güldük, sonunda da herkes küfür etti geldiğine. sadece küçük çocuğun oyunculuğu iyiydi.
    soruna gelince; cin, peri, hayalet ve bilumum öcü böcü tarzı yaratıklar yoktur, olmayacaktır. o yüzden gerçek falan değildir. isterlerse kalkıp belgesel yaptık desinler, "" derim.

bilmiyorum senin inancını sorguluyacak degilim ama cinler kesinlikle vardır Kuran da gectigi için ama karadedeler ve bunun gibi bir çok hikayenin hepsinin dogru oldugu anlamına gelmez karadedeler olayıda boyledir bende inanmadım filmi izledikten sonra ama gercek yaşanmış olaylarda vardır diye düşünüyorum ben şahsen

• Evet beyler gerçektir Lüleburgaz'da çekilmiş fakat yönetmen kendisi çekmiş filmi vede kendisi orada oynamış... 1989 Yılının Ocak ayında gazetelerde Kırklareli İlinin Davutlu Köyünde Hava Kararınca Esrarengiz Canlılar Görmüşler...Bu kadar --
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet699

Evet beyler gerçektir Lüleburgaz'da çekilmiş fakat yönetmen kendisi çekmiş filmi vede kendisi orada oynamış... 1989 Yılının Ocak ayında gazetelerde Kırklareli İlinin Davutlu Köyünde Hava Kararınca Esrarengiz Canlılar Görmüşler...Bu kadar --

yani olay gerçek bile olsa video kayıtları gercek olamaz cocuk 2 el ateş ediyor bütün aile efradı ölüyor saçmalıgın daniskası yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

KAradede ne arar lan bazarda

Bende kardelenler anlıyorum.

+1 kardelenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Pilgrim

quote:

Orijinalden alıntı: rythmofshape

quote:

filmin türü belgesel olarak lanse edilmiş buna ne diyceksiniz

"Lanse edilmiş" değil "yansıtılmış".

sebeb

Lanse kelimesi İngilizce bir sözcüktür. Türkçesi varken İngilizcesini kullanmak tamamen etik olmayan bir davranıştır. Birazcık atalarımıza saygın olsun. Ayrıce "sebeb" değil "sebep".
  • Valla film'de bile mantık hataları vardı kurgu olduğu belli.
  • Şimdi dedeler.swf atsak banlanırmıyız ki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

filmin türü belgesel olarak lanse edilmiş buna ne diyceksiniz

"Lanse edilmiş" değil "yansıtılmış".

sebeb

Lanse kelimesi İngilizce bir sözcüktür. Türkçesi varken İngilizcesini kullanmak tamamen etik olmayan bir davranıştır. Birazcık atalarımıza saygın olsun. Ayrıce "sebeb" değil "sebep".

biraz sert bir uslubunuz var ama yinede tesekkur ederim ama şuan konuştugumuz dil zaten bozulmuş hali en büyük tahribat arapça ve farsça kelimelirin dilimizden çıkarılması ugruna yapıldı tabi bir çogu geri döndü neyse uzun bir konu ayrıca konuyla pek bir ilgisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

Karadedeler

dedeler
    dedeler
    dedeler
    dedeler
    dedeler
    dedeler
    dedeler

• quote:

Orijinalden alıntı: denonder

quote:

quote:

Tamamen gercek dedemlerin koyde olmus olay.

niye senin deden karamı ?

45 40 merkez 35 cm herkes
    Zenciydi dedem ow yeah

Torunum burada ne geziyorsun?

• cinler ve melekler insanlara gözükmezler. gördüm diyen atıyordur.
  • Olay gerçek fakat paranormal hiçbir şey yok. Olayı araştırmıştım ayrıntılarını tam hatırlamıyorum fakat, bir grup insanın yaptığı şeyler sadece. Tamamen kurmaca bir olay.
  • Alın Beyler tek parça
  • Gerçekligini bilemem ama film çok saçma olmuş
    adam kameraya bakarak cok uzun konusuyo mesela buralar insanı bayıyor film yaparken belgesel tarzı da olsa izleyiciyi baymayacaksın ayrıca o filmde tek tırstıgım yer şu karanlıkta dedenin atla gitmesiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamen gercek dedemlerin koyde olmus olay.

niye senin deden karamı ?

45 40 merkez 35 cm herkes
    Zenciydi dedem ow yeah

dedenin yüzünden millet sokağa çıkamıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: 410

cinler ve melekler insanlara gözükmezler. gördüm diyen atıyordur.

aslında gözükebilirler ama müslüman cinler gözükmüyor.ifritlerde gözükebilir melekler gözükemez.filmi izledim son sahne çok garipti ama ya baya inandırıcıydı.

edit:beyler filmin bütçesi 623.705 Tl sadece kamera kayıtlarını kesip birleştirmek ve bikaç yazı yazmak için bukadar bütçe olmaz yalan inanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enkebit -- 27 Ağustos 2012; 18:17:27 >
  • Açmayın dedeler hemde zenciymiş
  • İnsan ve diğer varlıklar arasında katmanlar vardır, bu katmanları aşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.