Şimdi Ara

Karadeniz Bölgesinin İlk ve Tek Veri Merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karadeniz bölgesinin ilk ve tek veri merkezini TRABZON'da açmış bulunuyoruz..
    Türkiyenin bütün illerine sınırsız destek ve hızlı hosting çözümleri sunuyoruz.
    Web sitemizwww.bplus.com.tr

Hepinizi fiyatlarımızı ve firmamızı incelemeniz için web sitemize bekliyoruz.Size özel hosting çözümleri düzenleyebiliriz..
    Canlı destek hattımız 7/24 açıktır. Sorularınızı da iletebilirsiniz..
    B PLUS INTERNET SOLUTIONS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadox -- 20 Mayıs 2010; 10:23:20 >

• bır ORDU lu olarak cok sevındım buna
  • Verimerkezi mi yoksa sistem odası mı? Sadece açtık diyorsunuz ama ne resim var ne de bir bilgi.
  • Bir Trabzonlu olarak Karadeniz Bölgesinin İlk ve Tek Veri Merkezi yazısını görür görmez daldım konuya. Sitenize girdim tasarımı gayet etkiledi beni. Ancak sitenizde biraz zaman geçirdikten sonrahttp://www.bplus.com.tr/web/windows-dadicated-sunucu.php sayfasını görünce afalladım... Belki gözden kaçtı belki yanlış yazıldı ama bir datacenter firması nasıl böyle bir imla hatası yapar, kendi yaptıkları işte? Ayrıca ne omurga bilgisi ne de mekanınızdan görüntüler vermişsiniz. Altyapı, sıkça sorulan sorular ve hayati birçok sayfanız # modunda. Biran önce açıklık bekliyoruz hocam...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.