Sende sevinirsin artık, Trump ekonomimizi ezdi geçti diye 😂 zavallı zihniyet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Karadeniz'de Bulunan Doğalgaz Rezervi [ANA KONU] (55. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vita Es Muorte
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterya hocam git yat gece gece. gelmis burda akpnin yaptigi isi savunuyosun, bariz secim icin show yapiyorken, bunu biliyorken, hala bana uslup falan diyosun lol
-
ikide bir trakyadaki gazı soruyorlar trakyada yoğun rezerv bulunmadı, kanadalı firma rapor tutuşturup tüymüş ,sandığımız gibi yok diye milyon dolarlar orda çöp olmuş desek yeri ikide bir temcit pilavı gibi yazıyorsunuz ,280 milyar m3 sadece ön tahminleriymiş..rapor halka açıkmı bilmiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ağustos 2020; 0:58:48 > -
ulan adamlar o kadar araştırma yapmışlar 320 bulduk deyip açıklamışlar. Burada o kadar değil yav çevrede daha 8 10 katı vardır diyenler var. Açıkladıkları rakam bile Allah bilir bulduklarının kaç katı ise...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2022 de çıkarmaya başlasak fena mı olurdu? Neden 2023?
quote:
Orijinalden alıntı: lextor
₺'nin değer kazanacağı bir haberse iyi olur. Yok lozan bitmeye yakın doğalgazımızı, bor'umuzu, petrolümüzü çıkarcaz yeğenciler için gaz bulduk haberi gelirse komedi olur.
İnşallah güzel bir haberdir.lozanın biteceğini de nereden çıkarttınız. 2023 te lozanın biteceği şehir efsanesi. Yani yanlış bilgi
-
güney korede abd nin açık sömürgesi hong kongda ingilizlerin sömürgesi,singapurda açık sömürge..
zeki olup uydu devlet olmak ayrı,aptal olup olmak ayrı okey...
biz zeki grupdayız ama sürtüşmeler olsada uyduluğunu bizde açık yaptık, 3.sınıf afrika ülkleriyle kıyaslaman abest adamlarda akılda yok medeniyette yok onları iliğine kadar sömürüyorlar kullanıyorlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ağustos 2020; 1:12:54 > -
Trakya Ali 1986 ya ithafen: bu hazımsızlığın ve tahammülsüzlüğünle senin azıcık çalışan kafanla devlet millet yönetilmiyor, Bu kafayla 50 yılda geçse emin ol iktidar parti senin oy verdiğin parti olamaz
İktidarın beni memnun etmesi için söylediklerini yapması lazım.
Dolarla nasık uğraşılır görün dedi dolar 7,3 tl oldu
İşsizliği çözücem dedi pandemi ortasında işsizlik düştü diyerek dalga geçtiler
Faiz düşerse enflasyon düşer dedi fiyatlar katlanıyor
Vaatlerde 2023'e tam seçime atıldı
Cek caktan başka bir şey var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Vita Es Muorte
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterrabbime sukur ne chpliyim ne akpli. ben parti tutmuyorum takim tutar gibi.
bunu yapan sizlersiniz. ulkede hiperenflasyon olmus hala burda kem kum ediyosunuz yazik
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aerospace
Siz bu ülkenin 20 yıllık doğalgaz yüzünden mi bu hallere düştüğünü düşünüyorsunuz?
Ben büyürken bu ülke dünyanın kendi kendine yetebilen 7 ülkesinden biriydi. 200 ülke içinde sadece 7 ülkeden biri.
Bu ülke bir cennet, cevher, medeniyetin beşiği, taşı toprağı zaten altın.
Bu ülkenin bugün yaşadıklarının sorumlusu Ecevit mi Özal mı? 18 yıldır tek parti var, başında tek sözü ferman padişah. Daha ne olsun, bir sorgulayın yahu, NEDEN diye sorun!ben büyürken - 30 yıl kadar önce- bu ülke Afrika ülkeleri gibi bir ülkeydi. Siz hangi ülkede büyüdünüz acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: -OdATA-İktidarın beni memnun etmesi için söylediklerini yapması lazım.
Dolarla nasık uğraşılır görün dedi dolar 7,3 tl oldu
İşsizliği çözücem dedi pandemi ortasında işsizlik düştü diyerek dalga geçtiler
Faiz düşerse enflasyon düşer dedi fiyatlar katlanıyor
Vaatlerde 2023'e tam seçime atıldı
Cek caktan başka bir şey var mı?
su kardesinizi baskan yapin, hiz gelsin, dolarla nasil ugrasilir gorun dedi basimiza gelmeyen kalmadi. bunlar hala hebele hubele ediyor burda.
DH bu haldeyse sokagi dusunemiyorum.
-
Doğalgaz 1 lira ucuzlasın dişimi kırarım, bunu da buraya yazıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jethocaben büyürken - 30 yıl kadar önce- bu ülke Afrika ülkeleri gibi bir ülkeydi. Siz hangi ülkede büyüdünüz acaba ?
Alıntıları GösterOnların zamanında g7 ülkesiydik de şimdi bu hale düştük, Hatta Amerikaya Rusyaya Doğalgaz ihraç eden ülkeydik, Gaz Ekmek kuyruğunda yaşayanlar Mali Ülkesiydi
quote:
Orijinalden alıntı: Artizt
Doğalgaz 1 lira ucuzlasın dişimi kırarım, bunu da buraya yazıyorum.Sana diyim geçmiş olsun ağzında diş kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: jethocaben büyürken - 30 yıl kadar önce- bu ülke Afrika ülkeleri gibi bir ülkeydi. Siz hangi ülkede büyüdünüz acaba ?
Alıntıları GösterPardon siz hangi ülkede buyudunuz hangi Afrikalı ülkeye benziyormus Türkiye.
Haa dimi reisiniz dedi dolap mi vardı
Evet dolap vardı. 86 doğumluyum annem babam evlendiğinde evlerinde aygaz marka buz dolabı beko marka merdaneli çamaşır makinası vardı.
30 yil önce gotunuz de bez yerine yaprak elinizde oyuncak yerine mızrak mi vardı? Yemek için sokakta avcı toplayıcılik mi yaptınız?
Siz ülkenin hangi tarafında yaşadınız sizin oralar Afrika ya yakındı galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 22 Ağustos 2020; 1:16:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: un momentosu kardesinizi baskan yapin, hiz gelsin, dolarla nasil ugrasilir gorun dedi basimiza gelmeyen kalmadi. bunlar hala hebele hubele ediyor burda.
DH bu haldeyse sokagi dusunemiyorum.
Alıntıları GösterDonanım haberin hali ortada zaten, görüyoruz, ithaf yok, saygı yok, Tahammül yok hazımsızlık çok sorsan alayınız Üniversite okuyandır da, Bu akli melekelerle ancak çatışan bir gençlik olursunuz üreten değil, İlk önce karşı görüş ve bakış açısına saygı gösterin kimse senin gibi düşünmek zorunda değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olaya siyasi yaklaşmıyorum inşallah ülke için hayırlı olur. Dışa bağımlılık 1 tık bile azalsa ne mutlu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X