< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Karadeniz'de Bulunan Doğalgaz Rezervi [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Erdoğan i bilmez misin sever böyle şeyleri onun en iyi taktiği. Adam siyaset işini bilmese 18 yıl göremezdi bu ülke de. Bekleyip göreceğiz. Ve şuna dikkat ettim bor mor olaylarında bile bu TOGG da bile bu kadar müjde diye öncesinden çıkış yapacak duyuru yapmamıştı. Bir şeyler olacak ama girecek mi çıkacak mı göreceğiz. ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen şunlardan biri olacak:
-Akdeniz’de petrol bulundu.
-Karadeniz’de gaz bulundu.
-Cuma günü de artık cumartesi-pazar gibi resmi tatil oldu.
-Pakistan’dan nükleer silah getirilip Doğu Akdeniz’de kurulacak olan askeri üsse konulacak.
-Türkiye AB’ye alınacak.
En olası olandan en aza doğru sıraladım. Eksen değişikliği dediği için Türkiye’nin AB’ye girmesi gerekir.
Onu iyi tanıdığım için mutlaka bir sebebi vardır diye soruyorum zatenquote:
Orijinalden alıntı: x2ykErdoğan i bilmez misin sever böyle şeyleri onun en iyi taktiği. Adam siyaset işini bilmese 18 yıl göremezdi bu ülke de. Bekleyip göreceğiz. Ve şuna dikkat ettim bor mor olaylarında bile bu TOGG da bile bu kadar müjde diye öncesinden çıkış yapacak duyuru yapmamıştı. Bir şeyler olacak ama girecek mi çıkacak mı göreceğiz. ;)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buda mantıklıquote:
Orijinalden alıntı: general4242
Haberin etkisini artirmak, heyecan yaptırmak. Oy kazanmaya çalışmak.
Değersiz bir habermiş gibi çoğu kişinin onu takip etmiyorken pat diye söylemesi garip olur.
Hilafet ilan etmesin
Doğalgaz bulundu. ;)
F1 geliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackGhost12
17 Nisan 2017 de ki müjdeye ne oldu?
Aşı, fosil yakıt kaynağı, kanal, gündem oyalama dörtlemesinden hangisi acaba?Kardeş 17 Nisan'daki müjdesi Ayasofya-i kebir camiini ibadete açmakti ama o zaman türlü gaileler dolaşıyordu tepemizde, Kadir Mısıroğlu; Şimdilik açma kuduzlukları geçsin (Yurt dışı) öyle aç dedi. Devlet işlerine aklımız ermez , herkes kendi işini en iyi şekilde yaparsa da bir problem kalmaz. Selametle kalınız.
Yarın merkezin faiz kararı var galiba. Faiz yükseltmezse dövizi hareketlendirir. Bu müjde insanları yarınki kararın neticesinde tepkisiz bırakır. Acaba ne çıkacak diye rutin dövize yüklenme durumu azalabilir. Aklıma başka bir şey gelmedi müjdeyi Cuma’ya bırakmasının sebebi olarak.
Vergiler artırılırken, dolar yükselirken göremediğimiz bazı arkadaşlar yine inlerinden çıkmışlar.
Arkadaşlar vergiler arttırılıerken niye göremedik sizi buralarda.
-
Keşke ahid sandiği ve 400bin ton altin çikarilmiş olsa..
Kendisinden beklediğim tek müjdeli haber istifa etmesi olur.
-
eskiden şöyle şeyler vardı, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da petrol kuyuları var üstleri kapalı ABD izin vermiyor açılmasına diye." bunların ucunu bıraktık denizlerdeyiz :)
-
Yerli içkimiz ayranı göklere taşıyacağız bunu açıklayacak... Mevsimine göre yer yer sağanak ayran geçişleri olacak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nolur kulağımızın arkası olmasın nolur!
benim bir fikrim daha var..
Yerli kripto para biriminin açıklanması...
-
Çalışmalar başlamış hadi bakalım. O zaman yarın güzel bi faiz artırımı gelecek demek ki. Gündemi şimdiden değiştirmeye başladığına göre en az 3-4 puan artırır. En azından doların uçuşu bi süre engellenir.
En büyük müjde, 6 yıl önceki deri pantolonlu adamların aslında hayal ürünü olduğunu itiraf etmesi olur. Önemli bir gelişme olurdu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 19 Ağustos 2020; 21:13:49 >
Çalışmadan zengin olmak milletin tek hayali olmuş akp döneminde. Herkes petrol, gaz bulma derdinde.
Her sene bi yerlerde buluyoruz zaten, o süpriz bile olmaz.
Mesela imam hatiplerin çoğunu kapatacaz derse, gerçekten ülke için güzel bir adım olurdu.
Petrol
Doğalgaz
Corona aşısı
Altın rezervi
Bunlardan en az 2 tanesi .ama hangisi olursa olsun muhalefet karşı çıkacak ..tabi başta burda muhalifler .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X