Şimdi Ara

Karadeniz'de keşfedilen doğal gaz 2023'te evlere ulaştırılacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladığım kadarıyla boru döşemesi devam ediyormuş.

2022 de tamamlanacakmış.

Helal olsun çalışıyor hükümet.

2023 te seçilsinler tekrar eminim çok daha kalın borular döşemeye devam ederler.

durmak yok yola devam hedef 2071

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frzstate -- 6 Kasım 2021; 1:57:23 >
  • lütfen bulmayın yalvrıyoruz aramayın çünkü siz gazla ilgili her müjdenizde zam geliyor:)

• SON DAKIKA:

Hukumet kanadindan gelen flas bir haberle 2023 takvim yili 2073'e ertelendi. 2022 - 2073 arasindaki yillara kus isimleri verilecek...

• Muhalifler tüp yaksın ne de olsa eski Türkiye meraklısı hepsi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •   

• Ulan 2023

Çükün mü kalkmıyor. 2023 te kalkacak.
    Çocuğun mu olmuyor. 2023 te olacak.
    Donun mu yok 2023 te olacak.
    Uçan araban mı yok. Sike sike olacak 2023 te.

Adamlar dalga geçiyor. Bide oy veriyorlar. Destekliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023 de andromada galaksisine koloni kurucak miyiz peki  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 6 Kasım 2021; 3:6:43 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Doviz olarak maasiniz eridi. Hayat asiri pahali. Tl cok degersizlesti. Simdi bu duruma kim muhalif olmasin ? Dogalgaz evde yakmadik bile 200 lira fatura gelmis.

• Bedava olacak değil mi? Bir değişiklik yok o kararda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Dediklerin doğru da bunlar muhalif olmak için bir sebep değil bence.
    Olabilir dünyada bir enerji krizi var doğalgaz ve petrol aşırı yükseldi Almanya benzin bulamıyor.
    Bunlar bahane değil elbette ama ekonomi kötü diye muhalif olmak şart değil.

Almanya ingiltere benzin muhabbetinin cevabini orada yasayan insanlardan gordunuz mu ? Ulke cb'ni raflar bos dedi. Gurbetciler marketten video cekti. Hani neresi bos diye. Ingilterede petrol krizi yok. Petrolu tasiyacak eleman krizi var. Yani isci bulma sorunu. Bizde ise işsizlik. Adamlarda kurusluk zam olurken bizde iki zam toplami 1 lira ediyor neredeyse ve biz ucuz petrol aliyoruz irak vs komsu diye. Lojistik maliyet az diye. Dunyada enerji krizinin maliyeti dolar ve euro. Bizde ise dolar 9.7 ve 11.5
    . Yani elin elemani bizde 9.7 ve 11.5 kat daha az etkileniyor. Ve biz bu hukumeti bizi en iyi sekilde yonetsin diye sectik. Unutmayın ki berat albayrak istifa ettiginde dolar dustu. Yani piyasa paraya ve istikrara bakar sadece.

Burada insanlarin vatan topragina ve bayrağa muhalif olmadigini bazi insanlar anlamiyor. Hukumet devlet degildir. Devlet halktir. Hukumet elestirilir ve degistirilir. Devlet kalici ve bakidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 6 Kasım 2021; 10:19:18 >
    Almanya'da benzin bitti pompalar çalışmıyor;

https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/almanyada-benzin-bitti-pompalar-calismiyor-6744990/

Sizin izlediğiniz videolar kuvvetle muhtemel muhalefetin paralı trollerin çektiği tiyatrolar.

Ekonomi kötü diye şu rezil muhalefetten medet ummak bana göre yanlış, daha muhalefetteyken anlaşamıyorlar başkan adayları için bile ortak görüş yok, her parti kendi adayı olsun diyor.. velhasıl konu uzar.

Madem ekonomi kötü diye muhalefeti destekliyorsunuz, 2014'de ekonomi iyiydi, enflasyon tek hane, faiz %4.5 ti.
    O zaman 2014'de iktidarı destekleyip oy verdiniz mi?

Ben birseyi desteklemiyorum. Dogruya dogru yanlisa yanlis diyorum. Habur sinir kapisi olayindan sonra benim kesin düşüncem olustu onlara karsi. ayni kemal kilicdaroglunun ypg ile alakali dusuncesini soyledigi gibi hatta gecen ekrem imamoglunun diyarbakirda cektirdigi fotoğraf gibi hatta meral hanimin geçen esnaf ziyaretinde pat diye cevabi yapistiramadigi gibi
    Az simdi benzin petrol bitse Almanya'da suan borsasi cok fazla deger kaybederdi. Kaybetti mi veya haberini gordunuz mu ?

https://www.reuters.com/world/europe/germany-sees-no-sign-fuel-shortage-like-britain-2021-09-29/

Germany does not see any sign that it could face the same kind of fuel shortages suffered in Britain, a spokesperson for the economy ministry said on Wednesday.

"We do not see any shortages in Germany," the spokesperson told a government news conference. "The supply situation is good, security is high."

Ekonomi bakani , ingilterede gorulen bir durum gibi birsey yok diyor. Kaynak durumumuz iyi ve guvenlik ust seviyede demis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 6 Kasım 2021; 10:45:46 >

• elbet 2023 gelir ama o gaz gelmezse dıj güçler mi diyeceksiniz

Doğrudur çözüm süreci Habur rezillikleri zamanı mesela ben de desteklemedim oy da vermedim o zamanlar.. Çünkü PKK ile ortak olmanın bu ülkenin sorunlarına çare değil daha beter olacağını biliyorum, tıpkı bugünkü muhalefetin yaptığı gibi.
    Burada temel sorun muhalefetine tavırları, hangi tavırları mesela; Türkiye karşıtı kişi ve grupları hatta ülkeleri desteklemeleri, ne işimiz var Libya'da Suriye'de lafları.. Libya'da Suriye'de onkadar çok işimiz var ki bizim ama işte dediğim gibi muhalefet Türkiye düşmanlarının tarafında olunca vatanını seven birisi dolara falan bakmıyor.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Hocam herkez artık bütün herşeyini 2023 göre ayarlamış herhal birşey olacak ogün hem de büyük birşey

• Hay 2023 ünüz batsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkes 2023 seçim yatırımı demiş ama bir defa da muhalefet seçim yatırımı yapsın da oy atalım.
    Muhalefetin 2023 seçim yatırımlarına bakalım; parlamenter sistem ucubeliği, PKK'nın kuyruğuna takılmak, Türkiye düşmanları ile ortak olmak.. işte muhalefetin 2023 seçim yatırımı.
    Ak Parti'nin seçim yatırımları; bulduğu doğalgazı evlere taşımak, petrol ve doğalgaz aramalarına devam etmek, yerli araba, yerli savaş uçağı tfx, uzaya çıkmak, yerli motorlar, yeni, hastaneler, yeni hızlı trenler..vs
    Seçim belli, karar belli.

• Buna inanacak kadar salağı içimizde barındırdığımıza ben inanamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 yıl süre içerisinde mi? ve bir projeye başlanılmamış daha, bu doğalgaz tesislerinin inşası kaç zaman sürer?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.