< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Karadeniz'de keşfedilen doğal gazı karaya ulaştıracak yabancı şirketler belli oldu (2. sayfa)
-
-
yerli ve milli şirketimiz yokmu ethem sancak falan çıkarsaya niye gavura para veriyoruz anlamadım
-
neden yabancı şirket dolar TL'den dahamı ucuz gerçi yerli şirketlerimiz alsada dolar istiyecekler o aklıma gelmemişti
-
la bizim elimizde gazı çıkartmak için sondaj gemisi yok mu ?
bizim gemiler platformlar madem gaz bulun zemini delebiliyor örnek alabiliyor biz niye çıkartmıyoruz anlayamadım?
-
aç tavuk kendini katarda sanırmış. sallamanın da bir sınırı olması lazım. bulunan gaz belli, iyi kötü çıkarılabileceği miktar ve zaman tahmin edilebiliyorken bir de ihraç edeceğini söylemek çok abes.
-
ne oldu fransayla dalaşıyorduk birden ingilizle onlara kıyak çekilmiş. Demek eyy dediklerinde bir ihale verilmiş olacak. Demek her şey göstermelik hava civa.
-
buranin mudaimleri nerede ? her gaz konusunda atip tutan. hani lozan , 2023, cikaramiyorduk, cikariyorduk ?
nerede abicim buranin mudavimleri?
-
Ne zaman tüketicinin faydasına olur, halkın refahına katkısı olur o zaman tamam. Farkındaysanız son yıllarda anı kurtaran bir hükümet var.
-
WB'nin çift hesabı var. Birisinden saydırıyor diğerinden savunuyor. Ben hayatımda böyle bir kafayı ilk defa görüyorum.
-
%35 zam gelecek hayrlıossuun
-
kendi gazımızı, dışardan satın aldığımız gazdan daha pahalıya mal edeceğimizi bilmeyen yoktur heralde.
-
Bari tanıdığa falan verselerdi Azerbaycan çıkartamaz mıydı?
-
Konunun ehline vermişler, yine hava civa oldu yerli işi, nese çıkarsınlar da devamlı doğalgazda kabaran faturalar biraz insin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İner iner. Başka şeyimizi indirmesinler de...
-
Ben hükümetin kendi gazımızı daha ucuza halka vereceğine inanmıyorum, adam senden yüksek miktar'da vergi alıyor alacağı parayı düşürür mü ? bu gazı gider başka ülkelere satar yinede bizden kazandığı parayı düşürmez
-
ülkenin geleceğinde refah seviyesini arttıracak tek şansımız bunun olduğunu düşünüyorum
-
Hiç bir konuda bilgisi olmayan ama fikri olan , kendini beğenmiş , memnuniyetsiz lümpen , çocuk bir kitle her konunun altında olduğu gibi buraya da yığılmış, hiç bir halt yaptıkları yok , her şeyden şikayet başka bir numara yok..
-
Haklısın muhteşem yönetilen ülkemizi beğenmeyen bu hayinlere 2023'te Osmanlı tokadını indireceğiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olur mu hiç öyle şey: Azerbaycan'dan alırdık öyle olsa hem benzini hem de gazı ama bunun için gerçekten bağımsız olmak lazım; ama ülkenin derisi yüzülüp zaten bölünmüş kabuk bile bağlayamadan tekrar ve tekrar kesiliyoruz. Keşke sadece petrol ve gaz olsaydı ama benim gördüğüm ne madenler kaldı ne arsalar ne de değerli herhangi bir şey. Bildiğin sömürge ülkesiyiz ve en köyü yanı yarım milyon nüfusu olmayan gerçek sömürge ülkelerin paraları bile bizimkinden çok daha değerli. Her neyse artık 100 yılda demokrasi ile kurtarılamaz haldeyiz. Afganistan'ı kurtarmak bence bu ülkeyi kurtarmaktan çok daha kolaydır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X