Şimdi Ara

KARADENİZ SAHİL YOLU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
13.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: esmerce

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

O güzergahtan en son ağustos 2006 da geçmiştim gerçekten insanın sinirleri gevşiyor,hele birde dalgalar kıyıya çarpıp yükseliyor ya harika bir görüntü oluşuyor uzayıp giden yol boyunca ..

Darısı başımıza diyelim artık..

Hergün aynı görüntüyü görene sor birde

ÇADIR KURDUK biz deniz kenarına... ONUN keyfide ayrıdır yanii :):):)

Bak böyle nispet yapma yanı başımda cami var hocaya okutur üfletirim gelir bi dalga yıkar çadırını ona göre

euhuehe....Ben az sonra Denize gidebilirm..çok hoş bir hava var...Hocaya selam..isterse gelsin onuda ağarlıyalım :()

ve karar verildi...Focusla ilk deniz yolcuğna çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 25 Haziran 2008; 13:47:18 >

• @Esmerce,, Focus'a dönüşte 6 kişi bindik iyi gidiyor bu ağırlıkta bilee

Deniz soğuktu ama
  • quote:

@Esmerce,, Focus'a dönüşte 6 kişi bindik iyi gidiyor bu ağırlıkta bilee

Deniz soğuktu ama

AYAklarınıza kramp gire inşallah

• ehueheuhe...girmez girmezz :):):) Bu yıl Sezonu iyi açtık ama... :D:D:D

MİLLİ TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM HAYDİ şimdi MAç'a.....İyi Seyirler.
  • taşkonak ta sahilin durumu nedir bilen varmı geçensene orada giriyorduk denize
  • selam arkadaşlar.bende rize-ikizdereliyim geçen gün kadıköyde toplandık karadenizin birçok köyünden bayağı bir insan gelmişti.vadilerimizi yıkıp santral kurmak istiyolar bizde bunu protesto amaçlı kadıköy meydanında toplandık inşallah köyümüze ellemezler Karadenize sevgiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman53

quote:

@Esmerce,, Focus'a dönüşte 6 kişi bindik iyi gidiyor bu ağırlıkta bilee

Deniz soğuktu ama

AYAklarınıza kramp gire inşallah

• kardeş sen hüseyin ekşi yi tanıyormusun üsküdarda oturuyor ikizdereli,muhtar oğlu var eyüp şimdi hastanede bende yanına gideceğim yoğun bakımda

quote:

Orjinalden alıntı: premio_semih

selam arkadaşlar.bende rize-ikizdereliyim geçen gün kadıköyde toplandık karadenizin birçok köyünden bayağı bir insan gelmişti.vadilerimizi yıkıp santral kurmak istiyolar bizde bunu protesto amaçlı kadıköy meydanında toplandık inşallah köyümüze ellemezler Karadenize sevgiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NIGHTBOY

kardeş sen hüseyin ekşi yi tanıyormusun üsküdarda oturuyor ikizdereli,muhtar oğlu var eyüp şimdi hastanede bende yanına gideceğim yoğun bakımda

quote:

Orjinalden alıntı: premio_semih

selam arkadaşlar.bende rize-ikizdereliyim geçen gün kadıköyde toplandık karadenizin birçok köyünden bayağı bir insan gelmişti.vadilerimizi yıkıp santral kurmak istiyolar bizde bunu protesto amaçlı kadıköy meydanında toplandık inşallah köyümüze ellemezler Karadenize sevgiler..

ekşi'mi ekşioğlumu ?

• ekşioğullarından hüseyin ekşioğlu , oğlu üsküdarda muhtar eyüp 5-6 gündür yoğun bakımda
  • quote:

ekşioğullarından hüseyin ekşioğlu , oğlu üsküdarda muhtar eyüp 5-6 gündür yoğun bakımda

çok geçmiş olsun..

bi ulaşayım onlara..
  • ha bu Karadenüzün Batısı da Karadenüzdür daa.

Safranbolu'dan selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare115

ha bu Karadenüzün Batısı da Karadenüzdür daa.

Safranbolu'dan selamlar.

Tabikide

Yerleşmiş insanlara Karadeniz dEYİNCE Samsundan Öteye SAnıyorlar

• Ve aleyküm selam hoşgeldiniz
  • hoşbulduk. yolu düşen illaki olur. bi çay içmeye beklerim herzaman.

çayı da bağenmezsiniz gerçi :D kahve içmeye beklerim diyeyim o zaman :D:D
  • ya herkes de su yoldan bahsediyor.resimlerde gördüğüm kadarıyla gerçekten güzel.
    reşadiye ye gidicem 1 kaç gün sonra ama ordan gecemiyorum malesef.yoksa hemen gidicem.
  • saolasın doktolar şimdi daha ii dedi inşallah düzelir , çok sevilen biri üsküdarda
    quote:

Orjinalden alıntı: yaman53

quote:

ekşioğullarından hüseyin ekşioğlu , oğlu üsküdarda muhtar eyüp 5-6 gündür yoğun bakımda

çok geçmiş olsun..

bi ulaşayım onlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHTBOY -- 27 Haziran 2008; 21:26:16 >
  • Arkadaşlar bende eskişehirden trabzon tonya ya temmuzun 15 indne sonra gideceğim inşallah. Bu yolda navigasyon kullanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi haritayı kullandı ve ayrıntılımı? Herkese iyi tatiller.
  • Ben geçen sene 1 günlük askerlik işleirm için Ağustos ayında Otobüs ile gittim yol tamamlanmış bir harikaydı ve o zamanlar arabam benzinli olmasaydı kesinlikle araba ile giderdim. Gerçi benzinli de giderdim pişman olmadım değildi. inşallah nasip olursa bu sene de gezmeye gideceğim. :) Özledim Giresun u her ne kadar sahil şeridini maffetmiş olsalarda.
  • memlekete giden arkadaşlarımız yokmudur arkadaşlar

herkesler gidicez gidicez dedi ama daha ben gittim diyen yok..

heralde kafile halinde cikicaz yola
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.