Şimdi Ara

KARADENİZ SAHİL YOLU (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
13.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba dostlarım.köyüme sağ salim varabildim.yavaş yavaş 80-90 civarı bir hız ile geldik.İki şöför babam ve ben.çok rahat oluyor.sahil yolunu derseniz.samsun dan bu yana yollar gayet güzel.bolu tünel inin içindeki ışıklandırmalar vs hepsi bitmiş.Bolaman virajlarındaki tünel(nefise akçay) bitmiş ve oda çok şahane.eskiden neydi beee 27-28km lik virajları dön babam dön dön babam dön.yavaş geldiğimiz için bir de uzun yolda babamla ne kadar yaparız diye yola çıkarken depoyu fulledik 710 km sonra lamba yandı ve depoyu ullediğimizde 35 lt yakıt aldık.(lpg yok benzin ) yani 35lt yakıt ile 80-100 arası hızda 710 km yok yaptık.sizce nasıl bilmiyorum ama bence gayet güzel bir sonuç.Fotograf falan drseniz telefon la gelirken çektik ve resimlerin kaliteli olduğunu düşünmüyorum bluetooth olmadığı için de atamadım.Ama dönerken bir dijital fotograf makinesi bulabilirsem bir kaç fotografı sizlere aktarmayı düşünüyorum.

Bu arada trabzonda veya farklı ilçelerdeki arkadaşlarım ben trabzon çarşıbaşı ndayım gelirseniz görşebiliriz ve hatta toplanabiliriz.(araba her zaman bende olmadığı için sizinle görüşmeye gelemeyebilirim.lütfen yanlış anlamayım.)buluşup tanışmak görüşmek isteyen arkadalar için msn adrsimi ve telefonumu verebilirim.Bilgisayar buldum ve fazlada vaktim olmadığı için ancak kısıtlı zamanalrda yazabildim.tekrar görüşmek ümidiyle hoşçakalın.
    msn adress: unloved_ea@hotmail.de

• bizim yerimizide bi deriiiiiin nefes çek

bide yarin güzel bi yüz dicem ama az önce görüştüm hava cakırıntı ile beraber yağıyormuş rizede..

sanıyorum oradada bozuktur..

ha bide 5 li vakfıkebir ekmeğinin içine tel peyniri koy başla yemeye alimallah
  • köyden inmeden yağmur hafiften yağıyordu şu an ne alemde bilmiyorum.
  • Demek Çarşıbaşı ndasınız ne güzel ordan devam edip yukarı çıkınca benim köyüm var Şalpazarı.

Hava çok nemli mi köylerde yağmur var mı?

2006 da babamı kaybetmeden önce yılda bir giderdik vefatından sonra Çarşıbaşı na kadar gittim ama köye çıkamadım bir garip oldu içim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 30 Haziran 2008; 2:13:48 >
  • slm arkadaşlar forum yöneticisimidir kimdir beni ban lamış neymiş reklam ne reklamıya ben bu gece 4 gibi çıkıyorum doru trabzon rize başka yola çıkan arkadaşlar varsa yolları açık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHTMEN -- 4 Temmuz 2008; 14:11:55 >
  • Evet arkadaşlar,
    Ben yolculuğu tamamladım. Güzel bir yolduluk oldu. 2 temmuz sabah 05:00 da istanbul'dan yola çıktım. Akşam 20:00 da görele'deydim.
    gerede'ye kadar otoban biliyorsunuz, orda gayet iyi, yorulmadan gittim. Gerede'den sonra samsuna kadar yollar pek güzel değil, tırları sollamaktan perişan oldum. Çok yoruldum. Ama Samsun'dan sonra bir harikaydı. Bütün yorgunluğum geçti gitti.
    Herkese iyi tatiller, sevgiler,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 4 Temmuz 2008; 17:53:02 >
  • Böyle bir geziden haberim yoktu ama 1 temmuzda adıyaman dan yola çıktım. 4 temmuzda ise geri döndüm. Adıyamanlıyım ve adıyaman da 7 yıldır görev yapıyordum. Bir macera, heves ve deniz arzusuyla biraz da karadenizde çalışalım dedik. Bu yıl tayinim Ordu-Kumru ya çıktı. Sahile 35 km. Fatsa ile bağlantı yolu gayet güzel. Gerçekten bazı olguları anlatmak olmuyor yaşamak lazım.
    Bu arada aracım lpg li. Ortalama 200 ytl ile 1700 km yaptım.litre fiyatı 1.9 ortalama.
  • tatilciler ne oldu karadeniz lilerin sesi çıkmıyor
  • hamza abi babamlar geri döndü ben hala trabzondayım
    bu hatasonu yaylaya cıkıcaz cadır kurmaya.bir ssonraki haftada carşıbaşının yayla şenliği var.herkesi beklerim
  • İşleri ayarlayabilirsem ilk fırsatta Karadeniz e daha aşina bir marka ile geleceğim artık ..
  • @esmerce

abi corolla izmite gitti ama şuan doblo var bende.oda çok güzel gidiyo benim hoşuma gitti.
  • Doblo ilk kez çıktığında mantıklı bir üretim olduğunu düşünmüştüm,kullandığımdaysa bu kadar keyifli olabilmesine şaşırmıştım,Corolla gibi sürüş özellikleri üzerine geliştirilmiş bir araç değildir ancak mantıklı kullanımda rahat sürüş pozisyonu başarılı direksiyonuyla bozuk yollara uygun yapısıyla keyifli bir araçtır.

Güle güle kullan.
  • bu ne yaa konu aşağılarda kalmıs herkes gidecem gidecem dedi hani gelen yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unloved

bu ne yaa konu aşağılarda kalmıs herkes gidecem gidecem dedi hani gelen yokmu?

demekki herkeste bi memleket aşkı var gitmek için hayaller kuruyor ama evdeki hesap çarşıya uymuyor..

bende kısmet olursa ramazanın başında gidicem ramazanı orda rizede geçiricem..

dün akşam bizimkiler bıldırcına cıkmış bitane tutmuşlar...

ramazanda hem palamut zamanı hemde bıldırcın zamanı..

artık saka kuşu tutmasını istanbulda yapıcaz kasıma kadar bekleyemem orda coluk cocuk ekmek ister

• İnş Allah İzin Verirse pazartesi bende çıkıyorum Kastamonu-Sinop-Samsun akrabalara bakalım gidebilirsek bide trabzon-rize yayla düşünüyorum ama sinop-samsun sahil yolunu bilenler bilir yoldan bıkarsam gitmem samsunda kalırım..yolları bile dinlendiriyor beni memleketimin..
  • Yahu bende diyorum ben trabzonda görev yaptığım yılda neden toyota aldım demekki takintiymuş da.Gerçi benim memleket ankara ve samsun ortaya karışık sayılırım daBende 10/11agustos arasında yola çıkacağım istikamet samsun...Bekle ben geliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 2 Ağustos 2008; 22:06:14 >
  • buyrun buyrun beklerim
  • quote:

buyrun buyrun beklerim

SEN dönmedin mi daha ??

buldun memlekette tabi rahatlıgı gelmiyosun gelirken bi kaç teneke fındık getir burda arkadaşlarlan taksim ederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman53

quote:

buyrun buyrun beklerim

SEN dönmedin mi daha ??

buldun memlekette tabi rahatlıgı gelmiyosun gelirken bi kaç teneke fındık getir burda arkadaşlarlan taksim ederiz

Fındık bu sene ucuz beş para etmez gene kanımca.Arabayla taşıdığına değmez

• Hırçın karadeniz sahili yuttu

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Taflan beldesinde, Karadeniz'in hırçın dalgaları sahili yutarken, dalgalar yazlık evlerin bahçe duvarlarını yıkıp tehlike oluşturdu.

Cami Mahallesi sahili hırçın dalgalar yüzünden büyük ölçüde tahrip oldu. Dalgalar sahili adeta yutup denize kattı. İlerleyen dalgalar yazlık evler için tehlike oluşturuyor. Çok sayıda yazlık evin bahçe duvarları dalgalara yenik düşerek yıkıldı. Kumsalı yutan dalgalar yolları yıkıp geçti.

Mahalle sakinlerinden Tarık Özdal, sahili dalgaların yuttuğunu belirterek, "Dereköy Balıkçı Barınağı yanına yapılan dalgakıranlar yüzünden dalgalar bizim mahalleye yönelik şiddetini artırdı. 30 metrelik kumsal yok olduğu gibi dalgalar bazı yazlık evlerin bahçesine ulaştı. Acil bir çözüm bulunmalı, yoksa deniz bu evleri de yutacak" dedi.

Bir yıldır yazlık evde kiracı olarak kaldığını ifade eden Cengiz Boğa, geceleri dalgalar yüzünden korkudan uyuyamadığını ve zaman zaman kabus gördüğünü söyledi. Cengiz Boğa, bir an önce acil çözüm bulunmasını istedi.

Sahilde iş yeri bulunan Zeki Köse ise yerel yöneticileri koltuklarından kalkıp gelip olayı yerinde incelemesini istedi. Köse, yaptığı açıklamada, "Dalga kıranlar yüzünden oluşan dalgalar yazlık evleri tehdit ettiği gibi bu yaz 7- 8 kişi boğuldu. Acil olarak bu sorun giderilmelidir" dedi.

Dalgaların yazlık evlerinin bahçesine ulaşması ve evleri tehdit etmesi üzerine bazı vatandaşlar, özel iş makinesi tutup kamyonla taş taşıtarak dalgaya karşı dolgu yaptırmaya başladı.

http://haber.mynet.com/detay/yasam/Hircin-karadeniz-sahili-yuttu/03Agustos2008/A0308084

YAKINDA O YAPILAN YOLUDA YUTAR. DOĞA KENDİNDEN ALINANI GERİ ALIR MERAK ETMEYİN

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.