Şimdi Ara

KARADENİZ SAHİL YOLU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
13.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önümüzdeki çarşamba perşembe gibi bende çıkıcam yola bidaha bayramdan sonra dönücem..

herkes tatil işini bitirdi ben yeni başlıyorum..

eminimki biçoğunuz şimdi vahlanıyordur keşke diyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: arifomer

Şu güzelim manzarayı seyretmek varken basılır mı

Emre güzel fotolar. Benim tünel girişi uyarı yazısı dikkatimi çekti

farlarınızı yakın (tamam)
    radyonuzu açın (sana ne bundan ya belki ben mp3 dinliyorum )

arifim zaten yolculuğumuzun en güzel yanıda bu.hız yapmıyoruz sağımız solumaza bakıyoruz canımız mı sıkıldı cek manzarı bir yerde sağa ser kilimi ohhh otur izle bişi iç ye sonra yine kalk yola devam et.

Sizlerde biraz daha yavaş giderek ulkemizdeki guzellikleri gorebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unloved -- 5 Eylül 2008; 0:00:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dondurmaci

arifim şu benim çektiğim videoyu izlersen niye radyonuzu açın dendiğini anlarsın kardeşim.

http://www.youtube.com/watch?v=R7pkQKrF8t0

Murat abi cahilliğime ver rds teknolojisi hiç aklıma gelmedi. Acaba rds teknolojisi olmayan araçlarda da bu uyarılar duyuluyor mu yani bu sistem yol bilgisayarındaki rds teknolojisini mi kullanıyor yoksa başka bi sistem ile mi aracımıza konuk oluyor. Uygulama güzel verilen bilgiler güzel ama duyuru bittikten sonra radyoya geçip tekrar bilgilendirme amaçlı ananso geçmesi bir sıkıcı.

Ayrıca sürücü koltuğunda oturmadığımda arabayı sürenin tekniğine ve sürüş stiline çok dikkat ederim. Çok temiz bir kullanım olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: yaman53

önümüzdeki çarşamba perşembe gibi bende çıkıcam yola bidaha bayramdan sonra dönücem..

Belediye otobüslerine dikkat et

• quote:

Orjinalden alıntı: arifomer

quote:

Orjinalden alıntı: yaman53

önümüzdeki çarşamba perşembe gibi bende çıkıcam yola bidaha bayramdan sonra dönücem..

Belediye otobüslerine dikkat et

hayırlısı ile bi düşsek memlekete de otobuslere dikkatmi

o olayın rds ile ilgisi yok eski boynuzlu teypler olsa dahi dinleyebiiyorsun yayını arif..

bazen uygun frekansı da bulmak gerekiyor..

zaman zaman'da yayın olmayabiliyor..

• sevili Arifim

Hamza nın da yazdığı gibi RDS ile bir bağıntısı yok. hatta ben arabadaki o rds tuşuna basıyorum bi değişiklik olmuyor. yol bounca TRT FM in tabelaları var. O frekansa girmen yeterli. Ha bazen yayın olmayabiliyor.

ayrıca;

evet haklısın öyle temiz sürerim ki arabayı, geri geri boşta arabayı ağaca toslamak gibi bir hünerim vardır.
  • Günün anlam ve önemini belirten foto ile devam edelim

KARADENİZ SAHİL YOLU
  • temmuz ayında bizde uzungöle kadar gittik. yollar gerçekten güzel olmuş.
  • afferim sana arif oturttun resmi şak diye

birde ben bi duruma değinmek istiyorum arkadaşlar..

fotoğraflarinizi simage olarak koyarsanız sitede fazla kirlilik olmaz sayfa çok daha hızlı yüklenir bizde o fotoğrafları bi tıkla büyütüp rahatça bakabiliriz

• Bir kaç ay güzel memletimizdeydik..

KARADENİZ SAHİL YOLU

KARADENİZ SAHİL YOLU

KARADENİZ SAHİL YOLU

• 2006 da Uzungölde işkembeyi patlatıyordum az daha..

İnşallah bir daha ki sefere patlatacağım tereyağlı balık üstüne kuymak.
  • kuymak

Edremitli abim kuymak yemiş...vay bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

kuymak

Trabzon Şalpazarlı desek şuna .. Yani öyle diyor kafa kağıdımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

kuymak

Trabzon Şalpazarlı desek şuna .. Yani öyle diyor kafa kağıdımda

hmmmmm şimdi oldu

• Her bulduğum fırsatta akçaabat köftesine yöneldim.haricinde diğer yemekleride kimsesiz bırakmadım.gırtlağıma kadar yedim hepsi ye beni ye ben idiyo napim
  • quote:

Orjinalden alıntı: unloved

Her bulduğum fırsatta akçaabat köftesine yöneldim.haricinde diğer yemekleride kimsesiz bırakmadım.gırtlağıma kadar yedim hepsi ye beni ye ben idiyo napim

Peki mısır ekmeğini gelen salataya bandın mı piyazdan da dolu kaşık aldın mı sen onu söyle?

Çok acıktım çoook
  • akçaabatta köfte bir yere kadar çayelinde kurufasulye yemedikt6en sonra kurufasulye yedim demeyin birde benim favorim rizede bekiroğlunda kavurmalı pide üstüne sütlaç. 1 ayda son 10 yılda yediğimden çok sütlaç yedim, adamlar yapıyor. birde tabii oralara gidip alabalık ve mıhlama yememekte olmaz. özledim şimdiden ahh ahh olsada yesem.
  • trabzondan rizeye doğru hava alanını geçişte kendin pişir kendin yeler var köftenin kilosu geçen sene 17 lira idi bakalım bu sene kaç kaat olmuş..!
  • Of a kadar gelmiş kavurmalı pide yiyememiştim Allah tan İzmir Aliağa da bir hemşerim yapıyordu sayesinde güzel bir ziyafet çektim İzmir - Çanakkale arası gelip geçen hemşerilerime duyrulur Öz Karadeniz pide salonu,yemekleri enfes!

Sütlacıda Hamsiköy de yerim ayrıca ama Çayeli nide deneyeceğim nasip olursa
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

quote:

Orjinalden alıntı: unloved

Her bulduğum fırsatta akçaabat köftesine yöneldim.haricinde diğer yemekleride kimsesiz bırakmadım.gırtlağıma kadar yedim hepsi ye beni ye ben idiyo napim

Peki mısır ekmeğini gelen salataya bandın mı piyazdan da dolu kaşık aldın mı sen onu söyle?

Çok acıktım çoook

AA abi mısır ekmeğini bulduğum her fırsatta yedim.nasıl olsa trabzon ekmeğini genel olarak trabzon bölgesinde hepsi aynı olmasada güzel yapıyorlar ondan bi eksiğimiz olmuyo.

Mısır ekmeğine sıra gelince yumurtayla yoğurtla pilavla bilem yedim.Arada bir anneme yaptırıyoruz dumanı üstünde bitiriyoruz .

Şimdiki hanımların elinden de hic birsey gelmiyor zaten bir muhlama bir hamsi tavası nerdeee

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.