Şimdi Ara

Karadeniz Teknik Üni - Selçuk Üni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Karadeniz Teknik üni elektrik elektronik İÖ ile Konya Selçuk Üni Elektrik Elektronik İÖ arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim ? Trabzon biraz gözümü korkutuyor ama teknik üniversite diye eğitimin iyi olduğunu zannediyorum diğeri ise normal üniversite bilmiyorum sizçe ne gibi bir yol izmeliyim yorumlarınız için teşekkür ederim

Eğitim açısından hangisi daha iyidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinHeaven -- 13 Temmuz 2013; 18:11:34 >

• KATÜ tabi ki. Bir kere mühendislik diyince teknik üniversiteler her zaman bir adım öndedir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuaSe

KATÜ tabi ki. Bir kere mühendislik diyince teknik üniversiteler her zaman bir adım öndedir zaten.

Bende öyle düşünüyorumda fakat selcuk un puanı daha yüksek ktü düşük. Ktü bana eğitimden başka neler sağlayabilir mesela bir büyük şehirde istanbul izmir gibi bir yerde okulu bitirince çalışabilir miyim ?
  • LifeinHeaven kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen kişinin kendisine bağlıdır. Mühendislikte başarı insanın kendini ne kadar geliştirdiğine bakar, bu konuda da teknik üniversitenin insana daha çok yardımı dokunur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeinHeaven

quote:

Orijinalden alıntı: GuaSe

KATÜ tabi ki. Bir kere mühendislik diyince teknik üniversiteler her zaman bir adım öndedir zaten.

Bende öyle düşünüyorumda fakat selcuk un puanı daha yüksek ktü düşük. Ktü bana eğitimden başka neler sağlayabilir mesela bir büyük şehirde istanbul izmir gibi bir yerde okulu bitirince çalışabilir miyim ?

Alıntıları Göster
    Bencede KTÜ.Puanın düşük olmasının sebebi Trabzonda olması.Bu ülkede üniversiteden ziyade şehire bakıldığından dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasta Siempre Comandante

Bencede KTÜ.Puanın düşük olmasının sebebi Trabzonda olması.Bu ülkede üniversiteden ziyade şehire bakıldığından dolayı

Alıntıları Göster
    ktü güzel üniversitedir.kampüsü oldukça iyidir ve hemen kampüsün yanında ****abzon avm vardır.trabzon çok doğuda kaldığından puanı düşük oluyor biraz ama eğitimi iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkenn

ktü güzel üniversitedir.kampüsü oldukça iyidir ve hemen kampüsün yanında ****abzon avm vardır.trabzon çok doğuda kaldığından puanı düşük oluyor biraz ama eğitimi iyidir.

Alıntıları Göster
    Şehre bakmayıp git KATÜ ye,Teknik üniversite sonuçta 4,5 yıl katlan şehre sonra dönersin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybaham

Şehre bakmayıp git KATÜ ye,Teknik üniversite sonuçta 4,5 yıl katlan şehre sonra dönersin zaten.

Alıntıları Göster
    Sonuçta hocam gideceği bölüm İÖ acaba İÖ in NÖ eğitim olarak bi farkı var mı diploma olarak fark yokta eğitim konusundan bi ayrım söz konunsu olur mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 14 Temmuz 2013; 15:24:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Sonuçta hocam gideceği bölüm İÖ acaba İÖ in NÖ eğitim olarak bi farkı var mı diploma olarak fark yokta eğitim konusundan bi ayrım söz konunsu olur mu acaba

evet cok iyi bir konuya değinmişsin hocam bende merak ediyorum bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Diplomada sıkıntı yok zaten bölümün ders programına bakar NÖ ile İÖ karşılaştırısın hocalar genelde aynı oluyor zaten fark olup olmadığı çıkar.Çoğu üniversitede ders saatinin farklı olmasından başka hiç bir farklılık yok.
  • Trabzon'un nesi gözünü korkutuyor? Söyle de acıklık getirelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StyLee61

Trabzon'un nesi gözünü korkutuyor? Söyle de acıklık getirelim.
    KTÜ teknik ünidir tercihin KTÜ den yana olmalı ama türkiyede ilk TIP fakültesi olan Teknik üni KTÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 14 Temmuz 2013; 21:32:24 >
  • quote:

Merhabalar hocam ;
    gözümü korkutuyordan kasıt üni hakkındaydı fakat trabzonun biraz doğuda olması ve söylenenlere göre ülkücülerin dolu olup millete sataşıyor olması gözümü korkutuyordu ama bu ülkücü olayı tüm üniler için söylüyorlar internette o yüzden pek ona aldırış etmiyorum.
  • quote:

quote:

Merhabalar hocam ;
    gözümü korkutuyordan kasıt üni hakkındaydı fakat trabzonun biraz doğuda olması ve söylenenlere göre ülkücülerin dolu olup millete sataşıyor olması gözümü korkutuyordu ama bu ülkücü olayı tüm üniler için söylüyorlar internette o yüzden pek ona aldırış etmiyorum.

Alıntıları Göster
    Kardeşim bence selçuk unisi.neden dersende ;
    Köklü uni,
    Trabzonda seninde dediğin gibi ülkücülük hat safhada buda seni etkileyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: btrmnk

Köklü uni,

hahaah selçuk köklüde katü ne oluyor birader selçuk 1975 te kurulmuş KTÜ 1955 lütfen araştırıp yazın yorumunuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecinar61

quote:

Köklü uni,

hahaah selçuk köklüde katü ne oluyor birader selçuk 1975 te kurulmuş KTÜ 1955 lütfen araştırıp yazın yorumunuzu

p olabilir ama neden teknik bir üniversite böyle düşük puan istiyor ..Sakın deme uzak ws.Demekki bişi var bizim bilmediğimiz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrecinar61

quote:

Köklü uni,

p olabilir ama neden teknik bir üniversite böyle düşük puan istiyor ..Sakın deme uzak ws.Demekki bişi var bizim bilmediğimiz..

trabzonluyum. kampüsü ,mühendislik eğitimi gerçekten mükemmel.Kuzeni okumuştu ordan biliyorum . Konya'nın yüksek olmasını(öyle çok farkkta yok ) nedeni konumu kesinlikle . Trabzon daha büyük şehir statüsünde bile değil.sosyal ortam konya gibi değil.ondan mütevellit puanı az birşey yüksek. Şuna o kadar eminimki KTÜ istanbulda olsa YTÜ ile çok rahat kapışır

• quote:

quote:

Merhabalar hocam ;

Dostum burda ben kendimi bildim bileli secimlerde 1. ülkücü parti olmadı. Bi de burda kimse kimseye durduk yere sataşmaz. Kaç senedir burda yasıyorum, hiç kavgaya bulaşmadım. Bu konu biraz da senle alakalı. Üni puanı düsük cünkü coğrafi konum iyi değil ve şehrin cok gelismis olduğu söylenemez.

• LifeinHeaven kullanıcısına yanıt
    selçukta aynı merak etme
  • ktü tabiki de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.