Şimdi Ara

Karadeniz Teknik Üniversitesi Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: anlydqn

quote:

Orijinalden alıntı: ca34

Kardeşim 2 yıl yaşadım, trabzonlulara alışamadım, ilk gittiğim gün adam uzun sokakda omuzu koyduğu gibi özür dilemeyi bırak tınlamadı bile, hele o dolmuşçuları yok mu tam bir fiyasko. Adamlar utanmasalar indirip dövecekler. Gençleri çok tuaf, hele ben gittiğim sene kolbastı parlamıştı ki (2008-2010 arası yıllardan bahsediyorum) yolda kolbastı, kampüste kolbastı, minibüste kolbastı... artık bize gınabastı o derece yani. Neyse ki kolbastı kısmı artık seni ilgilendirmiyor fakat trabzonlular kızmasın kendini inanılmaz beğenmişlik var hepsi için konuşmuyorum fakat çoğunluğu böyle diyebilirim. Örn: Her yerde şunları görebilirsin, bize her yer trabzon. Günde 5 kere duyabilirsin. Diğer kısımlara gelirsek trabzon şehir olarak güzel, kampüste iyidir, yaşanılacak yer doğayı seviyorsan harika ayrıca çoğu üniversiteyi cebinden çıkartır bakma doğuda olduğu için puanları bu şekilde. Ev olayına gelince eğer ben kız arkadaşlarım gelsin eve kafam rahat kimse karışmasın hemde deniz manzaralı evde oturuyum diyorsan meşhur Peker Apt. vardır söğütlüde. Ana kampüse otobüsle geçersin ama kafan rahat olur. Kapıcısıda kafa adamdır. Kimse kimseye karışmaz. Çok ufak bahçe gibi yeri vardır mangalını yaparsın. 1 sene kaldık orada çok güzeldi. Tavsiyem kalkınmada bu tarz yer bulamazsan burada kal. Konuşmanda fayda var. Özet olarak Trabzon çok güzel bir şehir, fakat Trabzonluları ben pek sevemedim kusura bakmasınlar.

Hocam sağol yorumların için. Peki fiyatları nasıl?

Kira fiyatı bizim oturduğumuz sene denize bakmayan kısım 450 , denize bakan kısım 500'dü. 3 sene öncesinden bahsediyorum. Şuan çok rahat 600-650 lira olmuştur. Yiyecek-içecek konusunda ise İstanbuldan farkı yok pahalıdır. Gece açıktığınızda akçaabat köfte yersiniz (ben hayatımda böyle bir köfte yemedim:) şiddetle tavsiye ederim ktü kazanmasan bile gidip yemelisin.) Yakıt olarak merkezi ısıtma idi sabah 6 dan gece 11-12 kadar yakardı kapıcı kışın şortla gezerdik evin içinde, doğal gaz malesef yok elektrikli şohpen kullanabilirsin banyoda fakat en son duyduğuma göre alt yapı çalışması yapılıyordu belkide gelmiştir doğalgaz. Fatura, kira, yıllık yakacak, kapıcı parası ıdısı dıdısı herşeyi hesapla ona göre eve çık. Ama ev iyidir, candır, öğrencilik hayatı yaşamak istiyosan eve çıkacaksın fakat yanındaki arkadaşlarında önemli yoksa zehir olur.

• Yurtlar hakkında bilgin var mı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yurtlar hakkında bilgin var mı hocam?

Ben gittiğimde çoğu yurtlar cemaatti ben kalmak istemedim bir tane özel yurt açılmıştı apart şeklindeydi daha çok yeniydi eksiği çoktu arkadaşa haksızlık olunca bizde çıktık. Zaten yurttan çıktıktan sonra eve çıktık. O yüzden yurt hakkında yönlendirmem pek sağlıklı olmaz, fakat eğitim fakültesinin orada bir tane oteli yurda çevirmişlerdi memnun olanları duydum fakat tuzluymuş biraz, mutlaka 3 sene içerisinde çok yurt yapmışlardır. Bu yurtları araştırabilirsin.Yurt konusunda pek yardımcı olamıcam malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stark06

Katü prestiji iyi olan bir üniversite kanımca. Ayrıca Trabzona çok gitmişliğim vardır. Her gittiğimde daha iyi bir yer oluyor.

Öğrenci için ne kadar uygun hocam?

• Arkadaşlar başka bilgi verecek olan yok mu?

• quote:

Yurtlar hakkında bilgin var mı hocam?

Benim bildiğim genclik olimpiyatlarından sonra olimpiyat köyleri yurtlara dönüştürüldü.

Trabzon'da yaşıyorum. Üni gitmediğim için kampüs vs hakkında bilgim yok. Trabzon gelişmekte olan bir yer. Sosyal açıdan çok zayıf bazen ben bile sürekli aynı şeyleri yaptığımı düşünüyorum. Ama çok sosyal degilsen sorun olmaz. Daha yeni büyük sehir oldu. Gelisime çok açık burası.

Benim tavsiyem kim ne derse desin sen ön yargılı olarak gelme, burdakiler sadece yorum olarak kalsın sen de. Gelince kendi yorumunu kendin yapman en iyisi bence.

Umarım mutlu olursun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.