Şimdi Ara

Karadeniz Teknik Üniversitesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene gelme ihtimali düşükte olsa yinede fikir edinmek istedim. Bazı arkadaşlar da vardır merak eden.
    Trabzon şehir olarak öğrenciye ne kadar uygundur? Ev ve yurt olanakları nasıldır? Genel olarak cafe, bar veya zaman geçirecek ortamları var mıdır?
    Bir de kampüsünden bahsetmek isteyen olursa gerçekten faydalı olacağına inanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyal hayat berbat.Uzun sokak diye bir yer var tüm şehir sürekli orda dolanır.Eğlenmek için yer yok.İnsanlar sürekli sinirli.Fiyatlar öğrencilere göre pahalı şehir içinde.Tamamen öğrenciler üzerinden kar sağlayan esnaflar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mercedes- -- 23 Temmuz 2013; 2:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Sosyal hayat berbat.Uzun sokak diye bir yer var tüm şehir sürekli orda dolanır.Eğlenmek için yer yok.İnsanlar sürekli sinirli.Fiyatlar öğrencilere göre pahalı şehir içinde.Tamamen öğrenciler üzerinden kar sağlayan esnaflar var.

Peki hocam Üniversite hakkında ne düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlydqn

quote:

Sosyal hayat berbat.Uzun sokak diye bir yer var tüm şehir sürekli orda dolanır.Eğlenmek için yer yok.İnsanlar sürekli sinirli.Fiyatlar öğrencilere göre pahalı şehir içinde.Tamamen öğrenciler üzerinden kar sağlayan esnaflar var.

Peki hocam Üniversite hakkında ne düşünüyorsun?

Üniversitenin kampüsü çok iyiymiş.Tam olarak bilmiyorum ama çok övüyorlardı.Zaten ünide sıkıntı yok.Puanının düşük olmasının sebebi Trabzondur.
  • Trabzon'u dediğin gibi olacağını düşünmemiştim. İçimi kararttın
  • O kadarda kötü değil aslında yani çok fazla sosyal değilsen sıkıntı olmaz senin için çok bir şey bekleme Trabzondan.
  • quote:

O kadarda kötü değil aslında yani çok fazla sosyal değilsen sıkıntı olmaz senin için çok bir şey bekleme Trabzondan.

Sağol bilgiler için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek bildiğim karadenizde olması. Faydalı olur mu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: legend007

Tek bildiğim karadenizde olması. Faydalı olur mu bilmiyorum.

Yok olmaz.
  • Trabzon'da yaşıyorum ve abartıldığı kadar kötü bir yer olmadığını düşünüyorum :) Çok sosyal biriysen hayal kırıklığına uğrarsın ama normalim, arada çıkarım, çok gece hayatım yoktur dersen iyidir. Kalkınma denen yer tamamen öğrenci mekanıdır ve geceleri de aktiftir. Üniversite kampüsü de seni kesinlikle hayal kırıklığına uğratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Spears

Trabzon'da yaşıyorum ve abartıldığı kadar kötü bir yer olmadığını düşünüyorum :) Çok sosyal biriysen hayal kırıklığına uğrarsın ama normalim, arada çıkarım, çok gece hayatım yoktur dersen iyidir. Kalkınma denen yer tamamen öğrenci mekanıdır ve geceleri de aktiftir. Üniversite kampüsü de seni kesinlikle hayal kırıklığına uğratmaz.

Önemli olan okul ile birlikte sosyal hayatı da devam ettirebilmek. Yoksa sabahlar olmasın değil.
    4-5 yıl rahat edebileceğim bir yerse zaten sıkıntı olmaz. Yazdıkların sevindirdi.
  • Kampüsü on nuara beş yıldız . bence türkiyenin en iyi 2. kampüsü
  • quote:

quote:

Trabzon'da yaşıyorum ve abartıldığı kadar kötü bir yer olmadığını düşünüyorum :) Çok sosyal biriysen hayal kırıklığına uğrarsın ama normalim, arada çıkarım, çok gece hayatım yoktur dersen iyidir. Kalkınma denen yer tamamen öğrenci mekanıdır ve geceleri de aktiftir. Üniversite kampüsü de seni kesinlikle hayal kırıklığına uğratmaz.

Önemli olan okul ile birlikte sosyal hayatı da devam ettirebilmek. Yoksa sabahlar olmasın değil.
    4-5 yıl rahat edebileceğim bir yerse zaten sıkıntı olmaz. Yazdıkların sevindirdi.

Trabzon'a yeni gelecek birisi olduğun için hemen sıkılmayacağını düşünüyorum ben :) Hızla gelişmekte olan bir şehir, kalkınma denen yer birkaç yıl önce şu anki halinin yanından bile geçemezdi mesela. Kafeler, spor faaliyetler vb konularda bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ben. Hatta tenis seviyorsan yeni yapılan tenis kompleksine düzenli olarak gidebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecinar61

Kampüsü on nuara beş yıldız . bence türkiyenin en iyi 2. kampüsü

Hocam ss'lerle destek verebilirsen faydalı olur. Ben baktım ama normal geldi. Eğitimi ve çevresi için düşüncelerin neler?

• quote:

quote:

quote:

Trabzon'a yeni gelecek birisi olduğun için hemen sıkılmayacağını düşünüyorum ben :) Hızla gelişmekte olan bir şehir, kalkınma denen yer birkaç yıl önce şu anki halinin yanından bile geçemezdi mesela. Kafeler, spor faaliyetler vb konularda bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ben. Hatta tenis seviyorsan yeni yapılan tenis kompleksine düzenli olarak gidebilirsin

Tenise başlamadım ama başlamak isterim. Sporla aram fena değildir. Bilgilerin için sağol.

• Coğrafya hocam bu okuldan mezun kendisinin izlenimlerini paylaşayım. Kampüs olarak güzel, eğitim olarak ne iyi ne kötü şehir olarak da kötü derdi hep. hatta 1995 senesinde bir çay almışlar son kullanma tarihi 1989 çıkmış . esnafını pek iyi anmazdı oraların
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

Coğrafya hocam bu okuldan mezun kendisinin izlenimlerini paylaşayım. Kampüs olarak güzel, eğitim olarak ne iyi ne kötü şehir olarak da kötü derdi hep. hatta 1995 senesinde bir çay almışlar son kullanma tarihi 1989 çıkmış . esnafını pek iyi anmazdı oraların

1995'deki Trabzon'la şu anki Trabzon'un birbiriyle alakası bile olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim
  • Katü prestiji iyi olan bir üniversite kanımca. Ayrıca Trabzona çok gitmişliğim vardır. Her gittiğimde daha iyi bir yer oluyor.
  • Kardeşim 2 yıl yaşadım, trabzonlulara alışamadım, ilk gittiğim gün adam uzun sokakda omuzu koyduğu gibi özür dilemeyi bırak tınlamadı bile, hele o dolmuşçuları yok mu tam bir fiyasko. Adamlar utanmasalar indirip dövecekler. Gençleri çok tuaf, hele ben gittiğim sene kolbastı parlamıştı ki (2008-2010 arası yıllardan bahsediyorum) yolda kolbastı, kampüste kolbastı, minibüste kolbastı... artık bize gınabastı o derece yani. Neyse ki kolbastı kısmı artık seni ilgilendirmiyor fakat trabzonlular kızmasın kendini inanılmaz beğenmişlik var hepsi için konuşmuyorum fakat çoğunluğu böyle diyebilirim. Örn: Her yerde şunları görebilirsin, bize her yer trabzon. Günde 5 kere duyabilirsin. Diğer kısımlara gelirsek trabzon şehir olarak güzel, kampüste iyidir, yaşanılacak yer doğayı seviyorsan harika ayrıca çoğu üniversiteyi cebinden çıkartır bakma doğuda olduğu için puanları bu şekilde. Ev olayına gelince eğer ben kız arkadaşlarım gelsin eve kafam rahat kimse karışmasın hemde deniz manzaralı evde oturuyum diyorsan meşhur Peker Apt. vardır söğütlüde. Ana kampüse otobüsle geçersin ama kafan rahat olur. Kapıcısıda kafa adamdır. Kimse kimseye karışmaz. Çok ufak bahçe gibi yeri vardır mangalını yaparsın. 1 sene kaldık orada çok güzeldi. Tavsiyem kalkınmada bu tarz yer bulamazsan burada kal. Konuşmanda fayda var. Özet olarak Trabzon çok güzel bir şehir, fakat Trabzonluları ben pek sevemedim kusura bakmasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ca34

Kardeşim 2 yıl yaşadım, trabzonlulara alışamadım, ilk gittiğim gün adam uzun sokakda omuzu koyduğu gibi özür dilemeyi bırak tınlamadı bile, hele o dolmuşçuları yok mu tam bir fiyasko. Adamlar utanmasalar indirip dövecekler. Gençleri çok tuaf, hele ben gittiğim sene kolbastı parlamıştı ki (2008-2010 arası yıllardan bahsediyorum) yolda kolbastı, kampüste kolbastı, minibüste kolbastı... artık bize gınabastı o derece yani. Neyse ki kolbastı kısmı artık seni ilgilendirmiyor fakat trabzonlular kızmasın kendini inanılmaz beğenmişlik var hepsi için konuşmuyorum fakat çoğunluğu böyle diyebilirim. Örn: Her yerde şunları görebilirsin, bize her yer trabzon. Günde 5 kere duyabilirsin. Diğer kısımlara gelirsek trabzon şehir olarak güzel, kampüste iyidir, yaşanılacak yer doğayı seviyorsan harika ayrıca çoğu üniversiteyi cebinden çıkartır bakma doğuda olduğu için puanları bu şekilde. Ev olayına gelince eğer ben kız arkadaşlarım gelsin eve kafam rahat kimse karışmasın hemde deniz manzaralı evde oturuyum diyorsan meşhur Peker Apt. vardır söğütlüde. Ana kampüse otobüsle geçersin ama kafan rahat olur. Kapıcısıda kafa adamdır. Kimse kimseye karışmaz. Çok ufak bahçe gibi yeri vardır mangalını yaparsın. 1 sene kaldık orada çok güzeldi. Tavsiyem kalkınmada bu tarz yer bulamazsan burada kal. Konuşmanda fayda var. Özet olarak Trabzon çok güzel bir şehir, fakat Trabzonluları ben pek sevemedim kusura bakmasınlar.

Hocam sağol yorumların için. Peki fiyatları nasıl?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.