Şimdi Ara

Karadiyar Oynayanların Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
1
Favori
22.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayıt oldum ve bekliyorum.İnşallah uzun soluklu olur.
  • 4 Saat sonra bizimle 22:00 da deil mi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

4 Saat sonra bizimle 22:00 da deil mi :D

Saniyeler ilerledikçe heyecan artıyor bende.
    Kesin sorunlar çıkacak fakat son anda ne varsa düzeltmeye çalışıyorum

Şimdi Esthe Loto'da (oyundaki milli piyango türü birşey) sorunlar olduğunu farkettim.
    Onunla cebelleşiyorum.

Şu aşağıdaki metni eklemem bile ne çorba bir sistem olduğunu anlatır heralde.

Her ayın sonunda toplam alınan bilet miktarı ve kasanın kazandığı altınlar toplanır.Tüm biletler arasından rasgele birisi büyük ikramiyeyi kazanır. Büyük ikramiye tüm gelirlerin %50 sine denk gelir.İkinci şanslı biletin sahibine ise tüm altınların %20 si yollanır.%10'luk kısım ise üçüncü şanslı kişiye yollanır. Son olarak dördüncü kişide %5'lik kısımı kazanır.Geriye kalan %15'lik kısım ordulara kaynak yaratmak için Sinraen Sarayına gönderilir. Sende bilet alarak şansını deniyebilirsin.Her çekiliş bitiminde bir sonraki çekiliş için kasaya 100 altın Esthe tarafından bağışlanır. Unutma ne kadar çok bilet alırsan şansın o kadar artar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 8 Aralık 2011; 17:33:21 >

• Oyunun hikayesini ejder ler üzerine kurmussun anlaşılan.
    Videonun ortalarında çıkan bir ejder figürü var. Aslında logo olarak kalkandan daha güzel olabilir.

Loto hala duruyor demek, umarım hikayeye ve atmosfere uydurmayı başarmıssındır yoksa fantastik bir evrende tuhaf durabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mestilte -- 8 Aralık 2011; 19:50:17 >
  • Krallığın düzenlediği bir uygulama o.
    Aslında poker falanda hazırlayacaktım ama iyice kopacağız olaydan.

Unicorn'u sildim oyundan.Yok artık
    Mitolojik öğelerle elf orc cüce kavramları çorba oluyordu.

Oyun oyuncusuyla gelişecek.
    Oyuncu isterse gelişecek.

Açılışa iki saat kala gittim nargile içtim.
    Kafam bulansın heyecanım dinsin diye.

Açılışın 22:00 olmasının sebebi birazda 20:30'da ki Beşiktaş maçı.
    O da beni ayrı bir heyecanlandırıyor.Ama dil altıları zulaladım.
    Vira bismilah
  • Bende beşiktaşlıyım maç mı varmış
  • Açılışta olamam ama yarın deniycem mutlaka
  • baya geçte olsa önceki sayfdaki cevapların için tşk ederim

oyunu bekliyoruz bakalım.ama üsteki arkdaşın dediği gibi logo değiştirilebilir.ama ortalık ejderlı falan yanar dönerli logolu oyun dolu ejderha temalı logo yapmak mantıklıcada olmaya bilir.

bide böyle elf orc falan çok satar bence oyun stabil bi hal aldıktan sonra kesinlik ingilizceye çevir.daha sonra almancada olabilir
  • 21:50 de aç hesabi aktif etme falan zatn 22:00'da başlarz
  • Arayüzü yeniledim şimdi beta için.
    Heyecan dorukta.
    Nazar boncuğumuzuda koyduk girişte

Karadiyar Oynayanların Kulübü

Şimdiden söyleyeyim
    Oyun ilk defa oyuncu ile buluşacak.
    Kesinlikle sorunlar çıkacak.
    105 oyuncu var şuan.20 kişi betada aktif rol alır,sorunları bildirirse 1 haftada betayı kapatır oyuna başlarız.

Ve son olarak
    Oyuna giriş yaptığınızda forumlara dikkat ediniz.
    Forumlarda şikayetleri değerlendirip çözeceğim.

2006'dan bugüne Karadiyar projesinin arkasında olan DH üyelerine,konuları destekleyen DH yöneticilerine teşekkür ederim.
    Önceden söyledim yine söylüyorum.Para kazanmak için değil,bu tecrübeyi yaşamak için başlatıyorum projeyi.
    Fakat sunucu masrafları oyuncu sayısı arttıkça artacaktır.
    Sponsor tekliflerine açığım.Reklamlardan ilgilendiklerinize tıklarsanız sevinirim.
    İsteyenler için Google Adsense aylık gelirlerini yayınlayabilirim.Bugün ve dün kazanç 0$,toplamda 2,72$.
    Wikipedia programcısı gibi hissettim kendimi

HEPINIZE IYI OYUNLAR.
    HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
    21.55'DE GİRİŞ YAPABİLECEKSİNİZ.

• az kalmış bekleyelim bakalım bari
  • Girişler açılmıştır
  • evet girdik. Hadi bakalım.
  • ya kusura bakmayın ama ben oyunu anlamadımç demir-odun nasıl kasılcak bulamadım
  • Sağ tarafta menüdeki şehir-içi görevler kısmında bazı görevler odun ve demir vermekte.
  • rehberde daha kısa süre aralıklarla nasıl seyahat ederiz kısmında Unicornunuz diye geçiyor.sanırım silmeyi unutmuşsunuz.

edit:bireysel görevler neye yarar kısmındada Yşin yazmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatore -- 8 Aralık 2011; 22:11:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatore

rehberde daha kısa süre aralıklarla nasıl seyahat ederiz kısmında Unicornunuz diye geçiyor.sanırım silmeyi unutmuşsunuz.

Teşekkürler.Düzeltildi.
    Rehberi yeniden hazırlayacağım yakın dönemde.
  • Grafik konusunda bayağı ilerleme var ama dünya haritasını biraz değiştirmen, detaylandırman güzel olurdu. Seninde işin zor tek başına ama neyse :D

Avatar değiştirme konusunda bir sıkıntı mı var yada nasıl kullanılıyor?
  • hocam görev süreleri adamı kanser etcek beklemekten bence biraz düşürelim süreleri. diğer arakdaşlarında düşüncelerini almak lazım tabi aman 20 dk 10 dk manyak fazla bi süre.

edit: imza yükleyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilton -- 8 Aralık 2011; 22:25:05 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.