Şimdi Ara

Karadiyar Oynayanların Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
1
Favori
22.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun içinden tekrar bizi karşılayan ilk sayfaya dönüş yolunu bulamıyorum. Mümkün değil gibi gözüküyor. "Bölge" diye bir tuş iş görebilir.

Karekterlere tıkladığımızda "Taraf : Dinleniyor" Heralde "taraf" ın yerine "Durum" olacaktı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mestilte -- 8 Aralık 2011; 22:24:50 >
  • @weatore
    Not aldım ilgileneceğim.

@samilton
    Profiller yönetici onayıyla yapılıyor.
    Hiç bakamıyorum şuan.Rasgele hepsini onayladım.
    Siz gönderdiğinizde onay=0 olarak geliyor.Ben onları onay=1 hale getiriyorum.
    Görev süreleri ile ilgili eleştirilerinizi beta konusuna yazarsanız (oyundaki) sevinirim.

@Mestilte
    İlgileniyorum
  • betaya an itibariyle katıldım ilk incelemelerim sonucu belirtmek isterim ki bu oyun yapımı kolay işler değil. Birazda oyunculara bağlı, oyuncular destek olursa oyun geliştirilir.

Vatanay oyunu önemsiyor ilgileniyor, epey vakit harcamış olmalı, bunun yerine oturup para kazanacak işler yapabilirdi.

Daha sonra Oyuna biraz daha renk katmak için bence; orc ve goblin de seçilebilsin. Bu oyuncular arasında mücadele başlatmak gibi bişey.
    Ya iyi taraftasın ya kötü tarafta...
    burada iyi tarafta olanların sayıca çok olacağını düşünürsek kötülerin tarafında olanlar sayıca güçsüz olucak ama onlara has özellikleri oldumu ozaman denge sağlanır.
    Kötü ve iyi taraf olursa oyunun atmosferi değişir sanırım.

Ben kendimde bir orta dünya üzerine oyun geliştiriyorum ama daha çok streteji üzerine. Ama karadiyar ve vatanay'ı destekliyorum.
  • oyuna açıldığından beri bağlıyım ama Son 5 dakikadır bağlı yazıyor.diğer açık arkadaşlara baktım onlardada böyle yazıyor.bozukluk var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinandogan

betaya an itibariyle katıldım ilk incelemelerim sonucu belirtmek isterim ki bu oyun yapımı kolay işler değil. Birazda oyunculara bağlı, oyuncular destek olursa oyun geliştirilir.

Vatanay oyunu önemsiyor ilgileniyor, epey vakit harcamış olmalı, bunun yerine oturup para kazanacak işler yapabilirdi.

Daha sonra Oyuna biraz daha renk katmak için bence; orc ve goblin de seçilebilsin. Bu oyuncular arasında mücadele başlatmak gibi bişey.
    Ya iyi taraftasın ya kötü tarafta...
    burada iyi tarafta olanların sayıca çok olacağını düşünürsek kötülerin tarafında olanlar sayıca güçsüz olucak ama onlara has özellikleri oldumu ozaman denge sağlanır.
    Kötü ve iyi taraf olursa oyunun atmosferi değişir sanırım.

Ben kendimde bir orta dünya üzerine oyun geliştiriyorum ama daha çok streteji üzerine. Ama karadiyar ve vatanay'ı destekliyorum.

Sağ ol Sinan.
    Şu css,js zip olayı hakkında konuşmam lazım seninle
    4 ayı geçmemiştir ilk <?php yazışım.Dolayısıyla yazılımsal problemler çıkabiliyor.
    Projende başarılar.

Eğer planlarında değişiklik olursa seni bu projede görmek isterim.
    Başarılar.

@weatore
    Orda 5 dakika kalıp olarak çıkıyor.
    "Son 5 dakikadır oyunda,öncesinde napıyordu onu bilemem" manasında
    Ama 1 kişi daha gelip değiştir derse değiştiririm istediğiniz şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 8 Aralık 2011; 22:45:01 >

• Zagradan isminde bir karakter açtım ama oyuna giremiyorum, "Girmeyi denediğiniz hesap dondurulmuş veya tüm girişler kapatılmış.
    Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız yöneticilerler iletişime geçiniz." yazısı geliyor. e-mail'ime kayıt olduğuma dair bilgiler geldi bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylan_arabaci

Zagradan isminde bir karakter açtım ama oyuna giremiyorum, "Girmeyi denediğiniz hesap dondurulmuş veya tüm girişler kapatılmış.
    Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız yöneticilerler iletişime geçiniz." yazısı geliyor. e-mail'ime kayıt olduğuma dair bilgiler geldi bile..

Şuan giriş yapabilirsiniz.
  • @Response.Write ben o şekilde düşünmemiştim ama şu anki gibi olması daha iyi sanırım
  • Görev sürelerini beğenmedm Neyse gelişsin biraz öyle oynayalm
  • öncelikle şunu söylemek istiyorum, çok teşekkür ederim.

ben bilgisayarda fazla takılan biri değilimdir, öyle fazla oyun oynamamda.. kaldı ki böyle forumlarda gezinip, üye olupta yorum yapmak hiç yapmayacağım şeylerdir. ama sırf bu oyunu yaptığınız için size teşekkür etmek istedim ve bu forumda üyelik açtım. eminim ki bu oyunu ileri götüremeyeceğinizi düşünenler, oyunu kapatmanızı isteyenler çıkacaktır, onlara kulak asmayın lütfen. bu oyun çok ama çok ileriye gidebilir. elimden gelen her şeyi yapmaya razıyım. oyuna 3 kişiyi başlattım bile şu an oynuyorlar, gereken her yerde yapabildiğim kadar reklamda yapabileceğimden emin olabilirsiniz. tekrar teşekkürler, emeğinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Görev sürelerini beğenmedm Neyse gelişsin biraz öyle oynayalm

Şehir-içi görevlere girdiğinizde görüntü korkutucu farkındayım.
    Ama şehir değiştirdikçe görevlerin bazıları değişmekte.Yeni görevler eklenmekte.
    Görev dağılımında yazdım.Biraz düzensiz ve eksik olabilir.Düzenleyeceğim.
    Teşekkürler.
  • Bende öle düşündüm

Hikaye görevi pusu görevi falan bozuk zatn Şehir içi görev yapalm sadece o zmn,geliştir sende bu sırada 20 dklık görev aldm demin bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 8 Aralık 2011; 22:57:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylan_arabaci

öncelikle şunu söylemek istiyorum, çok teşekkür ederim.

ben bilgisayarda fazla takılan biri değilimdir, öyle fazla oyun oynamamda.. kaldı ki böyle forumlarda gezinip, üye olupta yorum yapmak hiç yapmayacağım şeylerdir. ama sırf bu oyunu yaptığınız için size teşekkür etmek istedim ve bu forumda üyelik açtım. eminim ki bu oyunu ileri götüremeyeceğinizi düşünenler, oyunu kapatmanızı isteyenler çıkacaktır, onlara kulak asmayın lütfen. bu oyun çok ama çok ileriye gidebilir. elimden gelen her şeyi yapmaya razıyım. oyuna 3 kişiyi başlattım bile şu an oynuyorlar, gereken her yerde yapabildiğim kadar reklamda yapabileceğimden emin olabilirsiniz. tekrar teşekkürler, emeğinize sağlık.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
    Zamanında tamamıyla rafa kaldırdığım Karadiyar projesini sizler gibi insanların verdiği güç ile yine şaha kaldırmaya çalışıyorum.
    Belli ki sunucu ilerde yavaşlayacak,bir takım sıkıntılar yaşayacağım,ama emin olun bu oyunu elimden geldiği kadar ayakta tutup geliştireceğim.
    Tekrar ve tekrar teşekkürler.Allah razı olsun.Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write
    Sağ ol Sinan.
    Şu css,js zip olayı hakkında konuşmam lazım seninle
    4 ayı geçmemiştir ilk <?php yazışım.Dolayısıyla yazılımsal problemler çıkabiliyor.

php de sayfa sıkıştırma(gzip fonksiyonu ) var.

Ama asıl belirtmek istediğim
    css ve javascript compresor olayı.
    http://compressor.ebiene.de/

bu sitede mevcut. Kodları sıkıştırıyorsun, kodların yedeğini alıp sıkıştırman daha iyi olcaktır.

Boyutu yüksek php sayfalarını
    <?php ob_start("ob_gzhandler"); ?>
    bunu sayfanın başına koyarak sıkıştırabilirsin.

Ayrıca javascript dosyaları da sayfaya çağırmadan birleştirmek sunucu tarafına giden istek sayısını azaltır.

Bir de bildiğin css sprite var, bir çok resim dosyasını birleştirerek yine istek sayısını azaltabilirsin. Bu gerçekten hız katıyor.
    ie6 ie7 de çalışmıyor onu css hack ile halledebiliriz.

Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yardım etmekten memnuniyet duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinandogan -- 8 Aralık 2011; 22:58:51 >

• Bir de sql cache kullanabilirsin, sunucu sıkıntın varsa, mesela istatistik sayfalarını 2-3 saat de bir cacheleybilirsin.
  • @Sinan
    Şuan anlık hatalarla uğraşıyorum ama mesajını not aldım.
    Büyük ihtimal sabaha karşı bu konulara girişmeye fırsatım olacak.

Aynı şekilde projende desteğe ihtiyacın olursa beni nerde bulacağını biliyorsun.
    Teşekkürler

Üstteki altın odun demirin yanına oyun saatini ekledim.Sunucu yurt dışında olduğu için Türkiye saatine biraz ters düşüyor
    İlerde çözülecek bir problem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 8 Aralık 2011; 23:10:48 >
  • Türkiyede RP yapmayı, küçük hikayeler anlatmayı seven, azımsanmayacak oyuncu kitlesi var. Rp ve diğer kullanımlar için forum sistemi geliştirmeyi düşünüyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Üstteki altın odun demirin yanına oyun saatini ekledim.Sunucu yurt dışında olduğu için Türkiye saatine biraz ters düşüyor
    İlerde çözülecek bir problem.

date_default_timezone_set('Europe/Istanbul');
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mestilte

Türkiyede RP yapmayı, küçük hikayeler anlatmayı seven, azımsanmayacak oyuncu kitlesi var. Rp ve diğer kullanımlar için forum sistemi geliştirmeyi düşünüyor musun ?

Eskiden forumlarımız vardı.
    Şuan ki çok basit bir forum,RP için yetersiz.
    Fakat şuan kullandığım sunucu buna bile zor dayanıyor.
    Üzerine birde forum eklediğimde sitede büyük donmalar yaşanacaktır.

Fakat ilerde herşey istediğimiz giderse buradan sözünü vereyim,RP için forumlar kesinlikle olur.Ki bende o küçük hikayeler yazan ve okuyan kitledenim
  • @Sinan

Hadi kendi acizliğime lafım yok ama sunucu forumlarına yüzlerce insan bundan şikayetçi.Onların hiçbiri bu kodu bilmiyor galiba.
    Tekrar teşekkürler Sinan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 8 Aralık 2011; 23:26:28 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.