Şimdi Ara

KARADUTLU BOZA SEZONU BAŞLADI - karemis.com.tr'de %20 Ekstra İndirim! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
18
Favori
16.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalya Yörex fuarında aldık 1lt çok güzeldi.
    İçinde gerçek meyve var ağzınıza çıtır çıtır geliyor çekirdekleri.
    O zaman keşke 3-5 tane alsaydık demiştik 10tl idi üstelik.
    Şimdi bunu gördüğüme çok mutlu oldum, çok teşekkürler, eşim çok sevinecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün geldikten sonra ideal içim günü kaçıncı gündür ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cevahiroglu C kullanıcısına yanıt
    Ustad hafif mayhos, bi tik eksi ama aromali bir boza olmus. Sadesi 10 numaraydi.

• Alan arkadaşlar hangi siteden alıyorsunuz?
    n11 ve gittigidiyorada ürün girmiş. Bu siteleri mi tercih ediyorsunuz yoksa satıcının kendi sitesini mi
    Arada 2-3 tl fark var sanırım. Güvenlik endişesi var mı satıcının kendi sitesinde
    veya kupon çek ıvır zıvırla daha ucuza alan var mı

Yardım lütfen
  • Sitenizde 100tl alışverişe 20tl indirim uygulanan hediye çeki kampanyası var. Bunu duyurdunuz mu . Bu gayet güzel bir avantaj

Ancak,
    Mail adresime hediye çeki kodu geleceği belirtilmesine rağmen hediye çeki kodu gelmedi.
    Sitenizde canlı mesajlaşma var. Temsilciler çevrimiçi demesine rağmen yazan bir
    Allahın kulu yok.

Kısa belirttiğiniz her iki işlevde aktif şu an çalışmıyor veya çok gecikmeli çalışacak
  • Kampanya bekliyoruz.malum öğrenciklik

• quote:

Orijinalden alıntı: ikbals

Merhaba

Polatlı'da satışımız mevcut efendim. İşletmemize uğrayarak ürünlerimizi temin edebilirsiniz.

İlginiz için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz...

Alıntıları Göster
    Cumartesi günü polatliya gelip dukkaniniza ugrayacagim ins.

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    +1
  • Bir saattir sitenizde canlı destek müslüm le görüşüyoruz yeni üyeye verilen hediye çeki kodu hakkında destek olamadılar.
    Sipariş geçmek işkenceye döndü. Bir müşterinin elinden parasını alıp ürününü sevk etme işlemi bu denli zor olmamalı.

Müslüm Bey dönüş yaptı sorunumu çöztü 100TL lik siparişimi geçti. Karadut özü şişesi kırlmadan gelir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halkçı2013 -- 1 Kasım 2019; 11:12:43 >
  • Guzel bir kampanya bekliyoruz. 2 li alimda sade boza icinde. Vefa boza aliyoruz fatihten ama sizin bozayida denemek isteriz guzel bir kampanya yaparsaniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Hocam karadut reçelinizin meyve oranı nedir? Onun da dahil olacağı bir kampanyanız olur mu?
    Bende merak ediyorum,bide ev yapı mı?
  • SC82029188 sipariş koduyla GittiGidiyor üzerinden sipariş geçtim. Keşke tüm platformlarda fiyatınız sabit olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Deneyelim bakalım.

• m_runo kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Siparişiniz de lütfen dileğiniz çeşidi not kısmında belirtiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

Bozanın içinde gerçek karadut mu var yoksa yapay aroma mı?
    Merhaba

Bozamız tamamen doğal Karadut Meyvesi ile üretilmektedir. Hiçbir katkı v.b. ürünler içermemektedir.

İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Hocam karadut reçelinizin meyve oranı nedir? Onun da dahil olacağı bir kampanyanız olur mu?
    Merhaba

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz, reçel ile ilgili kampanyalarımız ilerleyen zamanlarda olucaktır. Meyve oranımız %60'dır efendim.

İyi Günler Dileriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: postalcioglu

Antalya Yörex fuarında aldık 1lt çok güzeldi.
    İçinde gerçek meyve var ağzınıza çıtır çıtır geliyor çekirdekleri.
    O zaman keşke 3-5 tane alsaydık demiştik 10tl idi üstelik.
    Şimdi bunu gördüğüme çok mutlu oldum, çok teşekkürler, eşim çok sevinecek.
    Merhaba

İlginiz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Antalya Yörex Fuarında göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden ötürü de Tüm Antalya'lılara Teşekkür Ederiz.

Arzu ettiğiniz zaman online sipariş verebilirsiniz. Taze olarak adresinize teslim edilecektir.

İyi Günler Dileriz...

• Çok sayıda alımda (10 vb.) n11’de kampanya olurdu. Yine olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 1 Kasım 2019; 12:18:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyor iyi olmuş haftasonu kargo olayı sıkıntı olmasa bugün geçecektim sipariş

• quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Bozanıza lafım yok ama Türkiyede ilk ve tek olmayabilir :)
    Çünkü Tekirdağ Ergene ilçesinde velimeşe mahallesinde ben 5 yıldır meyveli boza tüketiyorum, öncesi de vardır da ben bilemiyorum. Velimeşe girişinde boza diyarına hoşgeldiniz yazar hatta :)
    hocam velimeşede hangi bozacıyı tavsiye edersiniz? hangi aromasını mutlaka denemeliyim?
  • Yıllardır bu konuyu görür, alsam mı diye düşünüp vazgeçerdim. Bu sefer verdim siparişi :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.