Şimdi Ara

KARADUTLU BOZA SEZONU BAŞLADI - karemis.com.tr'de %20 Ekstra İndirim! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
18
Favori
16.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba hocam dün sipariş vermiştim. Ilk defa boza tadacagiz. Gelir gelmez içime hazır durumda mi olur. En ideal tada ulaşmak için beklememiz gerekir mi?

Ekleme : Cevap vermişsiniz zaten . Gelince tadip birkaç gün bekletip yine tatmak daha mantıklı. Damak tadımiza uyup uymadığı belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_77 -- 1 Kasım 2019; 23:1:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikbals

Merhaba

Velimeşe Bozacısı Önder'i tavsiye edebiliriz, Mehmet Bey size hangi aromalıyı denemeniz gerektiği konusunda bilgi verecektir.

İyi Akşamlar Dileriz...
    Konunuzun altında böyle bir soru sormam yanlış oldu fakat sizin bu şekilde cevap vermeniz takdire şayan, teşekkür ederim. Sizden de en kısa sürede sipariş geçeceğim.

• Şimdi sipariş geçtim:

822MX6581W

Merakla bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara merkezde tatma olanağımız olan bir yer var mı? Hanımı ikna edemedim sen içemezsin, sevmezsin heder olur vs. diyor :)

• SC82068283 gittigidiyor sipariş numaram 2 şişeyi de karadut gönderir misiniz ?
  • 785TO1364K nolu siparişimi ikisi de karadutlu olacak şekilde gönderebilir misiniz? Siteden sipariş notu ekleyemedim.
  • Selam ben de karışıktan 2 tane aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

Hocam PTT ile gönderme şansınız var mı?
    Merhaba

PTT kargo geç teslimat yaptığı için çok tercih etmiyoruz. Ama bölgenizde iyi olduğunu düşünüyorsanız PTT Kargo ile de gönderim yapabiliriz.

İyi Akşamlar Dileriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

mobil bölgedeyiz kargo 3 4 gün şubede bekliyor.bozulur mu böyle alınca acaaba? bir de hangi kargo ile gönderiyorsunuz denemek isteriz
    Merhaba

Yurtiçi kargo ile gönderim yapmaktayız. Sizden ricamız bölgenizde dağıtım gününü bize belirtmeniz, bizde size o dağıtım gününe göre gönderim yapalım efendim. Böylece sorunsuz şekilde tarafınıza ulaşmış olur.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Merhaba hocam dün sipariş vermiştim. Ilk defa boza tadacagiz. Gelir gelmez içime hazır durumda mi olur. En ideal tada ulaşmak için beklememiz gerekir mi?

Ekleme : Cevap vermişsiniz zaten . Gelince tadip birkaç gün bekletip yine tatmak daha mantıklı. Damak tadımiza uyup uymadığı belli olur.
    Merhaba

Siparişlerimizin büyük kısmını Pazartesi günü taze olarak göndereceğiz. Ürünümüz içime hazırdır. Tarçın ilave ederek tüketebilirsiniz. Buzdolabında bekletmenizi rica ediyoruz, kapağını açık bırakabilirsiniz. Eğer mayhoşluğunu arttırmak isterseniz lütfen oda sıcaklığında kapağını hafif açık şekilde bırakınız.

Ürünümüzün damak tadınıza uyması ve afiyetle tüketmeniz dileğiyle.

İyi Akşamlar Dileriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Konunuzun altında böyle bir soru sormam yanlış oldu fakat sizin bu şekilde cevap vermeniz takdire şayan, teşekkür ederim. Sizden de en kısa sürede sipariş geçeceğim.

Alıntıları Göster
    Merhaba

Öncelikle yapmış olduğunuz güzel yorum için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğumuz gibi bütün boza üreticileri kendine özel içerikleri ile farklı lezzetler sunmaktadır. Her firmanın kendine özel müşterileri mevcuttur. Umarız ürünlerimiz damak tadınıza uyar ve afiyetle tüketirsiniz.

İlginiz için tekrar teşekkür ederiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Ankara merkezde tatma olanağımız olan bir yer var mı? Hanımı ikna edemedim sen içemezsin, sevmezsin heder olur vs. diyor :)
    Merhaba

Polatlı ilçesinde bulunmaktayız. Arzu ettiğiniz zaman veya yolunuz geçtiği her zaman işletmemize uğrayarak tadım yapabilirsiniz efendim...

İlginiz için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz...
  • hocam kapağını açmadan buzdolabında kaç gün durur?

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

hocam kapağını açmadan buzdolabında kaç gün durur?
    Merhaba

Ürünümüz size ulaştığında kapağını hafif şekilde açıp buzdolabında 1 hafta-10 gün bekletebilirsiniz efendim. Oda sıcaklığında bekletmeniz durumunda ise fermente süreci hızlanacağından, daha hızlı şekilde tüketmelisiniz.

İyi Akşamlar Dileriz...
  • sizin siteden verilen 25tl lik siparişte 2side karadutlu gelsin diye ne yapmamız lazım.seçenek yok normalde.
  • ikbals kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Reçelde de mümkünse bir kampanya yapsanız da beraber alsak

• Merhaba, ben de biraz önce sitenizden karadutözü aldım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Kampanyalar için de takipteyim. İyi çalışmalar dilerim.

• Aradığınız siteyi bulamıyoruz.
    www.karemis.com.tr sunucusuna bağlanamadık.

Adres doğruysa deneyebileceğiniz üç şey daha var:

Daha sonra yeniden deneyin.
    Ağ bağlantınızı kontrol edin.
    Güvenlik duvarı kullanıyorsanız Firefox tarayıcısının Web’e erişme izni olduğunu kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

sizin siteden verilen 25tl lik siparişte 2side karadutlu gelsin diye ne yapmamız lazım.seçenek yok normalde.
    Merhaba lütfen siparişi tamamlama kısmındaki bulunan not alanına ikisinide Karadutlu olacağını belirtiniz
    İyi günler dileriz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.