Şimdi Ara

Karahan Online(Geniş Rehber) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
56.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.karahanforum.net sitesi bana ait..illegal paylaşımlar yasaktır daha yeniyiz. moderatör alımları vardır. yakında tüm illegal paylaşım yapan siteler kapandığında 2 site açık kalacak. bi biz bir de resmi forum sitesi. izin alınarak açınmıştır.

illegal paylşaım = bot,hack, speed vs. üye olursanız çok sevinirim

---

daha yeni temasını kendim isteyerek yaptığım için uzun sürüyo biraz sıkılıyorumda :D bide renkler falan uysun güzel olsun diye ondan aldanmayın ileride çok güzel olacak

----

oyunu bilen oyuncular, size her türlü destek verecektir. teşekkürler bekleriz

• güzel forum tebrik ederim ama forumun font rengi oyun ile yada resmi forum ile orantılı olsaydı sanırım faha güzel olurdu:)
  • bi türlü uzman olamadım ya hep lagta dolayı 5er exp kaybediyodum şimdi baya yaklaştım 83 exp :)
    2 tne x5 exp kullanınca tamamdr bide karakol savaşı yaparım :)
  • an itibariyle u1 oldum birde kendime aile kurdum hayata yepyeni bir başlangıç gbi oldu :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

S.a Hepinizi Daha Öncedende Dediğim Gibi Ulubatlı AzgınPars Kawimimize Beklerim.

Name : Draw

Level : u4 u5 yakındır :D

Server : Ulubatlı

Aile : AltınOrdu

2. Kawim Lideri.

http://img26.imageshack.us/i/s00032.jpg/ Buda Screan Shot

Karahan Online(Geniş Rehber)

Bende başlıyorum oyuna şu an patchlerini yapıyor üyeliğimi falan aldım sizin servera gelip sizin kavimi seçeceğim kasılmamda yardımcı olurmusun? Yıllardır mmorpg oynarım deniyelim bakalım Karahanı

Bu arada bende azgın pars kavimini seçicem statları nasıl dağıtmamı önerirsin ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 15 Ağustos 2009; 17:36:41 >

• ulubatlı azgınpars gelcek herkese yardımımızı eksik etmeyiz boss saatlerini söleriz örnek olarak 1 gün sirf boss kesen birisi 100m civarinda bi gelir elde eder.

AltınOrdu ailesine alamayız uzman olmadan bunu söleyim friende eklediğimiz herkesi bizden sayar eksiksik yardımlarımızı yaparız.

stat dağılımı şöyledir

3güç 2 zindelik verin u1 e kadar u1 olunca 30 point geliyo uzman olunca 20 zindelik 10 güç verin yani her u1 u2 u3 arasi u33 e kadar 20 zindelik 10 güç verin öle devam edin.

kolay gelsin :D
  • peki 10 level oldum bile benim şu an güç ile zindelik 2/1 oranında yani 28 zindelik 14 güç arada da ustalığa verdim ustalık da 7 bundan sonra 3 zindelik 2 güç gidicem
  • skillerimi nasıl sıfırlayabilirim beyler. ne kadar skill varsa açtık (oyuna yeni başladım) :D alan skilli güçlü değil :D onu halletmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

skillerimi nasıl sıfırlayabilirim beyler. ne kadar skill varsa açtık (oyuna yeni başladım) :D alan skilli güçlü değil :D onu halletmem lazım.

İndirgeme vecizesi ile sadece bir skilli sıfırlayabilirsin.
    Yenilenme vecizesi ile de bütün skilleri sıfırlayabilirsin. Herhalde senin ihtiyaçın olan yenilenme vecizesi
  • off abicim ya bende oyunu bırakacam çok saçma ya hile yok pc de var gibi görüyo oyuna giremiyom off off
  • beyler bu u1 ne zaman oluyor.

ben kanunide oynuyorum fakat tek başına oynamakdan sıkıldım. parti yaparmıyız ulubatlıya geçsem?
  • bu bronz madolyanlardan 23 tane birikti bende karakol savaşlarından ne işe yarar bunlar npc ye satayımmı yoksa farklı bir işlevi falan var mı
  • 99 adet olduğu zaman npc den dönüştürebilirsin, sürpriz bir item vercektir.
  • yapma yav 59 ken bıraktım npc ye 2m param oldu bu arada ben pars kavimindeyim de silah olarak palayı seçtim ama herkes mızrak kullanıyor mızrak mı kullanmalıyım aralarındaki farklar nelerdir ??? 34 lwl oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 18 Ağustos 2009; 12:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna17

99 adet olduğu zaman npc den dönüştürebilirsin, sürpriz bir item vercektir.

Hangi npcye verilecek acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallen_king

quote:

Orijinalden alıntı: smyrna17

99 adet olduğu zaman npc den dönüştürebilirsin, sürpriz bir item vercektir.

Hangi npcye verilecek acaba ?

bizde muhafız ulan
  • Konu canlanmaya başlamış..
    Bu arada barbaros yılan kavminin lideriyim hazine bugda para dağıtamıyorum.. Bilginzde
  • hmm bende ulubatlıda pars kavimindeyim 55 lwl oldum kasılıyoruz işte 5. günüm falan
  • hell u kaçsın bi ss koyarmısın krdşm?
  • 65 lwl oldum itemler alacakaranlık ince bıçak diğer ekipmanlarda demir set al beni klana hadi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.