Şimdi Ara

Karahan Online(Geniş Rehber) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
56.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce statları sıfırladım. Yeni stat düzenim 3 güç - 2 zindelik her sonu 5 olan levelde +5 ruh, her sonu 0 olan levellde +5 ustalık veriyorum. Buda şuanki resmi ;

Karahan Online(Geniş Rehber)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 3 Ağustos 2009; 8:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Az önce statları sıfırladım. Yeni stat düzenim 3 güç - 2 zindelik her sonu 5 olan levelde +5 ruh, her sonu 0 olan levellde +5 ustalık veriyorum. Buda şuanki resmi ;

senin tercihin ama benim şuanki aklım olsa ruh ve ustalığa vermezdim onun yerine güç ve zindelik daha iyi oluyor ve kendinizi öle şartlandırmayın yok 3 zin. 2 güç gerek yok bence onun yerine ilk başlarda güçe bol bol vermek ondan sonra ise zindeliğe abanmak şimdi diyeceksiniz ki nie böle ilk başlarda seri kesmek için güçe verin sonra ilerde adamlar 10k vuruyo bu ne demek oluyo 10k canın yoksa tek yemiş ol benim can 10k ama hala yetersiz tabiki bu benim görüşüm... ve boss keserkende çok işe yarıyo genede kendi seçiminiz ben bişi diyemem...
    tabi güç çok olursa herkese tek atarsınız ama sizde tek yersiniz...

• cevap için teşekkürler ciddi olarak başlamayı düşüneceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtime41

cevap için teşekkürler ciddi olarak başlamayı düşüneceğim

hayırlı olsun kanuniye bekleriz tabiki düşman diil dost (ejder)
  • quote:

Orijinalden alıntı: welet2626

quote:

Orijinalden alıntı: Showtime41

cevap için teşekkürler ciddi olarak başlamayı düşüneceğim

hayırlı olsun kanuniye bekleriz tabiki düşman diil dost (ejder)

Ben kanunide azgın parsım.
    Sana dünkü vaziyeti anlatayim gece girdim.
    3 kişiydik sadece.E.jderler 40 vardı yılanlarda okadar.Ortayı E-jderler aldı.Hee sayinizin çok olmasinin iyi yani var çok adam öldürüyorum.Ama bi okadarda ölüyorum Allahtan cp gitmiyor
    lv 112 hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 3 Ağustos 2009; 10:57:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Az önce statları sıfırladım. Yeni stat düzenim 3 güç - 2 zindelik her sonu 5 olan levelde +5 ruh, her sonu 0 olan levellde +5 ustalık veriyorum. Buda şuanki resmi ;

senin tercihin ama benim şuanki aklım olsa ruh ve ustalığa vermezdim onun yerine güç ve zindelik daha iyi oluyor ve kendinizi öle şartlandırmayın yok 3 zin. 2 güç gerek yok bence onun yerine ilk başlarda güçe bol bol vermek ondan sonra ise zindeliğe abanmak şimdi diyeceksiniz ki nie böle ilk başlarda seri kesmek için güçe verin sonra ilerde adamlar 10k vuruyo bu ne demek oluyo 10k canın yoksa tek yemiş ol benim can 10k ama hala yetersiz tabiki bu benim görüşüm... ve boss keserkende çok işe yarıyo genede kendi seçiminiz ben bişi diyemem...
    tabi güç çok olursa herkese tek atarsınız ama sizde tek yersiniz...

Öneri için teşekkürler. Ancak ustalık defansı arttırıyor ve zindelik kadar olmasa canıda arttırıyor. Aynı şey Ruh içinde geçerli. Hem Ruh barını arttırıyor, hem güç kadar olmasada vuruş hasarını etkiliyor. Ustalık bir nebze haydi geç diyebilirim ama Ruh benim için önemli. Çünkü alan skilli falan kullanıyorum. Her skill de pot basmak bana zor gelir.

• @FearFroMe

Yok Hocam.Silahın %'sini düşürse gine iyi.Kırdı.Ama en az 4-5 tane taş basmıştım o gün...

@welet2626

Evet krala haftada bir filan çıkıyorum.200 000 puanı geçince eşya veriyor.Sanırım online olma süresiyle alakalı bişey.Daha 1 kere çıktım ve plat %15 eritme verdi.Onuda sattım zaten
  • welet u1 oldum para yapmam lazim 40m param var bunu nasil 150m falan yaparım ya para kasmam lazim
  • u1 itemlerin tamsa gece bosslarına çık benim taktiğim budur param bittimi alırım bi u2 u5 {2tane al] item boss keserim gece sabaha kadar her ertimeden 20şertane toplarım sonra bi silahimi %60 yaparim sonrada diğerini %60 yaparım yatarım uyurum kalkınca direk birine basarım %72 e kdr geçerse geçer gezmezse diğerine basarım biri %72 diğer %60 duruyosa diğerine gene basarım oda geçerse %90 a kadar yolu var 120 150 200m den koyarım akşama kadar satılır miss gibi harcarım şuan u5 olucam ve boss kesiyorum yarına bi 100m kassam u5 seti tmmlarım diğer günde kasar u5 silahi tmmlarım olur biter:D

PAra kasmanın bu gibi yöntemleri vardir ama %72 i %90 ı illa deneyin demiyorum %60 olarakda satabilirsiniz. kolay gelsin

Ulubatlı Azgın Pars Yeni Kral Doğuyor nik Draw level kasarsam kralımda kasmadan kendi levelimdeki herkezi kesiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

u1 itemlerin tamsa gece bosslarına çık benim taktiğim budur param bittimi alırım bi u2 u5 {2tane al] item boss keserim gece sabaha kadar her ertimeden 20şertane toplarım sonra bi silahimi %60 yaparim sonrada diğerini %60 yaparım yatarım uyurum kalkınca direk birine basarım %72 e kdr geçerse geçer gezmezse diğerine basarım biri %72 diğer %60 duruyosa diğerine gene basarım oda geçerse %90 a kadar yolu var 120 150 200m den koyarım akşama kadar satılır miss gibi harcarım şuan u5 olucam ve boss kesiyorum yarına bi 100m kassam u5 seti tmmlarım diğer günde kasar u5 silahi tmmlarım olur biter:D

PAra kasmanın bu gibi yöntemleri vardir ama %72 i %90 ı illa deneyin demiyorum %60 olarakda satabilirsiniz. kolay gelsin

Ulubatlı Azgın Pars Yeni Kral Doğuyor nik Draw level kasarsam kralımda kasmadan kendi levelimdeki herkezi kesiyorum :D

güzel taktik ama bence daha kolay yolu var eritme kasmak onun içinde 3 saatte 1 boss kes hem bütün gecen heba olmaz hemde riskli değil günde 30 boss kessen 30 altından 60m 30 demirden 30m gelir taş kömür derken alsana günlük 100m buda benim taktik...

ayrıca itemi %72 yapmaktansa bir tane plat alıp 75 yapmak daha mantıklı bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 4 Ağustos 2009; 8:07:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

u1 itemlerin tamsa gece bosslarına çık benim taktiğim budur param bittimi alırım bi u2 u5 {2tane al] item boss keserim gece sabaha kadar her ertimeden 20şertane toplarım sonra bi silahimi %60 yaparim sonrada diğerini %60 yaparım yatarım uyurum kalkınca direk birine basarım %72 e kdr geçerse geçer gezmezse diğerine basarım biri %72 diğer %60 duruyosa diğerine gene basarım oda geçerse %90 a kadar yolu var 120 150 200m den koyarım akşama kadar satılır miss gibi harcarım şuan u5 olucam ve boss kesiyorum yarına bi 100m kassam u5 seti tmmlarım diğer günde kasar u5 silahi tmmlarım olur biter:D

güzel taktik ama bence daha kolay yolu var eritme kasmak onun içinde 3 saatte 1 boss kes hem bütün gecen heba olmaz hemde riskli değil günde 30 boss kessen 30 altından 60m 30 demirden 30m gelir taş kömür derken alsana günlük 100m buda benim taktik...

ayrıca itemi %72 yapmaktansa bir tane plat alıp 75 yapmak daha mantıklı bence..

u1 de kızıl ilah drop verir mi başka hangi bossu keseyim ?
    u1 itemimde yok

• arkadaslar ustalık çıraklık olayını bilen var mı ? ?
    Uzman olan arkadasların çıkarlığına girebilirim
  • oyunda 'H' harfine bastığında oyun hakkında ne warsa anlatıyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna17

oyunda 'H' harfine bastığında oyun hakkında ne warsa anlatıyor:)

ewt herkesin enaz 1 kere okuması gerekir bildiğimizi sandığımız bazışeylerde ayrıntılar bile var çok doğru 1 noktaya değinmişsin
  • u1de veya u33 fark etmez hersekilde boss drop yapılıo bu arada bende u4 olcam az kaldı. ustalık cıraklıkta giren cırakta ustada lvl atladıkca point kasar bu point sarayda kullandgımız point varya cesaret puanına cevirdigimiz o iste. birde kızıl ilah dans eden anka gokgurlemesi vs. bossslar lvl fark etmeksizin item dropu yapılan bosslar. hadi iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rconaragorn

u1de veya u33 fark etmez hersekilde boss drop yapılıo bu arada bende u4 olcam az kaldı. ustalık cıraklıkta giren cırakta ustada lvl atladıkca point kasar bu point sarayda kullandgımız point varya cesaret puanına cevirdigimiz o iste. birde kızıl ilah dans eden anka gokgurlemesi vs. bossslar lvl fark etmeksizin item dropu yapılan bosslar. hadi iyi oyunlar.

İlahların arasına girebiliyorum şuan u1 iken 80m parada yaptım ama hala bunu katlamak istiyorum.Ankayı falan kesebilir miyim bu levelda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orijinalden alıntı: rconaragorn

u1de veya u33 fark etmez hersekilde boss drop yapılıo bu arada bende u4 olcam az kaldı. ustalık cıraklıkta giren cırakta ustada lvl atladıkca point kasar bu point sarayda kullandgımız point varya cesaret puanına cevirdigimiz o iste. birde kızıl ilah dans eden anka gokgurlemesi vs. bossslar lvl fark etmeksizin item dropu yapılan bosslar. hadi iyi oyunlar.

İlahların arasına girebiliyorum şuan u1 iken 80m parada yaptım ama hala bunu katlamak istiyorum.Ankayı falan kesebilir miyim bu levelda ?

ben öncedende demiştim canın azsa bossları kesemezsin anka kritikle yanlış hatırlamıyorsam 9k vuruyo eğer dayanırsan kesersin...

• benimde lwl 112 oldu..
    fakat statları yanlış vermenin eziyetini çekiyorum
    can 7k
    ustalığa keşke 120 vermeseydim full can bassaydım anka ilah felan kesebilirdim
  • Merhaba.. Ben barbarosdan AirBoNe.. Bu ay kral adayıyım 230 oy ile öndeyim.. Allahın izni ile bu ay kralım.. Oylarınız için teşekkürler

• Bol şanslar kavim lideri seçiminde:)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.