Şimdi Ara

Karahan Online(Geniş Rehber) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
56.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw sitede konunun açıldığını yeni farkettim herşeyi okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla oyun hakkında yardıma ihtiyacı olan fazlasıyla var ben kanuni serverında u1 im %60 u2 olucam inş.. yapabileceğim bişi olursa bana ulaşırsınız oyun hakkında bayabi bilgim var hatta bilmediğim bişi yok bile denile bilir.. bunun için ben buraya bakmayı unutabilirim heç olmadı kanuni serverından ulaşın neredeyse full online oluyorum

nick : 26 (nicke bak )

kavim : ejder

aile : EsesLeeLer (2 kişiyiz arkla beraber takılıyoz gelirseniz ayar çekerim )

her zmn yardım etmeye gayret gösteririm ben dh dan diin hmn yardım ederim arkadaşlar...

buda benim ayak üstü bir fotom pete dikkat u1 pet ve kanunide ilk bana düştü halada başkasında göremedim

[img=http://img193.imageshack.us/img193/7756/s00002u.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 2 Ağustos 2009; 5:52:29 >

• @bornavilivarol hocam haklısın. Bende 38. veya 39. levelde tüm statları sildirmeyi düşünüyorum. Yenileme Vecizesi'de elimde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: welet2626

Yaw sitede konunun açıldığını yeni farkettim herşeyi okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla oyun hakkında yardıma ihtiyacı olan fazlasıyla var ben kanuni serverında u1 im %60 u2 olucam inş.. yapabileceğim bişi olursa bana ulaşırsınız oyun hakkında bayabi bilgim var hatta bilmediğim bişi yok bile denile bilir.. bunun için ben buraya bakmayı unutabilirim heç olmadı kanuni serverından ulaşın neredeyse full online oluyorum

her zmn yardım etmeye gayret gösteririm ben dh dan diin hmn yardım ederim arkadaşlar...

buda benim ayak üstü bir fotom pete dikkat u1 pet ve kanunide ilk bana düştü halada başkasında göremedim

Hocam statlarının resmini alıp ekleyebilir misin? 10k enerji iyi basmışsın.

• arkadaslar pars kavmındeyım mızrak kullanıyorum
    statları nasıl vermelıyım
  • quote:

Yaw sitede konunun açıldığını yeni farkettim herşeyi okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla oyun hakkında yardıma ihtiyacı olan fazlasıyla var ben kanuni serverında u1 im %60 u2 olucam inş.. yapabileceğim bişi olursa bana ulaşırsınız oyun hakkında bayabi bilgim var hatta bilmediğim bişi yok bile denile bilir.. bunun için ben buraya bakmayı unutabilirim heç olmadı kanuni serverından ulaşın neredeyse full online oluyorum

vay sen 26 mısın habire görüyorum pazarda seni ben WaNDyTR oyunda seni rahatsız edecem artık 75lvlım ejder.

• 75 level söğüt bıçağı kırdı.%76 ydı alt tarafı %3 eritme basıcaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrMAST3R -- 2 Ağustos 2009; 16:16:23 >
  • Level dergisinin bu sayısında gelen 5 ytl hanparadan merak etmiştim bu oyunu fakat çok eğlenceli gelmedi ne yazikki bir metin 2 veya sro dan farksız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

arkadaslar pars kavmındeyım mızrak kullanıyorum
    statları nasıl vermelıyım

3 güç 2 zindelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrMAST3R

75 level söğüt bıçağı kırdı.%76 ydı alt tarafı %3 eritme basıcaktım.

Eritme taşla ne bastiysam yandi taş kullanmayin bence hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: wandy

quote:

vay sen 26 mısın habire görüyorum pazarda seni ben WaNDyTR oyunda seni rahatsız edecem artık 75lvlım ejder.

Allah yandın desene
    tabiki yardım ederim elimden geldiğince yeni pc gelcek yarın o gelsin full online döneme geççem

• quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

size bi öneride bulunayım eğer item basacaksanız %60 dan sonra kırılma ihtimali var bunun için bence %60 a basın sonra plat basın (plat = platin eritme %15) platla %75 olur daha basacam diosanız %90 basmak çok zor onun için kaplumbağa kabuğu almanızı tavsiye ederim [8D

• quote:

quote:

quote:

size bi öneride bulunayım eğer item basacaksanız %60 dan sonra kırılma ihtimali var bunun için bence %60 a basın sonra plat basın (plat = platin eritme %15) platla %75 olur daha basacam diosanız %90 basmak çok zor onun için kaplumbağa kabuğu almanızı tavsiye ederim [8D

Plat. nerden düşüyor 112 levelim birkere düşüremedim ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Plat. nerden düşüyor 112 levelim birkere düşüremedim ?

plat nerden düşüyo bilmiyom ama ben 3 yerden buluyorum

1. si kolay yol para ver plat al pazardan

2. si hiç gideri olmayan diğerindende basit biyol ama düşmeyede bilir nasıl diyeceksin herkavimde skillerin alındığı 3 adamın arkasındaki elemandan saray diye bi yer var oraya gidip orda hakan var ona zamana tıklıyorsun ve zamanını erdem puana çeviriyo erdem puanlada 2 şey yapılır 1. si item almak 2. si ise cp almak item almak daha mantıklı burdan sana eritme yada talih kağıdı gibi şeyler veriyo...

3.sü ise 4 tane taşı alıyoruz ve demirciye gidiyoruz demircide bize herhangi bir eritme veriyo bu platta olabilir taşta olabilir

bu 3 yoldan plat elde ediyorum 4. bi yol varsa bilen söylesin öğrenelim..

• cok saol 2 ve 3 ü sevdim
  • Hocam dediginizi yaptim bi altin düstü erdam puanindan bide bol bol talih düştü
    İyi paraya sattim markete sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtime41

Level dergisinin bu sayısında gelen 5 ytl hanparadan merak etmiştim bu oyunu fakat çok eğlenceli gelmedi ne yazikki bir metin 2 veya sro dan farksız...

kullanmıyosan han parasının kodunu bana verebilrsin pmden
  • quote:

Hocam dediginizi yaptim bi altin düstü erdam puanindan bide bol bol talih düştü
    İyi paraya sattim markete sağolun

h.o arada bi uğra eşya alırsın öle... ama en iyi düşcek şey plattır herhalde bana göre
  • Bu oyunda pre ve free oynayanlar arasında çok fark varmı beyler... Ona göre düşünücemde..
  • quote:

Bu oyunda pre ve free oynayanlar arasında çok fark varmı beyler... Ona göre düşünücemde..

yaw pre yok şöle bişi var bazı lazım olacak şeyler (lüks item yapak için yada stat sıfırlamak için) han para karşılığında alınıyor han paralarda tl karşılığı alınıyor sadece bu kadar.. o kadar fark olmuyo anca bir itemi %90 a basrken yakmadan geçirmek için (ko oynuyosan trina gibi) kullanırsın böle şeyler için tl geçer oyunda...
    hee tabi birde exp için potlar var %100 exp gibi ama okadar gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 3 Ağustos 2009; 1:12:05 >
  • quote:

quote:

Bu oyunda pre ve free oynayanlar arasında çok fark varmı beyler... Ona göre düşünücemde..

yaw pre yok şöle bişi var bazı lazım olacak şeyler (lüks item yapak için yada stat sıfırlamak için) han para karşılığında alınıyor han paralarda tl karşılığı alınıyor sadece bu kadar.. o kadar fark olmuyo anca bir itemi %90 a basrken yakmadan geçirmek için (ko oynuyosan trina gibi) kullanırsın böle şeyler için tl geçer oyunda...
    hee tabi birde exp için potlar var %100 exp gibi ama okadar gerek yok...

onlarıda istesen oyun parasıyla alabiliyosun adamlar pazarda satıyor genelde

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.