Şimdi Ara

Karahan Online(Geniş Rehber) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
56.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • palacıda buff skili hangisi oluyor arkadaslar. Felç etme skilide savaşlarda işe yarıyor
  • piri reis parsta arı pet arıyorum uygun fiyata satabilecekler pmden anlaşalım..

bende kelebek varda memnun değilim boşuna yem veriyorum uçup yiyip içip yatmaktan başka bişe yapmıyo

lütfen DH kardeşliğini göz önünde bulundurup fiyat verelim..:) biraz önce 10m den adam satıyordu 0.116 kasmış olduğundan almadım..
  • ben kanunide demin 0,5xx lik pet aldım(kelebek) 6m.

önüne gelen satıyo musun diyo

bayağı yüksek bi fiyata satacam.

en iyi para kasma yöntemi sanırım pet alıp satma adamın biri var habire 7-8mden pet alıp 12-15 arası satıyor bende öyle yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 31 Temmuz 2009; 4:57:30 >
  • Oyun %100 dolunca hata raporu vermeye başladı..Bunu çözümü varmı
  • bir anlık lagta kalmış olabilirsiniz, yada ekran kartınızın güncel sürümününde yüklü olduğundan emin olunuz atma sorunlarının büyük bir kısmı bundan kaynaklanıyor.
  • Sitesinde açıklama var.Hatayı yaşayan çok galiba yarın patch gelip düzelticez feln yazmışlar
  • Ticket attım yürek iksiriyle ilgili inş yardım ederler..
  • Karakterimden bi ss:

Karahan Online(Geniş Rehber)

Alan skili su an 8 orada öyle gözükmüş.

Ya beyler aile ne işe yarıyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrMAST3R -- 31 Temmuz 2009; 16:25:19 >
  • yokmu pet satan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrMAST3R

Karakterimden bi ss:

Stat dizilimi olarak ne yaptın? Birde ruh düşük değil mi? Ben alan skilli ile kastığım için daha seri kasıyorum öyle ruh düşkü geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Karakterimden bi ss:

Stat dizilimi olarak ne yaptın? Birde ruh düşük değil mi? Ben alan skilli ile kastığım için daha seri kasıyorum öyle ruh düşkü geldi.

Evet.Ruh baya düşük.65 levelden sonra gitmeyi planlıyorum.Su an levellerimde ve savaslarda potlu herkezi yeniyorum potsuz...Ben sadece boss keserek level kasıyorum:)

• quote:

quote:

quote:

Karakterimden bi ss:

Evet.Ruh baya düşük.65 levelden sonra gitmeyi planlıyorum.Su an levellerimde ve savaslarda potlu herkezi yeniyorum potsuz...Ben sadece boss keserek level kasıyorum:)

Hım... Ne diyelim kolay gelsin. Bende birazdan tekrar girip kasmaya başlayacağım. Ama stat olarak kafama göre gideceğim. Kendi stratejime göre neyim eksikse ona.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Karakterimden bi ss:

Hım... Ne diyelim kolay gelsin. Bende birazdan tekrar girip kasmaya başlayacağım. Ama stat olarak kafama göre gideceğim. Kendi stratejime göre neyim eksikse ona.

Mutlaka.Herkes kendi stratejisini belirlemeli

• Şu indirgeme vecizesi(nadir) çıktı ne işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 31 Temmuz 2009; 17:30:44 >
  • quote:

Şu indirgeme vecizesi(nadir) çıktı ne işe yarıyor

Herhangi seçtiğin bir skilini siliyor ve harcadığın kadar beceri puanını geri veriyor.

Kullanmak için sağ tıklayıp silmek istediğiniz skilli seçip sil'e basmanız yeterli.

Sakın yenileme vecizesiyle karıştırmayınız yenileme vecizesi bütün skillerinizi siler ve bütün beceri puanlarınızı geri verir.

İyi Forumlar.
  • bugün hem arı pet hemde çürümüş baykuş aldım :)

arı 10m

baykuş 9m

bilmiyorum kazıkmı yedim hepsi 0.5xx kasılmış :)
    ama sanırım iyi fiyata aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Şu indirgeme vecizesi(nadir) çıktı ne işe yarıyor

Herhangi seçtiğin bir skilini siliyor ve harcadığın kadar beceri puanını geri veriyor.

Kullanmak için sağ tıklayıp silmek istediğiniz skilli seçip sil'e basmanız yeterli.

Sakın yenileme vecizesiyle karıştırmayınız yenileme vecizesi bütün skillerinizi siler ve bütün beceri puanlarınızı geri verir.

İyi Forumlar.

Teşekkürler.

• Attıgım ticketa cevap geldi id nizi verin sorununuzla ilgilenicez dediler çocuk gibi sevindim valla bakalım nolcakKnight'dan alısık değilim ticket lara cevap gelmesine
  • Altı dakika sonra savaş varmış. Kilit Nokta imiş ismi.. Acabao savaşa nasıl katılabilirim? Birde level sınırı kaç? Şuanda baya iyi şeyler düşürdüm galiba.

Ekleme : Biraz araştırma ile 90+ leveller için olduğunu öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 31 Temmuz 2009; 19:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRR0W

Attıgım ticketa cevap geldi id nizi verin sorununuzla ilgilenicez dediler çocuk gibi sevindim valla bakalım nolcakKnight'dan alısık değilim ticket lara cevap gelmesine

atılan ticketlar şu ana kadar en geç 1 gün içerisinde cevaplanıyor:)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.