Şimdi Ara

Karahan Online(Geniş Rehber) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
56.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoğu silah birleştirmeli özellikle u1 üzeri oyuncular için, 1m çok fazla bir para değil bi savaşa gir çık yeter.
  • Arkadaslar 2 gundur ındirmeyi deniyorum bi turlu olmadı parca parca indirebileceğim bir site war mı?
  • ben yeni başladım oyuna ve tek başıma kasyorum... skilleri açtım fakat 7 lwl olmama rağmen rahipleri öldüremiyorum... nasıl yapacaz
  • yeni skilleri nasıl alacaz birisi mob falan demişti anlamadım ?
  • peki arkadaşım saolasın bilgi için

bişey daha sorcaktım şimdi elimde 101 lwl hianmo (tek) zırh var sence bunumu geliştirmeliyim yoksa biraz daha bekleyip eritmeleri gelecek nadir zırhamı harcamalıyım..
  • Nadir silahlara eritme bas, 101 lvl çok az boşuna ahrcama bnce eritmeleri,

Yeni skilleri soran arkadaş 10 lvlde skilleriniz açılır her lvl atladıkça aldığınız beceri puanları ile npc lerden bu skilleri açtırabilirsiniz.Diğer skiller moblarda düşecektir.
  • bence statlarda ruhada verilmeli. PvP lerin çoğu potsuz yapılıyor, iki skill vurduğun zaman ruhun bitiyor ve skillsiz vurmaya başlıyorsun ve kesemiyorsun. Ben; 3 güç 1 zindelik 1 ruh şeklinde veriyorum elinde levelinde ve basılmış bir silah varsa dengeli bir han oluyor.
  • Oyun yok sanırım.Bağlantı koptu diyo beyler sizdede aynı sorun varmı?
  • Pff hepinize ilk basta sacma gelir ben 103 lvim hic yorulmadan kastım hala yaratıklar 0.0200 exp veriyor :D
  • Arkadaşlar hafif kılıcım ejder kavmi Kanuni sunucusunda. 3 zindelik 2 güç gittim hep. Ana ruh düşük kaldı. Sizce nasıl gideyim? Birde maymun kesesi mi ne çıktı 200k para verdi
  • ben çok sevdim 52 oldum şu alan skillini geliştirmeyi yeni akıl ettim artık jet gibi kasılıyorum mağarada
  • mrmaster bendede o sorun var :( launcherı açıyorum download başarısız diyor
  • Sonunda oyunu indirdim bu sabahta oyuna basladım su an 40 lvl ım Server : Kanuni Nick : HaslaK
    bu arada azametli yılanın bıçak sıkıllerini bilen warmı?
  • Üff tüm sunucular dolu

Ekleme : Arkadaşlar sizce hafif kılıç mı, ağır kılıç mı yoksa güç topu mu olayım karar veremedim. Ama stat konusunda kesinlikle kafama göre yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 30 Temmuz 2009; 20:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Üff tüm sunucular dolu

Ekleme : Arkadaşlar sizce hafif kılıç mı, ağır kılıç mı yoksa güç topu mu olayım karar veremedim. Ama stat konusunda kesinlikle kafama göre yapacağım.

Tüm sunucuların doluluğundan kastın kırmızı çizgiler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Üff tüm sunucular dolu

Tüm sunucuların doluluğundan kastın kırmızı çizgiler mi ?

Evet, kırmızı çizgiler. Hiçbirinin üzerine tıklayamadım.

• Sunucularda bir sorun var sanırım. Uzun süredir oyun kapalı resmi sitede açılmıyor.
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowboyy

Sunucularda bir sorun var sanırım. Uzun süredir oyun kapalı resmi sitede açılmıyor.

Şu anda siteye giriliyor.Sabah sorunluydu.Sanırım oyun gitti.Şimdi sorun yok heralde.Ama şu anda benim oyuna erişme imkanım yok

Saat 15:30 17:00 gibi oyuna girebilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrMAST3R -- 30 Temmuz 2009; 20:50:13 >
  • Şuanda girilebiliyor. Güç topu açtım. Bunu kasacağım. Stat dağılımı 2 güç - 2 Zindelik - 1 Ruh veriyorum. 1 er tane skill verir miş saldırı skili var 2 tane. 8 veya 9 skill verilmiş alan skilli var. Şuanda kastığım için Alan skilline abandım. Buff'a bile abanmadım. Maksimuma ulaştırdıktan sonra bufflara ve tekli kombolara abanırım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.