Şimdi Ara

Karahan Online(Geniş Rehber) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
56.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok kaldırıyorda ekran kartının sürümü eski güncellenmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wandy

1- oyun sizce nasıl?

2- hangi ırk?

3- hangi server?

bu üçünün cevabını verebilir misiniz?

oyun süper derece pvp düzenli

irk olarak azgın pars

server olarakda ulubatlıya gelebilirsin kawim liderinin ailesindeyim hergün biyerleri basmaya gidiyoz bossları tüketiyoz.

yeni server kanuni ama ulubatlı senin için daha rahat olur bol item oldugundan

oyundaki nikim Draw bana pm atarak ulaşabilirsin.
  • ekran kartım zaten en güncel sürümde
  • arkadaslar pars kavmınde actım karakterı
    stat olarak nasıl vermelıyım
    nerelerde kasmalıyım
    hangı sılahı kullanmamı tavsıye edersınız
  • arkadaşlar 17.lvldan sonra görev gelmiyor ne yapmam lazım?
  • beyler karahan han para kodu yazdım 40 level olunca verilcek dedi ben ne zamana kadar 40 level olmalıyım
  • 31 temmuz a kadar 40 lvl olmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

ekran kartım zaten en güncel sürümde

Ekran kartıyla bi ilgisi olmayabilir ama sorun ekran çözünürlüğü ile ilgili mesela ben kasayı tv ye bağladığımda o hatayı verdi optionsa girdim yeni bi çözünürlük ayarladım geçti, gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wratchet

arkadaşlar 17.lvldan sonra görev gelmiyor ne yapmam lazım?

Biraz bekleyin her lvlde görev yok level atlayın görevler çıkıyor daha sonra.
  • sa. arkadaslar bende karahan online'ı denemek istiyorum ama client 2gb oldugu için 2 gunde indirmedi makinam 2 de bir kopuyor baglantı :S Eğer sağ salim indirise bende oyuna girmek istiyorumi hangi serverda hangi kavimde başlıyım azınlık hangisi ?
  • kanunu en son server
    azınlık olarak sanırım azgın pers var
  • ben kanunide ejder oldum. ama çok pişmanım. çünkü her savaşta biz 10 zor yaparken yılanlar 350 parslar 250 civarı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KasaBiaN

sa. arkadaslar bende karahan online'ı denemek istiyorum ama client 2gb oldugu için 2 gunde indirmedi makinam 2 de bir kopuyor baglantı :S Eğer sağ salim indirise bende oyuna girmek istiyorumi hangi serverda hangi kavimde başlıyım azınlık hangisi ?

En azınlık barbaros ejder kavmidir:)
  • Barbaros serverında, Pars, u1 charım var. Nick: TheJava
  • Beyler açtım oyunu ama skillbar gözükmüyor:

Karahan Online(Geniş Rehber)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wandy

ben kanunide ejder oldum. ama çok pişmanım. çünkü her savaşta biz 10 zor yaparken yılanlar 350 parslar 250 civarı oluyor

dün gece ilk defa savaş kazandım.

biz 2 kişiydik (gece 2-3 gibi bişey). rakipler 4 kişi falan biz gittik yılan aşına saldırdık parslarlar taş yıkıldı. gittik yılanlarla pars taşşına saldırdık. onu da yıktık ve ilk galibeyetim

• Bu arada benım sorunum 2 kere z ye tıklamakla filan olmuyo söyliyim oyunu kaldırıp kurdum gene aynı
  • beyler kanunide yılan kavminde aile kuracak olan varmı beraber kasabiliriz level 36 CS36
  • ben şuan 39'um ama şidilik 40 olmıcam çüünkü 40dan sonra stat sıfırlaa bedava değil o yüzden şuanda bir öneri istiyorum hafif kılıçım statları nasıl veriyim
  • baya coştum ya :)

piri reis
    pars kavmi 97 lwl

Görkem01
    aile:SagopaKajmer
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.