yeni server kanuni ama ulubatlı senin için daha rahat olur bol item oldugundan
oyundaki nikim Draw bana pm atarak ulaşabilirsin.
ekran kartım zaten en güncel sürümde
arkadaslar pars kavmınde actım karakterı stat olarak nasıl vermelıyım nerelerde kasmalıyım hangı sılahı kullanmamı tavsıye edersınız
arkadaşlar 17.lvldan sonra görev gelmiyor ne yapmam lazım?
beyler karahan han para kodu yazdım 40 level olunca verilcek dedi ben ne zamana kadar 40 level olmalıyım
31 temmuz a kadar 40 lvl olmalısın
quote:
Orijinalden alıntı: BeogalogeoL
ekran kartım zaten en güncel sürümde
Ekran kartıyla bi ilgisi olmayabilir ama sorun ekran çözünürlüğü ile ilgili mesela ben kasayı tv ye bağladığımda o hatayı verdi optionsa girdim yeni bi çözünürlük ayarladım geçti, gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Wratchet
arkadaşlar 17.lvldan sonra görev gelmiyor ne yapmam lazım?
Biraz bekleyin her lvlde görev yok level atlayın görevler çıkıyor daha sonra.
sa. arkadaslar bende karahan online'ı denemek istiyorum ama client 2gb oldugu için 2 gunde indirmedi makinam 2 de bir kopuyor baglantı :S Eğer sağ salim indirise bende oyuna girmek istiyorumi hangi serverda hangi kavimde başlıyım azınlık hangisi ?
kanunu en son server azınlık olarak sanırım azgın pers var
ben kanunide ejder oldum. ama çok pişmanım. çünkü her savaşta biz 10 zor yaparken yılanlar 350 parslar 250 civarı oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: KasaBiaN
sa. arkadaslar bende karahan online'ı denemek istiyorum ama client 2gb oldugu için 2 gunde indirmedi makinam 2 de bir kopuyor baglantı :S Eğer sağ salim indirise bende oyuna girmek istiyorumi hangi serverda hangi kavimde başlıyım azınlık hangisi ?
En azınlık barbaros ejder kavmidir:)
Barbaros serverında, Pars, u1 charım var. Nick: TheJava
Beyler açtım oyunu ama skillbar gözükmüyor:
quote:
Orijinalden alıntı: wandy
ben kanunide ejder oldum. ama çok pişmanım. çünkü her savaşta biz 10 zor yaparken yılanlar 350 parslar 250 civarı oluyor
dün gece ilk defa savaş kazandım.
biz 2 kişiydik (gece 2-3 gibi bişey). rakipler 4 kişi falan biz gittik yılan aşına saldırdık parslarlar taş yıkıldı. gittik yılanlarla pars taşşına saldırdık. onu da yıktık ve ilk galibeyetim
Bu arada benım sorunum 2 kere z ye tıklamakla filan olmuyo söyliyim oyunu kaldırıp kurdum gene aynı
beyler kanunide yılan kavminde aile kuracak olan varmı beraber kasabiliriz level 36 CS36
ben şuan 39'um ama şidilik 40 olmıcam çüünkü 40dan sonra stat sıfırlaa bedava değil o yüzden şuanda bir öneri istiyorum hafif kılıçım statları nasıl veriyim