Şimdi Ara

Karahan Online(Geniş Rehber) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
56.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wandy

ben şuan 39'um ama şidilik 40 olmıcam çüünkü 40dan sonra stat sıfırlaa bedava değil o yüzden şuanda bir öneri istiyorum hafif kılıçım statları nasıl veriyim

Saldırı silahına en çok ne verilir tabiiki güç:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna17

quote:

Orijinalden alıntı: wandy

ben şuan 39'um ama şidilik 40 olmıcam çüünkü 40dan sonra stat sıfırlaa bedava değil o yüzden şuanda bir öneri istiyorum hafif kılıçım statları nasıl veriyim

Saldırı silahına en çok ne verilir tabiiki güç:)

ama nassıl işte 3 güç - 2 zindelik mi ?

3 güç 1 zindelik - 1 ruh mu?

ben şuan

3 güç 2 zindelik her 5 lvlda bir 3 zindelik 1 ruh - 1 güç veriyorum nası?
  • bence ruha verme zindeşiğede güçten fazla verme, tavisye.
  • quote:

bence ruha verme zindeşiğede güçten fazla verme, tavisye.

hmm yani ozman 3güç 2zindelik 5 lvlda bir 3zindelik 2güç mü yapıyım.?

bi de niye ruha vermiyim?
  • evet öyle olabilir, neden çünkü mana sıkıntısı çıkmıyor 100 lvlde hiç vermesen bile 1000 i geçkin manan oluyor oyunda önemli olan vurduğun oran ile sağlığının fazlalalığı(çabuk yatmamak için) manan fazla olursa harcadığın pot daha az olur ama önemli olan diğerleri.
  • quote:

evet öyle olabilir, neden çünkü mana sıkıntısı çıkmıyor 100 lvlde hiç vermesen bile 1000 i geçkin manan oluyor oyunda önemli olan vurduğun oran ile sağlığının fazlalalığı(çabuk yatmamak için) manan fazla olursa harcadığın pot daha az olur ama önemli olan diğerleri.

doğru dedinde benim şimdi dalga bölen diye bir skillim var manamın yarısını götürüyor pot dayanmıyor öyle bi sıkıntım var
  • lvl kaç? düşük levellerde normaldir istersen 40 a kadar(npc den beleşe sıfırlanabiliyor bu levele kadar) ver manaya daha üzeri için statlarını sıfırlamak istediğinde pazar yerinden item almak zorunda kalabilirsiniz,
  • quote:

lvl kaç? düşük levellerde normaldir istersen 40 a kadar(npc den beleşe sıfırlanabiliyor bu levele kadar) ver manaya daha üzeri için statlarını sıfırlamak istediğinde pazar yerinden item almak zorunda kalabilirsiniz,

bende 39 lvlım o yüzden kasmıyorum şimdi sıfırlatıp statları vericem.
  • Yav Yürek İksiri kullandım Ruhum 28 den 25 e düştü..Bunun + olarak 25 puan vermesi lazım deilmiydi ne iş anlamadım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 28 Temmuz 2009; 19:19:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slew

Yav Yürek İksiri kullandım Ruhum 28 den 25 e düştü..Bunun + olarak 25 puan vermesi lazım deilmiydi ne iş anlamadım ya

Bugün aynısını benim ailemden biri yazmistı
  • Sitesinde ticket gibi bişe yokmu yardım istesem adamlardan
  • Kanuni Yılaan Kavimiyim.32 lv'yim.Donmuş mağarada kasılıyorum herkese tavsiye edilir.
  • krdşlerim bakın her karakterin smilatörünü anlatayım size kısaca hem kolay kasmak ve pvp yapmak için birebirdir.

uzaktan savaşanlar için

3 ruh 2 zindelik ! güç e vermeyin beni dinleyin sonra pişman olmayın.

mızrak pala incekılıç vs gibi yakın dövüşcüler.

3 güç 2 zindelik verin.

PVP lerde critic önemli oldugu için u2 e kdr rahat takılın ama u2 olunca yüzüğe önem verin en az %60 koru yüzük koru tılsım lazım olur size.

Critic için varsa 6. skillinizi kullanın yoksa 4.cü skille idare edin.

kolay gelsin.

Server Ulubatlı Azgın Pars Draw Bye. :D
  • herkes övmüş oyunu. benimde oynayan bir kaç arkadaşım var. onlarda baya metediyorlar bai gel falan die.. MMORPG dalında FinalFantasy, Eve Online, WoW gibi oyunları oynadım içinden birisini seçtim ve WoW demiştim. şimdi karahan online Ve tamamen Türkçe Bi arkadaşımız demişki Metin 2 olmaz inşallah( tek temennimiz olmaması).Bi kardeşimde demişki İKV gibi olmasında demiş. Arkadaşım ben İKV yi takdir ediyorum çünkü o oyun tamamen türk yapımı. bende deneyeceğim tavsiye bir server varmı acaba yeni başlayacağımda.... Saygularımla herkese bol lvl kasmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddyy_law

herkes övmüş oyunu. benimde oynayan bir kaç arkadaşım var. onlarda baya metediyorlar bai gel falan die.. MMORPG dalında FinalFantasy, Eve Online, WoW gibi oyunları oynadım içinden birisini seçtim ve WoW demiştim. şimdi karahan online Ve tamamen Türkçe Bi arkadaşımız demişki Metin 2 olmaz inşallah( tek temennimiz olmaması).Bi kardeşimde demişki İKV gibi olmasında demiş. Arkadaşım ben İKV yi takdir ediyorum çünkü o oyun tamamen türk yapımı. bende deneyeceğim tavsiye bir server varmı acaba yeni başlayacağımda.... Saygularımla herkese bol lvl kasmalar...

yeni başlayacaksan kanuni en iyisi en son server ama arkadaşların nerdeyse onların serverında oyna

• ya bende baya amazon taşı birikti ve bunu kullanmasıda baya zor görünüyor..

siz ne yapıyorsunuz amazon taşlarını ?
  • onları birleştirip selestin taşı yapabilirsin onlarıda item yükseltirken kullanabilirsin, yada pazarda sat gitsin:)
  • birazını selestin taşı yaptım ama selestin taşını itemleri yükseltmede hiç kullanmadım onunda kriterleri amazon gibimi
    yani en az %12 ve en az bir kere birleştirilmiş olmalı gibi..

bu arada satmaya çalışıyorum ama alan yok ki be kardeş :)
  • evet bir tanesi en az %12 birleştirilmiş item diğeri herhangibir yüksektlme yapılmayan aynı seviye bir item olması gerekmektedir yükseltme için.
  • birleştirmeye kalktımda 1m para istedi çok değilmi ya

bide birleştirenlerden bir isteğim var pişman oldularmı onu söylemelerini istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.