Şimdi Ara

Karahan Online ~ Yeni Sunucu (OrhanGazi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karahan Online, [9 Mayıs Çarşamba Günü] yeni Sunucusu Olan Orhangazi'yi sizlere sunuyor.
    Yeni bir oyun arayan ve Canı sıkılan herkesi Karahan'a bekliyoruz..

Resmi Site: http://karahan.mayngames.com/

Oyun Hakkında Video: http://www.youtube.com/watch?v=8oL7-bq2wL8

Forum: http://forums.mayngames.com/forumdisplay.php?116-Karahan

Ve
    Yeni sunucuda oynayacaklar için başlagıç paketi;
    http://forums.mayngames.com/showthread.php?74574-Orhangazi-Sunucusu-Ba%C5%9Flang%C4%B1%C3%A7-Paketi

:l04:

• Gerçekten zevkli bir oyun. Fakat malum mayngames'in laçka gm'leriyle bir yere kadar..
  • ya başlıcaktım bişey duydum twelvesky 2 deki sunucu karahana aktarılcakmış heralde doğrumu bu . 0 dan açılırsa gelme ihtimalim yüksek.
  • Serverlar birleşmeyecek ilk planlanan öyleydi ama sonradan vazgeçildi sıfırdan açılıyor
  • oyun güzel eğer gm ler RF online gibi saçma sapan haraketlerde bulunmazsalar tabi ben oynammıycam orası ayrı :D
  • Karahan Online diğer adıyla TwelveSky 2 yeni açılan Orhangazi sunucusuna özel başlangıç paketi içeren hediye kodu dağıtıyor. Ben bildiğim siteleri yazıyorum başka bilen varsa paylaşırsa daha fazla kişi faydalanabilir.

- http://www.oyunkayit.com/karahan-online.html
    - http://www.gezginler.net/oyunlar/karahan-online.php

Başlangıç paketinde yer alan eşyalar:

1x Ayyıldız Pelerini
    1x S45 Nadir Hasar Silahı
    1x S45 Nadir Zırh
    1x S45 Nadir Eldiven
    1x S45 Nadir Bot
    1x S45 Nadir Yüzük
    1x S45 Nadir Tılsım

• Sıkıntıdan bunu oynuycam nerdeyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çerez niyetine birşey arıyorsun Nakrum'u dene bence tamamen Türk sermayeyle yapılmış bir tarayıcı oyunu. Ben dün hesap açtım, canım sıkıldıkça bakıyorum :)

http://www.nakrum.com
  • Ben u10 oldum başka oynayan varmı acaba :)
  • Karahan Online gerçekten güzel bir oyun. Knight Online' dan sonra en çok beğendim online oyun. Ama Knight' ta olan GM sorunu Karahan' da da var. GM' in sorun olmasının nedeni liseli tavrı takılıp playerlara laf sokma çabasına girmeleridir. Size GM lerin nasıl olduğuna dair şahit olduğum bir olay anlatayım. Boss etkinliği vardı ejderha sınır geçidinde. Belli ki oyuna yeni başlamış yaşça küçük bir arkadaşımız geldi. Konuşmalar şu şekildeydi,
    X: gm abi bana pet verir misin?
    GM: Tabi. Kanatlı mı olsun petin? Ev adresini ver hemen yollayayım evine petini.

Bu sadece küçük bir örnekti. Kngiht Online' da oyuna GM girmez. Karahan' da GM oyundan çıkmaz ama bir işe yaramazlar.
  • Pvp si nasıl oyunun? Bu da son lvle gelince sıkan oyunlardan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Pvp si nasıl oyunun? Bu da son lvle gelince sıkan oyunlardan mı?

Hemen anlatayım.
    Oyunda saatli savaşlar var. Bunlar 10-19, 20-29, 30-39, U1-U3, İ1-İ3 günde belirli saatlerde bu savaş teklifleri gelir ve girersin belirli bir süre boyunca PK atarsın. Ve bu saatler dışında da PK yerleri var bunlar da arazilerdir. Araziler 110-112 , U1-U10 gibi belirli levellar arası giriliyor. Ama araziler pek kalabalık değil. Savaşlar daha yoğun oluyor.
    Adam öldürme sistemi de biraz farklı. Kritik üzerine kurulmuş. Eğer çok az atağın veya düşmanın çok hp si yoksa skill esnasında (bütün skiller seridir bekleme süresi yoktur.) kritik gelirse düşmanı kesmen kaçınılmazdır. Kısaca böyle pk sistemi. Ha birde her adam öldürdüğünde CP (Cesaret Puanı) elde edersin. Bu CP ile oyunda NPC den rastgele item alabilir, belirli CP karşılığı ünvan (ekstra HP-AP-DEF vb.. özellik) alabilir, CP karşılığı exp hapı elde edebilirsin.

NOT: Savaşlarda U1 ve İ1 ile ne demek istedin diye soracağını düşünüyorum. Hemen anlatayım. 1 leveldan 112 levela kadar normal level sistemi mevcut. 112 den 113 kastığınız zaman 113 olmaz. Artık siz bir UZMAN olmuşsunuzdur ve U1 sinizdir. Tekrar U1-U2-U3 gibi gider U33 e kadar. U33ten U34 e kastığın zaman U34 olmaz. Artık bir İLAHİ olmuşsunuzdur ve İ1 olarak adlandırılırsınız. İ1-İ2 gibi i12 ye kadar gider ve son levelda İ12 dir.
    NOT2: Normal - Uzman - İlah level arasındaki farklar şöyledir. Normal level: Bildiğin normal leveldır :) Uzman: Elleri bağlanır, elleri ve gözleri ışık saçar. İlah: Ayakları yerden kesilir bir nevi uçar, bütün vücudu ışık saçar.

Neden bu kadar ayrıntıya girdim bilmiyorum ama güzel oldu inş. yardımcı olabilmişimdir. Sormak istediğin sorular varsa ben buralardayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Decimus

quote:

Hemen anlatayım.
    Oyunda saatli savaşlar var. Bunlar 10-19, 20-29, 30-39, U1-U3, İ1-İ3 günde belirli saatlerde bu savaş teklifleri gelir ve girersin belirli bir süre boyunca PK atarsın. Ve bu saatler dışında da PK yerleri var bunlar da arazilerdir. Araziler 110-112 , U1-U10 gibi belirli levellar arası giriliyor. Ama araziler pek kalabalık değil. Savaşlar daha yoğun oluyor.
    Adam öldürme sistemi de biraz farklı. Kritik üzerine kurulmuş. Eğer çok az atağın veya düşmanın çok hp si yoksa skill esnasında (bütün skiller seridir bekleme süresi yoktur.) kritik gelirse düşmanı kesmen kaçınılmazdır. Kısaca böyle pk sistemi. Ha birde her adam öldürdüğünde CP (Cesaret Puanı) elde edersin. Bu CP ile oyunda NPC den rastgele item alabilir, belirli CP karşılığı ünvan (ekstra HP-AP-DEF vb.. özellik) alabilir, CP karşılığı exp hapı elde edebilirsin.

NOT: Savaşlarda U1 ve İ1 ile ne demek istedin diye soracağını düşünüyorum. Hemen anlatayım. 1 leveldan 112 levela kadar normal level sistemi mevcut. 112 den 113 kastığınız zaman 113 olmaz. Artık siz bir UZMAN olmuşsunuzdur ve U1 sinizdir. Tekrar U1-U2-U3 gibi gider U33 e kadar. U33ten U34 e kastığın zaman U34 olmaz. Artık bir İLAHİ olmuşsunuzdur ve İ1 olarak adlandırılırsınız. İ1-İ2 gibi i12 ye kadar gider ve son levelda İ12 dir.
    NOT2: Normal - Uzman - İlah level arasındaki farklar şöyledir. Normal level: Bildiğin normal leveldır :) Uzman: Elleri bağlanır, elleri ve gözleri ışık saçar. İlah: Ayakları yerden kesilir bir nevi uçar, bütün vücudu ışık saçar.

Neden bu kadar ayrıntıya girdim bilmiyorum ama güzel oldu inş. yardımcı olabilmişimdir. Sormak istediğin sorular varsa ben buralardayım.

Saol cevabın için baya emek vermişsin Bir kaç gündür ben de araştırdım oyunu herkes pvpsinden memnun ama son zamanlarda oyunun paraya dayandığını söyleyenler olmuş onun için denemedim oyunu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Decimus

quote:

Hemen anlatayım.

Saol cevabın için baya emek vermişsin Bir kaç gündür ben de araştırdım oyunu herkes pvpsinden memnun ama son zamanlarda oyunun paraya dayandığını söyleyenler olmuş onun için denemedim oyunu.

Son zamanlarda değil her zaman öyle oldu. Bende pek anlam veremiyorum. User sayısı fazla değil (ortamlar falan bayağı güzel ama). Ve bu user sayısının azlığına rağmen oyuna çok ciddi para yatırılıyor. Mesela ben ilk oynadığım zamanlarda Cennet gülü pelerini adlı bir pelerine sahip olmak için piyango alman lazımdı. 2Bin TL verip piyangodan pelerini çıkaramayanlar, aynı şekilde binek çıkaramayanlar vb.. vardı. Ama tabi para verilmeden de bişeyler yapılıyor. Yani ben yaptım şahsen hiç TL vermeden güzel bir çara sahiptim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coixeja -- 4 Haziran 2012; 20:17:34 >

• Karahan online hakkında istediğinizi sorabilirsiniz. Oyun hakkında yeterince bilgim var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.