Şimdi Ara

Karakalem çalışmam nasıl olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 4.3.2013)
Giriş

bugün baya bi boş vaktim vardı ve üstteki resmi çizdim nasıl olmuş arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Udur -- 29 Mart 2009; 22:34:33 >

• Yüzü ve göğüsleri biraz olmamış. Bir de boynunun arkasındaki boşluğa saçları eklemişsin. Arkaplana onları da ekle
    Ben de senin gibi çizmeyi seviyorum. Ayrıntılı düşününce çok güzel oluyor. Bir konu da daha ortağız, ben de hep elinde kılıç tutan anime kız resimleri çiziyorum
  • ben ilk resime bakıp cok güzel dedim megerse alltada varmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganinho7

ben ilk resime bakıp cok güzel dedim megerse alltada varmıs

bende üstteki resmi sandım
  • İyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

Yüzü ve göğüsleri biraz olmamış. Bir de boynunun arkasındaki boşluğa saçları eklemişsin. Arkaplana onları da ekle
    Ben de senin gibi çizmeyi seviyorum. Ayrıntılı düşününce çok güzel oluyor. Bir konu da daha ortağız, ben de hep elinde kılıç tutan anime kız resimleri çiziyorum

bnde diorm bi eksiklik var, saçlar yokmuş meğer göğüsleri biraz belli olsun istedim ama yüzü çizemiyorm zaten.

• yandan yemişi (suratı sadece) ama güzel olmş genelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resim Çizdim Nasıl Olmuş ?
    10 yıl önce açıldı
    Tuval çalışmam sizce nasıl
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hevesini kaybetmeden aynı hızda çizime devam et başarılısın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaqiR

quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

Yüzü ve göğüsleri biraz olmamış. Bir de boynunun arkasındaki boşluğa saçları eklemişsin. Arkaplana onları da ekle

bnde diorm bi eksiklik var, saçlar yokmuş meğer göğüsleri biraz belli olsun istedim ama yüzü çizemiyorm zaten.

Yüzünde uğraş biraz. Ben de genelde 5-6 kez yapıp siliyorum yüzü ve gözleri. Ama en sonunda orjinalinden güzel ola da biliyor.
    Göğüsleri belli olsun diye yaptıysan tamam ama sanki sağdaki biraz küçük olmuş. Ona da bir göz at. Onun dışında gölgelendirmenin oranlaması, açılar vs. çok güzel. Devam et çizmeye sen

• Suratı dışında gayet güzel
  • alttaki resim üsttekinin hırpalanmış hali gibi -orta
  • saolun yorumlar için arkadaşlar ayrıca meethot sen çok güzel çiziorsn hakkaten idolümsün
  • Yüzü ve saçları kötü, göğüsler de öyle.Ama kıyafet ve kılıç çizimini çok beğendiğimden kötü demek istemiyorum.Bu yüzden orta dedim.Kendini geliştirirsen iş çıkar senden.Ben de çiziyorum, ilk başladığımnda kesinlikle berbattım ama şimdi kafadan çizebiliyorum onlarca karakter, yani çalışmaya devam.
  • ulan en üstteki sandım vay oha yuh çüş oldum sonra gerçeği gördüm.
    orta-idare eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellBridge

Yüzü ve saçları kötü, göğüsler de öyle.Ama kıyafet ve kılıç çizimini çok beğendiğimden kötü demek istemiyorum.Bu yüzden orta dedim.Kendini geliştirirsen iş çıkar senden.Ben de çiziyorum, ilk başladığımnda kesinlikle berbattım ama şimdi kafadan çizebiliyorum onlarca karakter, yani çalışmaya devam.

aslında ilkokuldan beri devam etseydim daha iyi olabilirdim ama nerdeyse 5-6 sene kaybım oldu niye bıraktıysam sanki.inşallah daha iyi çizebilicem.
  • quote:

saolun yorumlar için arkadaşlar ayrıca meethot sen çok güzel çiziorsn hakkaten idolümsün

Çok sağol güzel düşüncen için devam edersen beni bile geçersin yeteneğin var...
  • 5 kişi çok kötü demiş ya
  • göğüsleri beğenmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonOfPatriot

göğüsleri beğenmedim.

Kimse beğenmemiş göğüsleri zaten ama silip yapmaya çalışsam felan bnm silgi batırcak resmi kesin.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SonOfPatriot

göğüsleri beğenmedim.

Kimse beğenmemiş göğüsleri zaten ama silip yapmaya çalışsam felan bnm silgi batırcak resmi kesin.

onun yerine farklı bir çizime başla, böylece hatalar yavaş yavaş ortadan kalkar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.